• Bedrijven 14.04.2021 Reacties uitgeschakeld voor Warmtepomp in Enschede voor een warm huis

  Met onze handige warmtepomp in Enschede kunt u uw woning verwarmen. In ons assortiment hebben we verschillende soorten waterpompen, waarvan de hybride warmtepompen en all electric warmtepompen het meest gebruikt worden. Een warmtepomp is een duurzame oplossing. De warmtepomp onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. Afhankelijk van uw keuze, kan de warmtepomp ook zorgen voor al het warme water voor de badkamer en de keuken. In het assortiment van zowel de hybride warmtepompen als de all electric warmtepompen, heeft u verder keuze uit luchtwarmtepompen en ventilatiewarmtepompen. Wilt u graag de verwarming in uw woning verduurzamen? Dan is een warmtepomp in Enschede de oplossing.

  Hybride en all electric warmtepomp in Enschede

  In een hybride systeem werken de CV-ketel en warmtepomp samen om uw huis van warmte en warm water te voorzien. Het hybride systeem gebruikt de buitenlucht om uw woning te verwarmen. Deze warmtepomp in Enschede werkt op elektriciteit, maar verbruikt veel minder energie dan een CV-ketel. Wanneer u een hybride systeem aanschaft, gebruikt u uw CV alleen als het heel erg koud of heel erg warm wordt. Met een hybride kunt u tot wel 60% aan energie besparen. Bij een all electric systeem heeft u helemaal geen CV ketel of gasaansluiting nodig. De warmtepomp in Enschede zorgt zelfstandig voor het verwarmen van de woning en voor warm water. Daarvoor gebruikt de warmtepomp duurzame energie uit de buitenlucht of uit de bodem en elektrische stroom. 

  Advies bij het kopen van warmtepomp in Enschede

  Door het aanschaf van ons warmtepomp in Enschede, kunt u besparen op uw gasrekening. Wilt u een warmtepomp in Enschede aanschaffen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. We kijken samen met u of uw woning geschikt is voor een warmtepomp. Dit hangt onder andere af van hoe goed uw woning geïsoleerd is  en het warmteafgiftesysteem dat u heeft. We geven u ook graag advies over de pomp die het beste in uw woning past. • Bedrijven 04.04.2021 Reacties uitgeschakeld voor Een praktische fiets kopen? Kijk eens naar een elektrische bakfiets

  Bakfietsen zijn ideaal om meerdere kinderen of boodschappen in te vervoeren, vaak was het probleem alleen dat het zo zwaar trappen was. Door de elektrische bakfiets is hier verandering in gekomen, doordat je nu wordt geholpen door een motortje is het veel makkelijker om te trappen. Er zijn momenteel ook verschillende elektrische bakfietsen op de markt, bakfietsen met 2 wielen en bakfietsen met 3 teksten. 

  Bakfietsen met 2 wielen

  Over het algemeen is een bakfiets met 2 wielen makkelijker fietsen dan een bakfiets met 3 wielen, het fiets namelijk minder zwaar en je wordt veel wendbaarder. De draaicirkel wordt  vergroot door 2 wielen waardoor het niet meer nodig is om veel te steken wanneer je wilt draaien. Ook is het lekkerder rijden wanneer je over een hobbelig wegdek rijdt, het nadeel is wel dat het moeilijk is om de fiets op zijn standaard te krijgen aangezien de fiets heel zwaar is. 

  Bakfiets met 3 wielen

  Een groot voordeel aan een bakfiets met 3 wielen is dat de bak voor een stuk groter is dan de bak van de bakfiets met 2 wielen, ook is de bakfiets stabieler als hij vol zit. Het nadeel is wel dat de fiets minder wendbaar is en dat hij ook niet lekker rijdt wanneer je over een hobbelig wegdek heen moet. 

  Waar moet je op letten

  Bij het kopen van een elektrische bakfiets moet je letten op het vermogen van de motor, de motor moet namelijk niet te zwak zijn aangezien een bakfiets zwaar is. De rand van de bak is ook een aandachtspunt, de kinderen moeten er namelijk zelf overheen kunnen klimmen maar moeten er niet uit kunnen vallen. De rand moet dus niet te hoog maar ook niet te laag zijn. Het is vooral belangrijk dat de fiets kindvriendelijk is. 

