• Bedrijven 23.12.2020 Reacties uitgeschakeld voor Vlug warm water dankzij de elektrische boilers van DAT.

  Vlug warm water dankzij de elektrische boilers van DAT.

  Dankzij een boiler heb je lekker warm water. Zo kan je genieten van een warm bad of douche na een dag werken. 

  Een boiler werk simpel; het is niets meer dan een vat gevuld met water, daarin een verwarmingselement en een anode. Het water wordt verwarmd totdat het gebruikt wordt. Het is dus eigenlijk gewoon een warmwater opslagtank. De tank is alleen wel extra goed geïsoleerd zodat het water lang warm blijft.

  De opkomst van de elektrische boilers is logisch, aangezien we voor 2050 all elektric moeten zijn. Deze elektrische boilers maken gebruik van stroom ipv gas en dat is niet slechts millieuvriendelijker, elektrische boilers zijn goedkoop om aan te schaffen en zijn daarbij super energiezuinig! 

  Elektrische boilers van het merk DAT bijvoorbeeld worden gemaakt met een dikke uit het nieuwste soort polyurethane foam.
  Dit zorgt ervoor dat het water nog langer warm blijft en kan je energie besparen als je bijvoorbeeld dag- nachtstroom hebt. Dit boilervat heeft slechts 1 lasnaad, wat zorgt voor een extra duurzame werking.

  De ultra snelle opwarmtijd wordt mogelijk gemaakt door het 1500Watt verwarmingselement. 


    

   

  De boilers van DAT zijn er in verschillende vormen en maten; van de DAT Nofer ECO Plus is er een handige 10 liter up, er is een 15 liter in/up en grotere van 30, 50, 80 en 100 liter. Van het andere model, de DAT Quality Pro bestaat er een 50, 80 en een 100 liter. 

  Van hetzelfde merk is er ook nog de Aparici Eficiente. Deze elektrische boilers zijn plat qua vormgeving en hebben een diepte van maar 28 centimeter. Deze elektrische boilers kunnen met hun fraaie strakke uiterlijk gewoon in het zicht gehangen worden.

   

  De elektrische boilers van DAT-Aparici Eficiente zijn, anders dan de eerder genoemde DAT-Nofer Quality Pro, gemaakt met dubbele tanks.
  In elke tank zit een verwarmingselement en een anode, op deze wijze heb je minder last van warmte verlies en verkort je de opwarmtijd.
  Gekozen kan worden uit verschillende Wattages; 800, 1200 of zelfs 2000Watt. Perfect voor als de boiler ergens moet hangen waar niet altijd genoeg stroom aanwezig is zoals bij zomerhuisjes of een camping. De boilers van dit type zijn verkrijgbaar in 30, 50, 80 en 100 liter.

  De Aparici ECO Smart is de hekkensluiter van dit merk. De ECO Smart meet de eerste zeven dagen je verbruik en aan de hand van een speciaal algoritme en kan de boiler zichzelf programmeren op zo’n manier dat niet onnodig energie verbruikt zal worden. Dit alles maakt dit model een zogenoemde slimme boiler!

  Deze, maar ook andere merken boilers zijn verkrijgbaar via de website van elektrischeboiler.eu. 
  Neem eens een kijkje voor meer informatie en handige tips.

   

  https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

  Tags: , , , ,

 • Bedrijven 10.12.2020 Reacties uitgeschakeld voor Uitgelicht bedrijf: Elektricien Utrecht 24/7

  Kortsluiting of een stroomstoring is niet fijn en het kan ook nog eens super gevaarlijk zijn. Een kortsluiting gaat ook vaak gepaard met een stroomstoring. Bij een kortsluiting komt er veel stroom vrij, zoveel stroom zelfs dat de stoppen uit de meterkast springen. Een kortsluiting oplossen is ook niet zo makkelijk, je kan niet 1, 2 ,3 alle stoppen vervangen, doe je dit toch zal er weer snel een nieuwe stroomstoring volgen. 

  Een gespecialiseerde elektricien inhuren eens in de zoveel tijd kan veel gevaar wegnemen. Onze gespecialiseerde elektriciens weten waar ze moeten kijken en wat aan vervanging toe is om zoveel mogelijk gevaar weg te nemen. 

