Bedrijven opzoeken
Image default
Startpaginas

T shirts bedrukken

Als je in een bedrijf werkt waar kledingvoorschriften gehanteerd worden, zie je vaak dat deze kleding voorzien is van een logo of slogan die hierop bedrukt is. Werkkleding is namelijk een huisstijldrager van je bedrijf. Herkenbaarheid van een bedrijf is belangrijk in de moordende concurrentie die vele branches in Nederland kent. Het is niet gemakkelijk om je bedrijf te laten opvallen tussen de vele bedrijven die al bestaan in de branche waar je bedrijf zich in mengt.

T shirts bedrukken mag dan ook niet meer ontbreken in het bedrijfsleven van tegenwoordig. Het logo van je bedrijf moet zoveel mogelijk getoond worden om herkenbaarheid op te bouwen, en kleding bedrukken valt daar overduidelijk onder.

Opvallen

Wat opvalt is dat er vaak t shirts bedrukt worden wanneer er in een team gewerkt moet worden zoals een animatieteam, projectteam of een promotieteam van een bepaald product. Op straat komen we vaak verkopers tegen die een krant of tijdschrift vertegenwoordigen om vervolgens abonnementen hiervan te verkopen. De kleding van de verkopers is altijd keurig voorzien van een logo of slogan om jou als voorbijganger te laten zien waarvoor deze mensen staan. Het is bewezen dat wanneer je onbewust reclame te zien krijgt,dit voor 35% blijft hangen zoals een logo op een t shirt.

Onbewust wordt je dus wel degelijk geconfronteerd met een onbekend merk, en deze blijft je dus ook onbewust bij.

 

Naamsbekendheid

Het is dus zeer effectief om t shirts te bedrukken voor de naamsbekendheid van een merk of bedrijf, en het bedrukken van t shirts is relatief goedkoop. Ook straalt het een stukje professionaliteit uit wanneer alle personeelsleden in in de bedrukte werkkleding lopen. Hiernaast worden bedrukte t shirts veel gebruikt op campings of bungalowparken. Het animatieteam, de badmeester en in sommige gevallen zelfs de receptioniste hebben allemaal bedrukt t shirt aan met het logo van het bedrijf. Zo kunnen alle campinggasten zien bij wie ze aan kunnen kloppen als er problemen zijn of als ze gewoon een vraag hebben. Werkkleding bedrukken is dus erg belangrijk voor een bedrijf of organisatie. Het is dan ook om die reden dat je er bijna niet aan ontkomt. Bijna alle bedrijven in Nederland zijn voorzien van bedrukte werkkleding. Ook geeft het een verzorgde uitstraling wanneer alle medewerkers in een bedrijf in dezelfde werkkleding lopen. Er zijn dus veel feitjes en voordelen op te noemen over het bedrukken van je werkkleding met een logo, slogan of als je er iets anders op wil bedrukken.

http://www.shirtsenzo.nl/nieuws/t-shirts-en-polo-s-laten-bedrukken-of-borduren-43/