Bedrijven opzoeken
Image default
Aanbiedingen

iPhone 11 scherm vervangen, waarom is het nodig?

De iPhone 11 is een van de nieuwste modellen van Apple en werd in 2019 op de markt gebracht. De iPhone 11 is net als zijn voorganger, de iPhone XR, uitgerust met een 6,1 inch Retina Liquid LCD Display. Hoewel deze telefoon het budget model uit de serie is, was het in 2019 de op een na best verkochte smartphone, wat dus wel iets zegt over de populariteit van het toestel. Als je veel geld hebt moeten betalen voor je iPhone 11 is het logisch dat je wilt voorkomen dat hij stuk gaat of beschadigd raakt. Maar een iPhone is uiteindelijk gewoon een gebruiksvoorwerp wat je overal mee naartoe neemt, en dan is ongelukje zo gebeurd. Beschadigingen en mankementen liggen altijd op de loer waardoor een onderdeel als je scherm ineens niet meer optimaal functioneert. Maar gelukkig kun je door een iPhone 11 scherm vervangen dit probleem snel en betaalbaar verhelpen.

 

Wanneer is het raadzaam een iPhone 11 scherm vervangen?

Omdat je je iPhone 11 elke dag intensief gebruikt kan het apparaat onverhoopt beschadigingen oplopen. En zelfs als je voorzichtig ermee omspringt kunnen er bugs in de software sluipen of iets mis gaan met de hardware. Een van de onderdelen die het meest kwetsbaar is voor mankementen is het scherm van je iPhone. Het display kan beschadigd kan raken door een val op de grond of door een scherp voorwerp. Aangezien het lastig kan zijn om te ontcijferen wat er op je scherm te zien is met allemaal barsten en krassen, kan dat een reden zijn om het scherm te laten vervangen. Ook is het niet prettig om over gebarsten glas te swipen en kan door het gebarsten scherm ook vocht en vuil in de telefoon terecht komen. Mocht er een bug in de software zitten of een ander mankement je scherm onbruikbaar maken, dan is het raadzaam om je iPhone 11 scherm te vervangen. 

 

Zoek je een bedrijf dat jouw iPhone 11 scherm kan vervangen?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat het scherm van je iPhone 11 zo snel en voordelig mogelijk kan vervangen? Neem dan contact op met het GSM Reparatie Centrum. Het bedrijf heeft vestigingen in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout waar je betaalbaar je iPhone 11 scherm kan laten vervangen. Je kunt gewoon langsgaan, of eerst een afspraak maken voor een scherm reparatie. Mocht je nu niet in de buurt van een van deze vestigingen wonen, dan kun je ook je iPhone ter reparatie naar ze opsturen. De vervangen van een scherm kan meestal binnen een half uur, en als je gekozen hebt om je telefoon op te sturen, wordt binnen 48 uur je iPhone 11 weer terug verzonden met een nieuw scherm.