Bedrijven opzoeken
Image default
Banen en opleidingen

Vacature Uitvoerder, Amsterdam

Vacature Uitvoerder, Amsterdam

HBO of hoger
Junior/Medior/Senior niveau
Vast contract
Salaris in overleg
40 uur p/w

Beschrijving vacature

Wil jij graag als vertolker aansprakelijk zijn voor toonaangevende en uitdagende projecten bij het grootste aannemersbedrijf van nederland? bij bam adviseren wij voorop in de infra-, woningbouw en utiliteit aarde aldaar we eeuwig met de nieuwste technieken werken. of het nu gaat over werken met bim binnenshuis utiliteit of woningbouw, of om omvangrijke infrastructurele projecten zoals de grootste zeesluis te aarde : bam doet het!

Wat ga je doen?

Als acteur bij bam realiseer jij die projecten tezamen met je team op kantoor en op de bouwplaats. Jij regelt dat alles perfect blijft telefoon ; jouw programma klopt vrijwel immer, je medewerkers staan op het juiste tijd op de juiste plek en je logistieke procedure is goed op orde. Bovendien neem je de gehouden voor het uitdragen van het beleid in het kader van kwaliteit, welzijn, veiligheid en gezondheid.

De integratie van bim en lean staat bij bam hoog in het vaandel. jij gaat ons in deze realisatie overigens dienen! Met jouw weten en talent zorg jij er met jouw team voor dat op de bouwplaats alle principes hiervan geïmplementeerd, gemonitord en geoptimaliseerd worden. jij bent van het type coachend leiding geven. je medewerkers zijn blij met jou. uiteraard, want je weet de juiste balans te creëren tussen ongebondenheid en verantwoordelijkheid. elke dag komen ze weer met energie de bouwplaats op. liever van onze eigen uitvoerders waarnemen hoe zij het geoefend om bij bam te werken? lees hier de interviews van : aden lennardin de woningbouw, wouterover de zeesluis en sjoerdvertelt over zijn regionale infra projecten.

Wie opsporen wij?

Als onderaannemer beschik je over hbo werk- en denkniveau. Ben je een startende onderaannemer, dan kun je met stages aantonen dat je een opinie hebt op de bouwwereld. Als onderaannemer bij bam ben je communicatief vaardig en schakel je makkelijk van uitvoerder naar projectleider en weer naar een bouwplaatsmedewerker. Resultaatgericht en besluitvaardig typeren je karakter. Je bent en blijft op zoek naar correctie ( lean ) van de bedrijfsvoering en weet kansen goed te benutten. Daarnaast beschik je over intensief weten en ervaring op het gebied van bouwprocessen en –methodieken. Bedrijfsomschrijving werken bij bam is werken bij een trots en oer nederlands bedrijf. We verwerkelijken bijzondere en complexe werken die impact bezitten op onze samenleving. Denk aan de nieuwe zeesluisin ijmuiden, de 215 meter hoge zalmhaventorenin randstad, de innovatieve busbrug in zwolle en eyecatchers zoals het forumin groningen. Stuk voor stuk projecten met een grote maatschappelijke waarde.

Als acteur bij bam realiseer jij die projecten gezamenlijk met je team op bureau en op de bouwplaats. Jij regelt dat alles perfect blijft varen ; jouw planning klopt vrijwel steevast, je medewerkers staan op het juiste tijd op de juiste plek en je logistieke proces is goed op orde. Daarenboven neem je de gehouden voor het uitdragen van het beleid in het kader van kwaliteit, welzijn, veiligheid en gezondheid.

De integratie van bim en lean staat bij bam hoog in het vaandel. jij gaat ons in deze ontwikkeling voorts bijstaan! Met jouw kennis en kundigheid zorg jij er met jouw team voor dat op de bouwplaats alle principes hiervan geïmplementeerd, gemonitord en geoptimaliseerd worden. jij bent van het type coachend voorgaan geven. je medewerkers zijn blij met jou. uiteraard, want je weet de juiste balans te creëren tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. elke dag komen ze weer met energie de bouwplaats op. liever van onze eigen uitvoerders waarnemen hoe zij het geoefend om bij bam te werken? lees hier de interviews van : aden lennardin de woningbouw, wouterover de zeesluis en sjoerdvertelt over zijn regionale infra projecten. salarisinformatie gage in overleg extra inlichting wat bieden wij? ongeacht de brandpunt op jouw persoonlijke ontwikkeling, onze open bedrijfscultuur, een netwerk van gedreven collega’s, heelal voor eigen aansprakelijkheid, en goede doorgroeimogelijkheden, bieden wij jou een uitstekend gage, voldoende vakantiedagen en een leaseauto. uiteraard krijg je ook een laptop en smartphone. voor alle jonge bam medewerkers is er young bam. young bam organiseert diverse activiteiten om je netwerk te opvoeren en andere jonge collega’s te aanleren kennis, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels. werken bij een multinational, met het intuxeftie van een familiebedrijf!

Bij bam werk je in teams met collega’s van allerlei gevarixeberde disciplines en draag je bij aan gave projecten die je terugziet in de grond om je heen. Wie kent niet de groen-oranje bouwkeet? bam is actief in alle fases van een ongelijkheid, van realisatie, ontwerp, creatie tot aan het onderhoud. Onze projecten vind je overal in de symbiose back en dat vervaardiging ons trots ; bam werkt met de nieuwste technieken en innovaties in de bouwwereld. Hierbij kan je denken aan ons eigen bim center, interne materieelbedrijf, am als interne ontwikkelaar, etc. Bam behoort tot de grootste bouwondernemingen van europa. Dat biedt jou als bam-mer veel kansen. Onderwijl schenken onze collega’s aan dat het voelt als een familiebedrijf aldaar je nauw bijeen met een kleine club collega’s waardoor de communicatie hele korte lijnen heeft ;

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/uitvoerder.html