• Bedrijven 18.08.2020 Reacties uitgeschakeld voor Wie zit er achter de website AliExpress?

  Mogelijk denk je bij AliExpress aan een grote Chinese website, maar dan heb je niet het volledige plaatje. AliExpress 1 van de grootste online webshops ter wereld en draait net als het Amerikaanse Amazon grote omzetten.

  En net als Amazon is AliExpress eigenlijk geen webshop, maar een platform. Met andere woorden: je koopt niet bij AliExpress, maar bij een verkoper die gebruik maakt van AliExpress als verkoopkanaal. Je kan dit platform dus eigenlijk beter vergelijken met Marktplaats.nl dan met een gewone webwinkel!

  Van wie is AliExpress?

  AliExpress is opgericht door Alibaba, het succesvolle Chinese e-commerce bedrijf van Jack Ma. Naast platforms als Taobao en Tmall, is AliExpress 1 van de succesnummers.

  Alibaba is het business to business platform.

  Taobao is een consumer to consumer platform, dat enkel bruikbaar is voor Chinese consumenten.

  Tmall is een business to consumer platform, tevens enkel gericht op de Chinese consument.

  AliExpress is het platform waarmee Chinese business westerse consumenten kan bereiken.

  Over Jack Ma

  Het verhaal gaat dat Ma solliciteerde voor 30 verschillende banen, maar telkens werd afgewezen. Hij probeerde het bij KFC, McDOnalds en de politie, maar het lukte niet om te worden aangenomen.

  In 1994 startte hij vervolgens maar een eiegn bedrijf, genaamd Hangzhou Haibo Translation Agency, een bedrijf dat vertalingen regelt. Begin 1995 ging hij met vrienden naar de Amerika om informatie te zoeken over de werking van de nieuwe hype “internet”. Maar tot zijn verbazing was er amper informatie over China te vinden, dus maakte hij een website, en dat was een succes. Om 9u40 ging zijn website online, om 12u30 had hij al talrijke e-mails ontvangen van Chinese investeerders die meer over hem en zijn website wilden weten. In april 1995 openden Ma met een compagnon het eerste kantoor voor hun bedrijf China Pages. Binnen drie jaar had het bedrijf een winst van 5.000.000 Chinese yuan (op dat moment gelijk aan 800.000 USD).

  Dit was het begin van Alibaba en daarmee indirect van AliExpress.

   

  https://www.kopeninchina.nl/aliexpress

  Tags:

 • Bedrijven 18.08.2020 Reacties uitgeschakeld voor Zorgvuldig een warmtepomp in Leiden kiezen

  Een warmtepomp in Leiden aanschaffen is niet zo maar even gedaan. Wanneer je opzoek gaat naar een warmtepomp wordt je doodgegooid met allerlei jargon. Het kan zijn dat je dan al snel de goede moed wilt opgeven. Dit is alleen nergens voor nodig. Wij staan namelijk voor jou klaar. Met behulp van al onze expertise moet het geen probleem zijn om voor jou een goede warmtepomp in Leiden uit te kiezen. Termen zoals dimensionering en passieve koeling zijn bij ons zeker bekend. Ook beschikken we over veel kennis wat betreft verschillende installatiemogelijkheden, afmetingen en capaciteiten. Zo kunnen we zorgvuldig een goede warmtepomp voor jou regelen.

  Waarom het kiezen van een warmtepomp moeilijk is

  Wanneer je een warmtepomp aanschaft, moet je rekening houden met je hele woning of bedrijfspand. Bij het aanschaffen van een warmtepomp in Leiden is het dus van belang om de inhoud van je woning of bedrijfspand te weten. Ook is het nodig om naar de mate van isolatie te kijken. Een winkel heeft bijvoorbeeld een sterker systeem nodig dan een winkel. Dit omdat bij een winkel de deuren vaker open en dicht zullen gaan. Wanneer je dus begint met zoeken naar een warmtepomp in Leiden is het verstandig om naar de capaciteit te kijken. Daarnaast moet het systeem ook goed aansluitbaar zijn. Verder moet je ook nagaan of het nodig is al koelt de warmtepomp ook in de zomer.