   

 • Bedrijven 25.03.2021 Reacties uitgeschakeld voor Hoogte van uw ontslagvergoeding

  Tijdens uw loopbaan komen er verschillende situaties op uw pad. Sommige zijn leuk en weer andere zijn minder leuk. De minder leuke situaties zorgen voor een heleboel spanning en stress, wat slecht is voor uw gezondheid. Zonder dat u het wil of gevraagd heeft kunt u ontslag krijgen van uw werkgever.

  Jet is raadzaam een jurist in de hand te nemen, die de goede hoogte van uw ontslagvergoeding voor u kunt berekenen.

  Het is belangrijk dat wanneer de hoogte van uw ontslagvergoeding berekend wordt, dat het uiterste uit de kan wordt gehaald

  In samenspraak met u wordt het contact  voor het binnen halen van uw ontslagvergoeding onderhouden met uw werkgever en diens juristen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid volledig tot rust te komen en te ontladen van alle stress. Samen met u wordt gekeken naar uw situatie en een berekening gemaakt om  er achter te komen wat de hoogte van uw ontslagvergoeding is. De vaststellingsovereenkomst wordt meteen doorgenomen en gecontroleerd op de belangrijkste punten waar deze aan zou moeten voldoen. Het gesprek welke met u gevoerd wordt omtrent de hoogte van uw ontslagvergoeding is geheel gratis. U krijgt meteen te horen hoe sterk uw onderhandelingspositie is voor de hoogte van uw ontslagvergoeding, zodat u weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

  Contact opnemen over de hoogte van uw ontslagvergoeding

  Over eventuele kosten hoeft u zich niet druk te maken, omdat tijdens de onderhandeling over de hoogte van uw ontslagvergoeding de kosten meteen worden meegenomen, zodat deze op uw werkgever verhaald kunnen worden. Indien er kosten bij komen , zullen we u hiervan op tijd in kennis stellen.U kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Binnen 24 uur  na verzending van uw e-mail krijgt u een antwoord van ons.  Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft na uw ontslag. • Bedrijven 23.03.2021 Reacties uitgeschakeld voor Persoonlijke groei door een sales training

  Misschien herken je het wel: je werkt hard, maar je ziet nog geen progressie in de verkoop. Nieuwe klanten blijven uit, beoogde doelen worden niet behaald en potentiële klanten gaan even snel als dat ze komen. Een sales training helpt je uit de brand!

  Excellent Commerciële Trainingen helpt jou hier graag bij. Door een breed aanbod aan trainingen, beschikt Excellent over de salestraining die jij nodig hebt. Blaas met behulp van een training jouw bedrijf een nieuw leven in. Word weer succesvol en hervind de passie voor het vak. Tenslotte geeft een succesvolle afronding met een klant nou juist dat magische gevoel. Excellent beschikt over specialisten die jou de nieuwste salesinzichten en beproefde verkooptechnieken bijbrengen. Je maakt ze eigen en blinkt uit in jouw vakgebied.

  Klinkt dit goed? Schrijf je dan in voor een sales training bij Excellent of bespreek het met je manager. Niet alleen zorgt een training voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook je organisatie krijgt een boost. Uiteindelijk hebben zij ook baat bij goed getraind personeel. Samen met jou kijken wij naar de best passende training die aansluit op jouw behoeften.

  Kijk voor meer informatie op onze website of neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  https://www.excellenttrainers.nl

  Tags:

 • Bedrijven 18.03.2021 Reacties uitgeschakeld voor Betaalbare steigerverhuur in Den Haag

  Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in goed steigerverhuur in Den Haag? Dan zult u erachter komen dat er verschillende aanbieders zijn in deze omgeving. Het is daarom raadzaam u goed in te lezen. Wanneer u research gaat doen naar het aanbod steigers, is het van belang de kwaliteit voor ogen te houden. De steigers zijn immers een hulpmiddel om de veiligheid te waarborgen. Het is daarom van groot belang dat de betreffende steigers aan alle gestelde veiligheidsnormen voldoen. Dus zoekt u een bedrijf dat doet aan steigerverhuur in Den Haag? Kies dan voor een bedrijf dat goed aangeschreven staat. Kies voor veiligheid.

