Bedrijven opzoeken
Image default
Beauty en verzorging

Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden

Als je wat aan je wenkbrauwen wilt laten doen dan ben je bij de goede schoonheidsspecialiste in Heesch aan het juiste adres. Je kunt er voor kiezen om je wenkbrauwen te laten harsen. Harsen is aan te raden als je te volle wenkbrauwen hebt en niet goed zelf de vorm van je wenkbrauwen kan bepalen. De schoonheidsspecialiste in Heesch heeft geleerd hoe ze precies kan uittekenen wat de vorm van jouw wenkbrauwen is, passend bij de vorm van je gezicht. Als de lijnen zijn getekend zal de het mengsel voorzichtig aanbrengen langs de randen. Wanneer het is uitgehard kan het van je huid worden getrokken. Dit is geen prettig gevoel, maar de pijn is snel weer weg.

Wanneer verven?

De schoonheidsspecialiste in Heesch is ook goed in het verven van je wenkbrauwen. Ze hebben heel veel kleuren en ze hebben voldoende kennis om voor jou te bepalen welke kleur jij nodig hebt. Er wordt gekeken welke kleur er past bij je haarkleur en huidskleur. Wenkbrauwen verven wordt vooral aangeraden als je van jezelf niet echt opvallende wenkbrauwen hebt. Door ze te laten verven breng je weer meer mimiek in je gezicht terug. Wenkbrauwen maken je gezicht echt, dus het is fijn als je ze mooi vindt. Als je je haar vaak verft dan is het ook aan te raden om je wenkbrauwen mee te verven. Zo blijft het natuurlijk.

Denk goed na over je keuze

De laatste optie is het permanent laten aanbrengen van wenkbrauwen. Hierbij is het dus wel van belang dat je zeker weet dat je het wilt, er is namelijk geen weg meer terug. Soms vervagen de permanente wenkbrauwen na een jaartje of twee, maar als je er eerder klaar mee bent dan betekent dat dat je pech hebt. Je zou er dan eventueel voor kunnen kiezen om de tattoo weg te laten laseren. Dit duurt echter erg lang, is pijnlijk en het is ook nog eens duur. Denk dus goed na voor je zo’n beslissing neemt. Als je je wenkbrauwen na het verven niet mooi vindt is er niet zo veel aan de hand. Na twee maandjes is de verf namelijk al wel zo goed als volledig uit je wenkbrauwen verdwenen.