Bedrijven opzoeken
Image default
Beauty en verzorging

Palpebra

Een palpebra wordt in het Nederlands ook wel een ooglid genoemd. Dit is een huidplooi die het oog kan bedekken. De huidplooi rond je ogen is vooral bedoeld voor bescherming. Soms dan besef je niet dat kleine dingen ontzettend groot kunnen zijn, of grote dingen juist ontzettend klein. Je ooglid vormt misschien een klein oppervlak op je lichaam, maar het heeft gigantische impact bij het vormen van een eerste indruk. Het is dan ook zo dat het corrigeren van oogleden een erg kleine ingreep is, de impact is gigantisch. Daarom valt er in dit artikel meer te lezen over de ooglidcorrectie, van prijzen tot ervaringen en nog wat algemene informatie.

Naarmate je ouder en wijzer wordt zal ook jij er last van krijgen. Het dunste stukje huid van je lichaam, de huid rond je ogen begint te rimpelen. Het is niet het enige gedeelte wat rimpelt, maar de effecten vallen wel het meest op. In het begin lijkt het misschien wel een beetje charmant, maar naar mate de tijd verder tikt zal je meer en meer gaan ergeren aan je spiegelbeeld. Niet alleen jijzelf zal er last van hebben ook de mensen om je heen worden dagelijks geconfronteerd met het gedrocht wat je nou eenmaal geworden bent. Verder zeggen mensen dat uiterlijk niet telt maar het speelt wel degelijk een grote rol bij het vormen van een eerste indruk. Verder kunnen de hangende oogleden ook nog eens een constante hoofdpijn veroorzaken.

De ooglidcorrecties prijzen verschillen veel van elkaar. Het aantal aanbieders van een ooglidcorrectie ligt erg hoog. Faceland is een van de goedkopere, maar ook zeer betrouwbare privéklinieken in Nederland. De kliniek werkt uitsluitend met hoog opgeleide artsen, die volledig gediplomeerd zijn. Zo wordt er dus gezorgd dat de behandeling niet alleen goed, maar ook zeker veilig gebeurt. De risico’s worden dus beperkt en de prijzen worden laag gehouden. In principe zit je dus voor een dubbeltje op de eerste rang.

Heeft u geen medische klachten, wees niet bang! Je zal direct het resultaat van de cosmetische ingreep merken. Als de zwellingen na de behandeling eenmaal zijn afgenomen en je kijkt in de spiegel, zal jij je zelf al snel jaren jonger en een stuk energieker voelen. Ooglidcorrectie ervaringen zijn positief en de prijzen hoeven ook niet hoog te zijn.

http://faceland.nl/