  De juiste steiger voor de juiste klus

  Iedere klus vraagt om een ander soort steiger. Zo zijn de steigers die gebruikt worden bij bouwwerkzaamheden doorgaans anders dan de steigers bij renovatiewerkzaamheden. Wanneer u kiest voor een deskundig bedrijf op het gebied van steigerverhuur in Den Haag is het aanbod groot. Mensen die niet thuis zijn op dit gebied begrijpen wellicht niet waarom het type steiger dat u kiest zo belangrijk is. Steigers worden gebruikt om de veiligheid tijdens de werkzaamheden te waarborgen. Een verkeerde steiger zou deze veiligheid in gevaar kunnen brengen. Laat u daarom adviseren door de professionals bij steigerverhuur Den Haag en huur een passende steiger.

  De kwaliteit van de steiger

  Zoals gezegd speelt een steiger een belangrijke rol bij de waarborging van de veiligheid. Gezien deze belangrijke functie is het van groot belang dat de kwaliteit van de steiger goed is. Alvorens u voor een bedrijf kiest dat doet aan steigerverhuur in Den Haag is het raadzaam enige research te verrichten. Lees u in en kom erachter of de aangeboden steigers aan alle gestelde veiligheidseisen voldoen. Wanneer u met een professional op het gebied van steigerverhuur Den Haag in zee gaat, kunt u ervanuit gaan dat de kwaliteit goed is. Professionals op het gebied van steigerverhuur verkiezen kwaliteit namelijk altijd boven kwantiteit. • Bedrijven 16.03.2021 Reacties uitgeschakeld voor Waar let je op tijdens het kiezen van een elektricien

  In de buurt waar je woont zijn waarschijnlijk meerdere elektriciens aanwezig. Hoe je de beste elektricien kan uitkiezen is dan ook vrij lastig. Voor veel mensen zullen de kosten belangrijk zijn maar er zijn ook genoeg andere punten die heel belangrijk zijn. Zo is het namelijk zo dat goedkopere elektriciens vaak minder ervaring hebben en ook dat elektriciens die goedkoper zijn minder goed hun werk doen. Hieronder staan dus een aantal punten waar rekening mee moet worden gehouden als je een elektricien uitkiest.

  Kosten, normen en reviews

  Zoals net al omschreven is het zo dat niet elke goedkope elektricien goed zijn werk kan uitvoeren, goedkope elektriciens die zijn meestal goedkoop omdat ze over minder goed gereedschap bestellen en omdat ze veel klussen willen. Veel van deze klussen worden een beetje afgeraffeld en wordt niet alles goed gerepareerd en aangelegd. Het kan daarom verstandig zijn om wat meer geld aan de kant te leggen voor een elektricien met meer ervaring en goede reviews. Over reviews gesproken, elektriciens die hun reviews te durven laten zien hebben meestal niks te verbergen en zou je eerder in kunnen schakelen. Door middel van reviews kan een elektricien laten zien dat hij zijn werk goed uitvoert, niet alle slechte reviews horen gelijk slecht te zijn. Vraag hier dan ook naar bij de desbetreffende elektricien. Ook de NEN normen kan je navragen bij de elektricien de NEN normen staan er namelijk voor dat de elektricien goed en veilig met elektra om kan gaan.

  Elektricien Eindhoven

  Elektricien Eindhoven heeft elke dag veel monteurs in dienst. Al deze monteurs zijn ervaren en zijn zeer gespecialiseerd in hun vakgebied. Voor storingen kun je ze ook altijd bereiken via hun 24/7 storingsdienst, deze dienst is ook wel een noodhulp. Voor spoed kun je ze ook altijd bereiken via de noodhulp.

   

 • Bedrijven 03.03.2021 Reacties uitgeschakeld voor Ja, u kunt uw huis verkopen en terughuren

  Ja, u kunt uw huis verkopen en terug huren!

  In de afgelopen jaren zijn er meer mogelijkheden op de markt gekomen bij het verkopen van uw huis. Eén daarvan is uw huis verkopen en terug huren. Dit wordt ook wel sales en leaseback genoemd. Het houdt in dat u uw huis verkoopt en kunt genieten van de overwaarde van uw huis terwijl u uw huis terug huurt. U kunt dus in uw huis blijven wonen terwijl u het verkocht heeft. U zal denken waar u deze diensten kunt aanvragen. U kunt hiervoor niet terecht bij de bank en ook niet bij de gemeente. Het zijn vastgoedbedrijven die u deze mogelijkheden en vrijheid aanbieden. Wilt u meer informatie over uw huis verkopen en terug huren? Dan kunt u terecht op de website van Sons Real Estate

   

  Huis verkopen aan bank of gemeente

  Veel mensen denken dat ze hun huis kunnen verkopen aan de bank of aan de gemeente. Helemaal na de crisis van 2008 nemen banken geen risico’s meer bij het kopen van huizen. De meeste mensen moeten een lening aanvragen bij de bank om een huis te kunnen kopen. In deze tijd betekent het niet meer dat u het huis weer kan verkopen aan de bank en terug huren. 

