Bedrijven opzoeken
Image default
Beauty en verzorging

De verschillende behandelzones voor Botox

Botox is eigenlijk een soort eiwit dat gemaakt wordt door een bacterie. Dit spul kan ervoor zorgen dat je spieren tijdelijk minder bewegen. Dokters gebruiken het al meer dan 40 jaar om verschillende ziektes te behandelen die met je zenuwen te maken hebben. Grappig genoeg kwamen ze er per ongeluk achter dat het ook helpt tegen rimpels, toen ze een vrouw hielpen die last had van trillende oogleden. Rimpels komen namelijk doordat we onze gezichtsspieren vaak aanspannen. Als botox die spieren een beetje laat ontspannen, worden de rimpels minder diep, en soms verdwijnen ze zelfs helemaal. Hier zijn 4 zones die je kunt laten behandelen!

Verouderde handen

Onze handen zijn een van de eerste delen van ons lichaam die tekenen van veroudering beginnen te vertonen. Door blootstelling aan externe factoren zoals wind, kou, water en zonlicht, kan de huid van de handen dunner en droger worden. Hierdoor kunnen aderen, rimpels en vlekken op de handen zichtbaar worden. Botox Rotterdam kan worden gebruikt om de tekenen van veroudering op de handen te verminderen. Op die manier kun je je huid gladder maken en de aderen minder zichtbaar maken, waardoor de handen er jonger uitzien.

Fijne lijnen en rimpels

Rimpels en fijne lijntjes zijn een veelvoorkomend probleem bij het ouder worden. Ze kunnen zich vormen op verschillende delen van het gezicht en maken de huid er ouder uitzien. Botox kan worden toegepast om deze rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Botox laat de spieren ontspannen die verantwoordelijk zijn voor deze rimpels. Op die manier wordt de huid gladder en dat zorgt voor een jeugdiger uiterlijk.

Wallen en donkere kringen onder de ogen

Wallen en donkere kringen onder de ogen kunnen het gevolg zijn van veroudering en genetische aanleg. Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat het gezicht er vermoeid en ouder uitziet dan het werkelijk is. Gelukkig kan Botox ook worden gebruikt om deze problemen aan te pakken. Botox kan worden geïnjecteerd om het volume van het onderoog te herstellen en wallen te verminderen. Dit geeft een frisser en uitgerust uiterlijk aan het gezicht.

Verzakking van de huid (Gezicht)

Huidlaxiteit is een ander veelvoorkomend teken van veroudering, vooral in het gezicht. De huid kan haar elasticiteit, volume en dichtheid in de loop van de tijd verliezen. Dit kan leiden tot verzakking van de huid en het verlies van een jeugdig uiterlijk. Botox kan de huid strakker maken door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Hierdoor kan de huid haar stevigheid herwinnen en er jeugdiger uitzien.