  Bijkomstigheden aanschaffen warmtepomp

  Al schaf je een warmtepomp in Leiden aan ben je verzekerd van een lange levensduur, mits je het juiste systeem aanschaft. Dit in combinatie met de juiste capaciteit en het regelmatig controleren van het systeem. Wanneer je bij ons een warmtepomp in Leiden aanschaft gaan we voor die lange levensduur. Op die manier heb je lang plezier van je warmtepomp. • Bedrijven 18.08.2020 Reacties uitgeschakeld voor Goed camerasysteem installeren in Helmond

  In Brabant vindt veel criminaliteit plaats, vandaar dat de  populaire camerasysteem helmond groeit in populariteit. Een camerasysteem helmond wordt gebruikt bij opslagen, bij huizen en bij bedrijven. Naast de afschrikkende werken van camerasysteem helmond, zorgt het camerasysteem helmond ook voor bewijs indien er toch een incident plaats vindt. Op het camerasysteem helmond is dan vaak een gezicht, een auto, een scooter, een jas of een ander kledingstuk, een tatoeage  of een ander spoor voor de politie te zien. Zo wordt de dader sneller opgespoord en kunt u de schade sneller verhelpen.

  Installatie

  Voor de installatie van het camerasysteem helmond is niet veel nodig. De camera’s worden op verschillende plaatsen rondom het gebouw geplaatst op een strategische manier zodat u zo veel mogelijk kunt bijhouden. Het systeem kan uitgebreid worden met bewegingssensoren, dan gaat er een alarm af indien er beweging wordt gedetecteerd. Hiermee kunt u dan bekijken wat er aan de hand is op afstand en eventueel de politie inschakelen. Dit is vooral handig als u een terrein heeft waar u zelf niet in de buurt bent. Denk aan een bedrijf in een dorp verderop, verschillende winkels verspreid over de stad of als u zelf in de winter ergens ander overwinterd en u uw huis in Helmond in de gaten wilt houden. In al deze gevallen kan een camerasysteem helmond een goede oplossing bieden. Er zijn ook systemen die zelf automatisch een seintje geven aan de politie. Daarnaast is het voor bedrijven soms ook handig om het camerasysteem helmond uit te breiden met camera’s binnen in het gebouw. Hierover zal de installateur advies geven. Ook zal hij met u meedenken over de plaatsing van de camera’s. Indien er een parkeerplaats is, kunt u hier camera’s plaatsen voor het geval dat hier schade ontstaat. In een winkel kunnen camera’s hangen tegen diefstal. • Bedrijven 05.08.2020 Reacties uitgeschakeld voor De gevelrenovatie in Den Haag is belangrijk voor je pand

  Met de gevelrenovatie in Den Haag wordt je gevel weer helemaal de oude en ziet deze er weer prachtig uit. De gevelrenovatie in Den Haag heeft een goede naam in de buurt en heeft al veel gevels gerenoveerd, onderhouden en gemaakt Je kunt op de website bekijken wat zij allemaal al hebben gedaan en misschien herken je wel een van de gebouwen die door hen zijn gemaakt. Al meer dan twintig jaar worden er namelijk al werkzaamheden door hen uitgevoerd en dit betreft heel veel werkzaamheden. Denk aan het onderhouden van de gevels van woningen en panden, maar ook de renovatie van deze gevels. Niet alleen woedt er met gevels gewerkt, maar ook al het andere beton kan worden gerepareerd door de gevelrenovatie in Den Haag. Ben je niet op zoek naar een reparatie, maar wil je juist dat dit wordt gereinigd, dan kan je dat ook laten doen door de gevelrenovatie in Den Haag. 