   

  Huis verkopen aan vastgoedbedrijf

  Bij een aantal vastgoedbedrijven kunt u wel genieten van de voordelen van uw huis verkopen en terug huren. Uw huis verkopen en terug huren is een goede idee als u een groot deel van de hypotheek heeft afbetaald, want u heeft dan een grote overwaarde op uw huis. Het is ook een goed idee als al uw geld in uw huis zit maar u geen gebruik kan maken van uw geld. Wanneer u uw huis verkoopt en terug huurt krijgt u de overwaarde van uw huis en kunt u het geld gebruiken om bijvoorbeeld met pensioen te gaan. Terwijl u aan het genieten bent van de overwaarde van uw huis kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen en huur betalen aan het vastgoedbedrijf. 

  Wilt u ook gebruik maken van uw overwaarde en in uw eigen huis blijven wonen? Kijk voor meer informatie op de website van Sons Real Estate

  https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-en-terughuren/

  Tags: , , ,

 • Bedrijven 01.03.2021 Reacties uitgeschakeld voor Bliksem ingeslagen in Arnhem 026, bel een elektricien

  Blikseminslag in huis, u hoopt dat het u nooit zal overkomen. De kans is toch redelijk aanwezig als uw woning tussen landerijen staat, dit omdat uw woning dan het hoogste punt is in de omgeving. Een blikseminslag kan schade aan het elektranetwerk van uw veroorzaken, dit kunt u herkennen aan stroomuitval na de inslag. De uitval van de stroom hoeft niet per se aan uw woning te liggen, het kan ook komen door een storing in een elektriciteitshuisje in de buurt. Dit wordt graag voor u uitgezocht door Elektricien Arnhem 026.

  Hulp na blikseminslag

  U kunt door een elektricien van Elektricien Arnhem 026 geholpen worden nadat er bliksem bij u thuis is ingeslagen, de elektricien kan dan bijvoorbeeld de woning controleren en nalopen op schade. Er is een grote kans dan er na een blikseminslag veel apparaten kapot gaan, dit omdat er in een keer heel veel spanning op de apparaten komt te staan. Door de grote spanning is het ook mogelijk dat de elektriciteits kabels kapot zijn, dit kan leiden tot blijvende stroomstoringen en kortsluitingen.

  Blikseminslag voorkomen

  Het is fijn om te weten hoe je een blikseminslag kan voorkomen, helaas kan dit niet. Het is wel mogelijk om maatregelen te nemen zodat de schade beperkt blijft zodra er bliksem inslaat. Het is daarom belangrijk zo veel mogelijk elektrische apparaten af te koppelen van het stroom zodra het begint met onweren. Bel ook nooit met een telefoon die is aangesloten op de stroom. De elektriciens van Elektricien Arnhem 026 zijn altijd te bereiken voor eventuele stroomstoringen of blikseminslagen. U kunt altijd bellen, wel met de mobiele telefoon natuurlijk. 

  Bliksemafleider

  Door een bliksemafleider op uw dak te plaatsen voorkomt u dat er bliksem in kan slaan in uw woning. Hierdoor voorkomt u dus ook eventuele schade, Elektricien Arnhem 026 raadt dan ook aan een bliksemafleider te plaatsen.

   

 • Bedrijven 01.03.2021 Reacties uitgeschakeld voor Het is weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak

  De Lente staat weer voor de deur en dus is het bijna gedaan met de koude en natte dagen. Het wordt weer lekker weer en dat brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je eindelijk weer lekker in je tuin gaan zitten en hiervan genieten. Daarnaast, is het weer tijd om lekker buiten te gaan sporten en terrasjes te pakken. Er zit echter een nadeel aan de Lente en dat is de voorjaarsschoonmaak. Soms kan dit erg veel tijd in beslag nemen en daar heb je niet altijd zin in.

  Begin er meteen mee dan ben je er sneller klaar mee

  Je kan er natuurlijk voor kiezen om deze schoonmaak zo lang mogelijk te laten liggen. Bereik je hier iets mee? Nee hoor, je zorgt alleen maar dat het langer wordt uitgesteld. Het is dan ook een aanrader om hier gewoon meteen mee te beginnen zodat je er sneller klaar mee bent en meer tijd kan spenderen aan leukere dingen. Pak dus je huis, tuin en keukenspullen en begin direct met schoonmaken.

