• Internet marketing 07.07.2020

  hbo software engineering en development

  Lees meer over hoe we meer verkeer en conversies voor online winkels kunnen bieden om e-commerce te ontwikkelen. Besteed actief aandacht aan de inhoud van online winkels en ontdek de invloed van inhoud in zoekmachines. U heeft misschien de beste online winkel, maar zorg dat deze technisch is geordend en dat alle functies optimaal kunnen functioneren om bezoekers de beste online services te bieden.

  Vul uw productinformatie volledig in

  Voordat mensen een aankoop doen, willen ze eerst alle informatie over het product krijgen (specificaties, prijs, accessoires, levertijd, inventaris, etc.). U kunt het beste niet minder producten in uw online winkel laten zien, maar zorg ervoor dat al deze informatie beschikbaar is. Kunt u niet al deze informatie verzamelen? Ontdek de voordelen van het leggen van koppelingen tussen uw ERP en online winkels om uw e-commerce te ontwikkelen.

  Voordelen van koppelingen tussen ERP en online winkels

  Naast dat bezoekers niet alle benodigde informatie over het product of het bedrijf kunnen vinden, willen ze ook directe informatie over de feitelijke aspecten van de (definitieve) bestelling. Denk maar aan verzendopties, betalingsopties, voorraadinformatie en gebruiksinstructies.

  Naast “standaard informatie” zoals verzendopties, betalingsopties, voorraadinformatie, … biedt het ook een FAQ die de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden bevat, zodat uw klantenservice niet zal zijn ” “Standaard” probleem. Zorg ervoor dat uw contactgegevens ook duidelijk worden weergegeven.

  Is uw site al een tijdje actief? Zorg ervoor dat u klantrecensies op uw website integreert om nieuwe bezoekers gerust te stellen. U kunt het beste twee weken na bestelling een automatische e-mail aanvragen.

  Schrijf inhoud voor uw doelgroep en verspreid deze via sociale media en advertenties

  Nu u het zoekgedrag van bezoekers beter begrijpt, is het tijd om dieper in te gaan op uw categorieën, blogposts, inlogpagina’s, andere informatiepagina’s, nieuwe casestudy’s en meer.  Om goede ratings in zoekmachines te (blijven) krijgen is het ook belangrijk om regelmatig nieuwe content te schrijven. Duplicatie is de sleutel. Daarom is het het beste om goed ontworpen inhoud te gebruiken op andere kanalen, zoals advertenties op sociale media en e-mailmarketing. Dit geeft u direct meer invloed en kan in uw online winkel terechtkomen, wat uw bestelling kan beïnvloeden.  Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

  E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
  BE: +32 499 41 46 24 
  Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

  https://webdevelopmentapp.com/nl/development.html

  Posted by @ 2:45 pm

  Tags:

 • Comments are closed.

Archief