  Wat doen ze allemaal?

  De gevelrenovatie in Den Haag doet nog veel meer. Zo wordt er voegwerk uitgevoerd door hen, maar worden er ook  vloer coatings aangebracht. Wil je een renovatie laten uitvoeren aan je schoorsteen? Dan is dat ook een mogelijkheid bij dit bedrijf. De specialisteten hebben veel ervaring en vel kennis van het vak. Mocht hetgeen dat jij zoekt hier niet tussen staan is het altijd raadzaam om contact op te nemen zodat er kan worden gekeken naar de mogelijkheden. 

  Kunst

  Het renoveren van een gevel kan ook wel worden gezien als kunst. Je moet echt letten op de details en dat is precies waar de gevelrenovatie in Den Haag in uitblinkt. Met de juiste en meest professionele materialen en mensen wordt er gewerkt aan een prachtige gevel die het aanzicht van je woning en pand bevordert. Ben je ook benieuwd naar de werkzaamheden? Neem dan een kijkje op de website van de gevelrenovatie in Den Haag. • Bedrijven 28.07.2020 Reacties uitgeschakeld voor Slotenmaker bedrijf zoeken?

  Bent u op zoek naar een bekwame slotenmaker bij u in de buurt? Als u zich in een noodsituatie bevindt, is https://www.superslotenmakers.nl/ hier om u te helpen. Met een telefoontje naar de slotenmaker kunnen we er zijn om de beste hulp te bieden met ons betrouwbare slotenmakers. Bovendien bieden we diensten aan tegen zeer concurrerende tarieven.

  Alle technici die in dienst zijn bij onze slotenmakers service hebben een deskundige training gekregen. Alle diensten worden uitgevoerd met U, de klant, in gedachten. We trainen onze technici om taken uit te voeren met het hoogste niveau van klantenservice en zorg op alle gebieden van het slotenmakersveld. We proberen onze klanten te allen tijde tevreden te houden. Uiteindelijk zult u blij zijn met alles wat we van plan zijn om voor u te doen tegen de beste prijzen in de omgeving, gegarandeerd!

  Opgeleide slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar om te helpen bij alle noodslotenmakersdiensten.

  Voor een betrouwbare slotenmaker die allerlei soorten slotenmaker services leveren raden we u aan om direct contact op te nemen met een van de slotenmakers op deze website.

  – Residentiële slotenmakersdiensten
  – Commerciële slotenmakersdiensten
  – Automotive Slotenmaker Services
  – 24/7 noodslotenmaker

  Als u naar een nieuwe plek verhuist en u zich niet veilig thuis voelt, zal Slotenmaker dezelfde dag service verlenen. Bel nu voor een gratis offerte! Voor alle informatie over slotenmakersdiensten beschikbaar. Er zijn 24/7 technici beschikbaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen over slotenmakersdiensten. Onze slotenmakers hulpdiensten zijn 24/7 beschikbaar. Wij bieden residentiële slotenmakersdiensten en commerciële slotenmakersdiensten. Automotive-services zijn 24/7 beschikbaar.

  Van auto- en residentiële sloten tot sterk beveiligde lockout-systemen, we zullen onze uiterste best doen om bij elke stap uitzonderlijke service te bieden! “Uitzonderlijke service tegen lage prijzen!” De lokale slotenmaker kan elke beveiligingsuitdaging aan die uw situatie vereist. We kunnen u helpen terug te gaan naar dat afgesloten voertuig of het nieuwe huis te beveiligen. Sluisinstallatie en reparaties zijn onze expertise! Safeway

  Slotenmaker helpt u bij het kiezen van de juiste services en producten die bij u passen. Neem vandaag nog contact op met de slotenmaker, voor meer informatie over onze diensten! Onze slotenmakers zijn opgeleid, erkend en gebonden, zonder uitzonderingen. Onze slotenmaker staat 24/7 voor u klaar. We groeien snel uit tot het toonaangevende bedrijf voor slotenmakersdiensten in de regio.

