Bedrijven opzoeken
Image default
Beauty en verzorging

Redenen om vet bevriezing te proberen

Cryolipolyse, gewoonlijk vet bevriezing genoemd, is een niet-chirurgische vetreductie procedure die koude temperaturen gebruikt om vetophopingen in bepaalde delen van het lichaam te verminderen. De procedure is bedoeld om plaatselijke vetophopingen of uitstulpingen te verminderen die niet reageren op dieet en lichaamsbeweging. Het is niet bedoeld voor mensen met obesitas of aanzienlijk overgewicht. De techniek is gepatenteerd onder de naam CoolSculpting. Introductie van een veilige, effectieve en klinisch bewezen manier om hardnekkig vet permanent te verminderen zonder dat een operatie nodig is. Cryolipolyse is een van de meest populaire niet-chirurgische behandelingen voor lichaam sculptuur en hier zijn enkele redenen waarom.

U hoeft geen operatie te ondergaan

Tot voor kort waren liposuctie en vet oplossende injecties de enige manier om het lichaam te krijgen dat je wilt! Deze chirurgische procedures voor lichaam sculptuur kunnen zeer effectief zijn, maar ze brengen potentiële risico’s met zich mee, zoals complicaties die gepaard gaan met chirurgie en het risico op permanente littekens. Niet-chirurgische vet bevriezing is een risicovrije en veilige manier om hardnekkig vet te verminderen zonder bijwerkingen.

Geen uitvaltijd en geen pijn

We hebben allemaal een druk leven, dus het laatste wat we nodig hebben, is wekenlang herstellen van onze cosmetische ingrepen. Cryolipolyse is een snelle, gemakkelijke en probleemloze procedure die zelfs tijdens uw lunchpauze kan worden uitgevoerd. De nieuwste innovatieve technologie zorgt voor een pijnvrije, niet-invasieve en gemakkelijke manier om vet te verminderen als nooit tevoren! Een lichte druk en koude wordt in het begin gevoeld wanneer de vacuüm applicator op de huid wordt aangebracht, maar vanwege de extreme koude temperaturen die tijdens de procedure worden gebruikt, wordt het gebied binnen enkele minuten gevoelloos, wat betekent dat u het volgende uur kunt ontspannen terwijl de cryolipolyse-technologie werkt om te werken aan het kristalliseren en doden van die hardnekkige vetcellen.

Het werkt en kosteneffectief

Recente klinische onderzoeken hebben een reductie van 20-40% in elk behandelgebied per sessie aangetoond. Als dat niet genoeg is om u te overtuigen om deze geweldige behandeling te proberen. Cosmetische chirurgie kan duizenden euro’s kosten en de uitvaltijd kan variëren van een maand tot 6 maanden. Dit kan de financiële druk en stress verhogen. Een niet-chirurgische behandeling varieert van € 449- € 749 per sessie met scherp geprijsde behandeling pakketten die beschikbaar zijn als u een gerenommeerde kliniek bezoekt.