Bedrijven opzoeken
Image default
Aanbiedingen

Elektrische cv ketels én elektrische boilers zijn super slimme aankopen.

Elektrische cv ketels én elektrische boilers zijn super slimme aankopen.

Het aanbod aan elektrisch aangedreven apparatuur zwelt aan. Zo ook het aanbod aan elektrische cv’s en elektrische boilers. 
Door vernieuwde kennis en oude inzichten wordt de elektrische cv en de elektrische boiler steeds beter en deze apparaten zijn lekker makkelijk, ook on- line aan te schaffen. 

Een elektrische cv ketel (ook wel e- cv genoemd) bijvoorbeeld, slijt nagenoeg niet, zal niet vervuilt raken door verbranding van gas én is zeer onderhoudsarm. Koolmonoxidevergiftiging behoort tot het verleden en de koolmonoxidemelder en ontsierende pijpen op het dak kunnen ook weg. Een elektrische cv is gewoon vele male veiliger en ook nog eens voordelig in gebruik en aanschaf.. 

Elektrischeboiler.eu is zo’n bedrijf welke gespecialiseerd is in elektrisch aangedreven apparatuur en inmiddels een begrip in en rond de Benelux.
Door eigen import kunnen zij A-Klasse merken leveren tegen groothandelsprijzen. Installateurs, maar ook particulieren, projectontwikkelaars of andere instanties zijn allen van harte welkom. Ben je op zoek naar een elektrische boiler, warmtepomp boiler, elektrische cv ketel, elektrische kachel of misschien wel een anti- kalk systeemga dan eens kijken op de overzichtelijke website van deze vakmensen en laat je verrassen door de scherpe prijzen en het grote aanbod.

De producten kunnen altijd snel geleverd worden, alles komt uit eigen voorraad. Bestel je voor 16.00 uur, dan heb je je spullen de volgende werkdag thuis. Online bestellenen en direct dezelfde dag nog afhalen op het depot in Heiloo is ook geen probleem=. 

Maar wellicht wil je de producten eerst in het echt zien. Dat kan ook. De showroom is elke werkdag open tussen 09.00 en 17.00 uur.

 

 

De voordelen van een elektrische cv; 

  • Geluidsarm
  • Goedkoope aanschafwaarde
  • Onderhoudsvrij
  • Rookgasafvoer niet nodig
  • Koolmonoxidevergiftiging behoort tot het verleden
  • Veilig in gebruik
  • Zeer goed in combinatie met een elektrische boiler of een doorstromer
  • Bestaande radiatoren en vloerverwarming kun je gewoon laten zitten 
  • Eenvoudig te installeren
  • Een gasketel is simpel te vervangen door een elektrische variant

 

 

 

 

Elektrische cv’s bij elektrischeboiler.eu zijn van de merken Elterm en DAT. Simpel te bedienen en simpele techniek, maximale besparingen en langdurig comfort zijn gegarandeerd.

Een elektrische cv gebruik je voor de verwarming van de vloer of radiatoren. Dus niet voor de verwarming van je sanitaire water. Hiervoor heb je een elektrische boiler nodig.

De elektrische CV’s zijn voor spanningsloze en niet modulerende thermostaten. Gewoon een eenvoudig te bedienen analoge aan/uit termostaat dus. Bestel er meteen een vuilafscheider bij. Een vuilafscheider zorgt dat CV water niet in de A klasse pomp terecht kan komen. Zo geniet je nog langer van je aanschaf.

Op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu staat alle verdere informatie plus Nederlandstalige handleidingen.

Alles On- line te bestellen bij elektrischeboiler.eu 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-cv/