 • Bedrijven 28.07.2020 Reacties uitgeschakeld voor Slotenmaker bedrijf zoeken?

  Bent u op zoek naar een bekwame slotenmaker bij u in de buurt? Als u zich in een noodsituatie bevindt, is https://www.superslotenmakers.nl/ hier om u te helpen. Met een telefoontje naar de slotenmaker kunnen we er zijn om de beste hulp te bieden met ons betrouwbare slotenmakers. Bovendien bieden we diensten aan tegen zeer concurrerende tarieven.

  Alle technici die in dienst zijn bij onze slotenmakers service hebben een deskundige training gekregen. Alle diensten worden uitgevoerd met U, de klant, in gedachten. We trainen onze technici om taken uit te voeren met het hoogste niveau van klantenservice en zorg op alle gebieden van het slotenmakersveld. We proberen onze klanten te allen tijde tevreden te houden. Uiteindelijk zult u blij zijn met alles wat we van plan zijn om voor u te doen tegen de beste prijzen in de omgeving, gegarandeerd!

  Opgeleide slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar om te helpen bij alle noodslotenmakersdiensten.

  Voor een betrouwbare slotenmaker die allerlei soorten slotenmaker services leveren raden we u aan om direct contact op te nemen met een van de slotenmakers op deze website.

  – Residentiële slotenmakersdiensten
  – Commerciële slotenmakersdiensten
  – Automotive Slotenmaker Services
  – 24/7 noodslotenmaker

  Als u naar een nieuwe plek verhuist en u zich niet veilig thuis voelt, zal Slotenmaker dezelfde dag service verlenen. Bel nu voor een gratis offerte! Voor alle informatie over slotenmakersdiensten beschikbaar. Er zijn 24/7 technici beschikbaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen over slotenmakersdiensten. Onze slotenmakers hulpdiensten zijn 24/7 beschikbaar. Wij bieden residentiële slotenmakersdiensten en commerciële slotenmakersdiensten. Automotive-services zijn 24/7 beschikbaar.

  Van auto- en residentiële sloten tot sterk beveiligde lockout-systemen, we zullen onze uiterste best doen om bij elke stap uitzonderlijke service te bieden! “Uitzonderlijke service tegen lage prijzen!” De lokale slotenmaker kan elke beveiligingsuitdaging aan die uw situatie vereist. We kunnen u helpen terug te gaan naar dat afgesloten voertuig of het nieuwe huis te beveiligen. Sluisinstallatie en reparaties zijn onze expertise! Safeway

  Slotenmaker helpt u bij het kiezen van de juiste services en producten die bij u passen. Neem vandaag nog contact op met de slotenmaker, voor meer informatie over onze diensten! Onze slotenmakers zijn opgeleid, erkend en gebonden, zonder uitzonderingen. Onze slotenmaker staat 24/7 voor u klaar. We groeien snel uit tot het toonaangevende bedrijf voor slotenmakersdiensten in de regio.

 • Bedrijven 26.05.2020 Reacties uitgeschakeld voor Crematie Wageningen helpt je om een leven te herdenken.

  Mensen kiezen steeds vaker een crematie boven een begrafenis. Bij unieke crematie wageningen ben je aan het juiste adres voor de beste service en dat allemaal door de aanbieder van deze crematies. In verband met de corona crisis waar we ons nu verkeren zitten we in een lastige periode, ook het kiezen voor een crematie kan moeilijk zijn. Crematie wageningen beschikt over de juiste middelen om het toch goed te laten lopen en u of u nabestaanden een waardig afscheid te geven.

  Crematie wageningen staat je bij.

