Bedrijven opzoeken
Image default
Beauty en verzorging

Olaplex

Olaplex behandeling

Voor mensen die veel met hun haar bezig zijn en het belangrijk vinden, kennen de term olaplex misschien wel. Dit is een middel dat vaak wordt gebruikt bij geblondeerd en beschadigd haar. Het herstel van je haar bij deze behandeling is blijvend en maakt je haar niet zwaar en slap. Dit zijn goede voordelen. Heb je last van beschadigd haar om welke reden dan ook, dan kan het een goede beslissing zijn om een afspraak te maken voor een olaplex behandeling. Dit middel bestaat uit maar een ingrediënt en zorgt dat je beschadigde haren weer een nieuwe verbinding maken. Het repareert als het ware je verbroken zwavelbruggen, zoals ze dat noemen. Met deze behandeling help je je beschadigde haren.

 

Voor beschadigd haar gebruik je olaplex

Zoals al eerder genoemd is deze olaplex behandeling voor beschadigd haar. Hoe raakt je haar in eerste instantie eigenlijk beschadigd? Dit kan door een aantal dingen komen, zoals:

–        Warmte van een stijl- of krultang

–        Warmte van je föhn

–        Het blonderen van je haar met bleek

–        Het kleuren van je haar

–        Verkeerd drogen van je haar

–        Het afbreken van je haren

Veel dames, en ook heren trouwens, houden ervan om er goed uit te zien. We doen al te graag ons best om ook ons haar er zo goed mogelijk uit te laten zien. Door je haar te krullen of stijlen met een warmte tang, of het blond te maken met bleek, een andere kleuring in je haar te doen en meer. Dit ziet er misschien heel mooi uit, maar zorgt er ook voor dat je haar afbreekt en/ of zelfs beschadigd raakt. Met een olaplex behandeling zorg je er voor dat je haar er weer gezond en glanzend uit ziet. Het kan misschien geen echte wonderen verrichten, maar het kan er wel voor zorgen dat je haar weer een beetje gezonder wordt en er niet meer slap, droog en futloos uitziet!

https://www.boblinehairandbeauty.nl/olaplex/

Gerelateerde artikelen

Kies voor permante make-up uit Alphen aan den Rijn

Een deskundig cosmetisch arts in Amsterdam

Een verzorgende Gezichtsbehandeling in Breda Probleemhuid