  Start binnen in het huis

  Is je huis een beetje een zooitje geworden en heeft het al een geruime tijd geen stoffer gezien? Begin dan eerst met het afstoffen van spullen. Zo haal je al het stof weg en kun je nog beter schoonmaken. Hierna is het een aanrader om een dweil door het huis te halen en alle plekken schoon te maken. Begin met de grotere kamers en ga dan langzaam naar de kleinere kamers. Zo zorg je er namelijk voor dat je elke kamer even grondig gereinigd hebt en zal je dus het beste resultaat eruit halen. Ben je hier klaar mee? Dan is het tijd om buiten schoon te maken.

  Je tuin schoonmaken

  Heb je geen tuin en alleen een balkon? Gefeliciteerd dan ben je klaar en kun je lekker gaan genieten van je vrije tijd. Heb je wel een tuin? Jammer joh, die moet ook opgeruimd worden. Dit kan in eerste instantie lijken als een onmogelijke klus. Meestal is dat echter niet zo en ben je er sneller mee klaar dan je in eerste instantie dacht. Begin dus meteen met het opruimen van kleine dingen. Heb je dit gedaan? Begin dan met het snoeien en bijknippen van je heggen en bomen. Het afval duw je gemakkelijk in de daarvoor bestemde afvalbakken. Soms past dit echter niet en moet je naar een andere oplossing kijken.

  Huur een groencontainer

  Soms heb je te weinig plekken in je standaard gft bakken en moet je dus met zwaarder geschut komen. Gelukkig is dat vaker geen groot probleem en kun je makkelijk aan een grotere container komen. Een groencontainer huren kan bijvoorbeeld gedaan worden bij een lokale groenvoorziening of een containerverhuurbedrijf. Het voordeel is dat deze meestal snel geleverd worden en je daardoor vrijwel meteen aan de slag kan. Uiteindelijk zal dat er ook voor zorgen dat je sneller klaar bent en dus weer kan gaan genieten van je welverdiende vrije tijd!

   

  https://www.afvalcontainersvlk.nl/groenafval-container/

  Tags:

 • Bedrijven 25.02.2021 Reacties uitgeschakeld voor Een woning kopen in Den Haag in 2021

  Met de zoektocht naar een woning is het vaak lastig om te bedenken waar u moet beginnen. Als tip geeft TREC Housing makelaar Den Haag om als eerste op internet te gaan zoeken naar huizen die te koop staan en of deze aan de wensen voldoen. Er zijn een aantal sites waarop woningen te koop worden aangeboden, denk hierbij aan Funda en WoningNet. 

  Hulp van een makelaar 

  Als u er niet uit komt kunt u altijd de hulp inschakelen van een makelaar, TREC Housing makelaar Den Haag is altijd beschikbaar om hulp te bieden voor het vinden van uw perfecte woning. TREC Housing makelaar Den Haag kent de omgeving erg goed en is altijd op de hoogte van de lokale situatie. 

  TREC Housing makelaar Den Haag

  TREC Housing makelaar Den Haag handelt naar uw wensen, de huizen die als optie worden aangeboden voldoen aan de criteria die u heeft opgegeven bij uw makelaar. TREC Housing makelaar Den Haag raadt bij bezichtigingen aan ook een rondje te lopen door de buurt, de buurt heeft een grote impact op uw gevoel over een woning. De buurt draagt ook bij aan de waarde van de woning.

  Prijsstijging woningen 2021

  Nog nooit zijn de prijzen van koopwoningen zo hoog geweest, er lijkt ook geen einde aan te komen want ze stijgen steeds meer. Er zijn tevens ook nog nooit zo weinig huizen beschikbaar geweest, we mogen spreken over een krapte op de koopwoningmarkt. Waar normaal tussen de 5 tot 10 woning een keuze gemaakt kon worden is dus nu lager dan 2, om precies te zijn 1,9. De gemiddelde prijs voor een woning is ook met maarliefst 11,6% ten opzichte van de prijs van vorig jaar. Voor de vrijstaande woningen was de stijging in prijs nog hoger, bij deze woningen was er een stijging van 14,1% in het tijdsbestek van een jaar.

   

Archief