  Voor de nabestaanden is er een cateraar na de tijd die heerlijke broodjes serveert en kopjes koffie om met z’n allen het leven van deze persoon nog een laatste keer te vieren en terug blikken op alle mooie momenten die je met deze persoon hebt meegemaakt. De dank dienst is volledig naar eigen smaak samen te stellen en zo genieten jullie samen nog een laatste keer van alles wat je samen hebt meegemaakt en behaald.

  Laat crematie Wageningen je helpen om een waardig en mooi afscheid te bieden.

  Bij crematoria wageningen is er een ruime dienst in het teken van hoe u of u nabestaanden dit graag willen hebben. U bepaalt en dat maakt ons speciaal. Voor en na de dienst is er ruimte voor een hapje en een drankje. Ook hierbij vraagt crematoria wageningen om u begrip met de ander halve meter regel. Zo kunnen we er samen een waardig afscheid van maken! Dus zelfs tijdens de corona tijd is het mogelijk om een waardig afscheid te bieden voor jouw geliefden om zo toch nog een prachtige terugblik te kunnen geven op het leven zodat deze persoon voor eeuwig mag voortleven in uw hart. Laat crematie Wageningen je helpen om dit afscheid onvergetelijk te maken. De dank dienst is volledig naar eigen smaak samen te stellen en zo genieten jullie samen nog een laatste keer van alles wat je samen hebt meegemaakt en behaald. Crematie wageningen helpt je. • Bedrijven 12.05.2020 Reacties uitgeschakeld voor Een uitvaart in Rhenen regelt u niet alleen, maar samen

  Het is erg vervelend als u een dierbaren verliest, dit kan veel invloed op u gaan uitoefenen. Het is daarom erg fijn als er sprake is van een mooie uitvaart in Rhenen, waardoor u op een goede manier afscheid kan nemen. Sommige mensen hebben geen idee van hoeveel er wel niet komt kijken bij een uitvaart in Rhenen. Je wilt namelijk dat alles zo goed mogelijk geregeld is, gelukkig kunnen de medewerkers van de uitvaart in Rhenen u hierin goed assisteren.

  Wensen

  Het kan erg beangstigend zijn om na te denken over een uitvaart in Rhenen, omdat je natuurlijk het liefst zo lang mogelijk blijft rondlopen op onze planeet Aarde. Helaas hoort bij het leven ook het gedeelte dat je ooit overlijdt. Aan de andere kant is het ook wel essentieel om hier soms over na te denken, omdat je dan zelf nog kan bepalen hoe je de uitvaart het liefste wilt. Je kan een aantal wensen vastleggen voor de uitvaart in Rhenen, dit is namelijk ook erg fijn voor de nabestaanden. Het is daarom ook belangrijk om dingen zoals een uitvaartverzekering te regelen, want niet alle verzekeringen dekken een uitvaart. Het zou namelijk zeer spijtig zijn als de nabestaanden met onvoorziene kosten blijven zitten.

  Hoe het in werk gaat?

  Het kan best zijn dat u zelf nog niet op de hoogte bent van hoe een uitvaart in Rhenen in zijn werk gaat. Gelukkig kunnen de medewerkers u hierbij helpen om u goed te informeren over hoe dingen zullen verlopen. Meestal kunt u dan een afspraak maken zodat we samen kunnen kijken naar uw voorkeuren. Op deze manier kunnen er al een aantal zaken op papier worden vastgelegd. Wanneer het moment dan daar is, is er een mogelijkheid dat wij uw familie beter kunnen ondersteunen gedurende dit proces.

