Bedrijven opzoeken
Image default
Beauty en verzorging

Permanente make up opleiding

Permanente make up opleiding

Permanente make up en het plaatsen daarvan vereist veel kennis en vaardigheid. Deze kennis kunt u leren tijdens het volgen van een permanente make up opleiding. Tijdens de opleiding komen alle aspecten van permanente make up aan bod en zult u leren hoe u de pigmenten correct kunt injecteren in de huid. 

Daarnaast kunt u leren hoe zu de juiste hulpmiddelen en materialen kunt kiezen en hoe u klanten kunt adviseren over de beste behandelingen voor hun specifieke behoeften en wensen. U zult ook leren hoe u hygiëne en sterilisatieprocedures kunt volgen om ervoor te zorgen dat de behandelingen veilig en hygiënisch zijn.

Eigen salon starten

Wanneer u van plan bent een eigen PMU salon te openen, dan is het belangrijk dat u over de juiste vergunningen, diploma’s en verzekeringen beschikt. Veel pmu specialisten denken dat ze na het volgen van een opleiding gelijk kunnen starten als pmu specialist, maar eerst is er een GGD keuring nodig. Als u de opleiding volgt bij SkinQuip dan is de GGD keuring opgenomen tijdens de opleiding. U hoeft hier niet meer aan te denken en kunt zo gelijk na het behalen van uw diploma starten als pmu specialist. 

PMU opleiding SkinQuip

Naast het voordeel dat de GGD keuring wordt meegenomen tijdens de permanente make up opleiding, zijn er nog veel voordelen voor het volgen van een opleiding bij SkinQuip. Zo wordt de opleiding gegeven aan groepen met maximaal 5 cursisten, zo heeft u voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en het stellen van vragen aan de docenten. Tijdens de opleiding worden verschillende technieken behandeld zoals powder/ombre brows, full lips, lipliner en unieke eyeliner. Na het volgen van de basisopleiding zijn er nog masterclasses en andere opleidingen om uw kennis uit te breiden, zodat u steeds meer verschillende technieken beheerst. 

https://skinquip.nl/