 • Bedrijven 30.04.2020 Reacties uitgeschakeld voor Laat je wespennest verwijderen in Zaanstad

  Het is erg vervelend als je ontdekt dat er ergens rondom je huis een wespennest in Zaanstad zit gevestigd. Het wespennest zorgt ervoor dat er veel wespen tegelijkertijd naar eenzelfde plek komen en vaak is dit op een plek waar jij liever de wespen niet ziet. Ook zorgt het wespennest ervoor dat je geheel de dag, vooral in de zomer of op hete dagen, omringd wordt door wespen. Zelf wespen bestrijden is behoorlijk gevaarlijk. Het kan zomaar zijn dat je een wesp kwaad maakt en dan heb je een groot probleem. Een wespennest is een familie aan wespen en wanneer je een van de wespen kwaad doet, zal de rest van de wespen jouw pijn willen doen. Het is belangrijk om het wespennest in Zaanstad zo snel mogelijk te laten verwijderen. Wespennest Zaanstad is een gerenommeerd bedrijf die veel verstand heeft van het verwijderen van een wespennest in Zaanstad. 

  Verwijderen wespennest

  Met speciale pakken en speciale middelen zal wespennest Zaanstad ervoor zorgen dat het wespennest op een zorgvuldige manier wordt verwijderd. Vaak zijn er een of twee behandelingen nodig om het wespennest zo goed mogelijk te bestrijden. Het is belangrijk dat je niet te veel in de buurt komt van het wespennest na de behandeling ervan. Vooral na de eerste behandeling is het belangrijk niet in de buurt te zijn. Er kunnen veel wespen boos uit het wespennest vliegen en aanvallen wat ze zien. Al snel zullen de wespen dood gaan na de behandeling van het wespennest in Zaanstad. Het wespennest wordt in Zaanstad zo goed mogelijk bestreden en zal ook alleen worden uitgevoerd door professionele wespennest bestrijders. Bij dit vak mag je geen enkel risico nemen. De behandeling van het wespennest in Zaanstad gebeurt vakkundig, zorgvuldig en gebeurt daarnaast ook nog voor een scherpe prijs. • Bedrijven 20.04.2020 Reacties uitgeschakeld voor Waarom in een klein outplacement?

  Vaak genoeg zijn er bedrijven die sluiten, inkrimpen of zijn aan vervanging  toe voor een ander persoon op een specifieke functie. In Almere komt dat ook vaak voor. Dan kom zo een persoon die zijn baan kwijt heeft in zo een outplacement traject. In outplacement gaan kun je zelf vaak  niet voorstellen waarbij u jaren al gewend bent te plannen te reizen naar uw werk. In Almere komen vaak genoeg met zulke omstandigheden te geraken in outplacement. Outplacement gevoel kan heel kwetsend zijn voor een individuele persoon maak ook zijn omgeving er onder laten lijden en breng dus ook gevolgen aan het ecosysteem. Ben je op zoek naar een oplossing om uit de outplacement gevoel  te stappen. Dan heeft outplacement in Almere de oplossing voor u in place. nieuwe Outplacement in Almere is er zo een sessie van. Waarbij 1 op een aan de slag gaat met een ervaren  coach in outplacement. Om na te gaan wat er aan oplossing kan dienen voor uw volgende  stappen in snel lopen samenleving.

  Traject outplacement herstel voor nieuwe uitdaging

  In Almere hebben we voor outplacement een traject van herstel om terug te voeren naar uw Sterke punten. Daar waar u alles onder controle heeft. Vaak als men even terug denk aan de momenten waar u nog een uw baan had was u dan gelukkig mee? Outplacement programma in Almere breng u naar nieuwe  kansen. Het zoeken van nieuwe uitdaging of in soortgelijke posities als uw vorige werk omgeving. Outplacement in Almere kun je zelf aanleren om nieuwe standpunten in te nemen door middel van coaching en advies. Het brengen van outplacements naar het nemen van nieuwe uitdagingen. Gemotiveerd een nieuwe baan aannemen en lekker weer aan het werk. Het hebben van een passie naar nieuwe ambities daar beogen wij van outplacement in Almere zich op.

  Wist je dat je dat als je weggaat bij je werkgever dat je vaak een transitievergoeding kunt krijgen? Bereken jouw transitievergoeding op Ontslagjuristennederland.nl.


Archief