  Het ontstaan van een kortsluiting

  Vaak zijn oude elektrische apparaten een probleem die kortsluitingen geven, de kabels zijn oud en kapot en versmelten in elkaar. Er komt hierbij veel warmte vrij en deze warmte kan nergens naar toe en er kan hier nu brand ontstaan. Dit probleem is vaak makkelijk op te sporten. Als dit is gebeurt haal je alle stekkers van de uitgevallen groep uit het stopcontact, 1 voor 1 probeer je er een stekker in te doen en als de stroom dan uitvalt heb je het probleem gevonden. Ook bliksem kan een oorzaak zijn, wanneer bliksem inslaat op je apparaten kan er kortsluiting ontstaan of brand. Als hierbij de stoppen doorslaan kunnen er vonken in de meterkast komen en wanneer deze in het isolatiemateriaal van je meterkast komen kan er brand ontstaan. 

  Hulp inschakelen bij een kortsluiting in Utrecht

  Kortsluiting opsporen is moeilijk en bij het probleem verhelpen heb je enige kennis nodig van elektra. Wij raden dus ook aan om bij kortsluiting ervaren hulp in te schakelen. Wij van elektricien Utrecht 24/7 hebben veel ervaring in het opsporen en verhelpen van uw kortsluiting. Door onze spoedservice zijn wij 24/7 bereikbaar.

  Bedrijfsnaam: Elektricien Utrecht 24/7

  Website:Elektricienutrecht247.nl

  Telefoonnummer:085 019 6395

  Adres: Amsterdamsestraatweg 223, 3551 CC Utrecht


 • Bedrijven 24.11.2020 Reacties uitgeschakeld voor Hoe u uw bedrijf kunt verbeteren met met verschillende makkelijke aanpassingen in het bedrijf

  Een succesvolle onderneming heeft tijden nodig voor de opbouw. Daarvoor moet er gewerkt worden aan proces dat toch wel wat langer kan duren. Daarom is volhardend heid belangrijk net zoals de andere dingen die onderstaan opgesomd zijn. Kijk gauw verder om uw onderneming een bosst te geven met een aantal standaard waarden.

  Wat zijn de verschillende ideeen om een bedrijf succesvol te maken met simepele verbeteringen

  Streef naar de beste kwaliteit en twijfel nooit

  Kwaliteit is altijd een must en daarom moet u er voordurend mee bezig zijn en dit optimaliseren. dit kan nooit verkeerd vallen waardoor de waardering van uw werk alleen maar groter wordt. Daarnaast is dit een punt van eerlijkheid naar de koper en kunt u zich hierin onderscheiden.

  Neem af entoe anfstand van werk voor helderheid

  Pauzes zijn goed voor de geest en het komen tot nieuwe inzichten. Daardoor wordt u ook vaak efficienter in wat u doet en komt werk sneller af. Dit heeft te maken met de nieuwe inzichten die u onbewust krijgt waardoor u meer energie in uw werk kunt stoppen. Terk uwzelf aarom altijd optijd terug en werk in periodes waarin hardwerken natuurlijk ook moet gebeuren!

  Neem de werknemers op sleeptouw

  Een pionier zijn is niet alleen het hoofd zijn of de manager zijn, je moet ook leiding geven en respect afdwingen. Als je de kans hebt dat je de bevolking om je heen nodig hebt om gedachten te geven, moet je anderen laten zien hoe het moet, door veel ideeën naar de tafel te brengen. Het gaat niet alleen om het verstrekken van strikte verzoeken of het beheren van de algemene bevolking om je heen. Het gaat erom anderen te laten zien hoe het moet. Het is meer overtuigend dan de angst om een bedrijf op te bouwen.

  Wees duidelijk en zorg voor structuur binnen het bedrijf

  Structuur is een vorm van duidelijkheid waar iedereen op wil bouwen. Daarvoor is het belangrijk om bedrijfsproessen vast te leggen en duidelijkheid tegeven voor uw zelf en mogelijke werknemers. Daardoor kunt u ook processen optimaliseren en is er meer energie om nieuwe dingen te doen doordat de processen alleen maar verbeterd kunnen worden.

  Let op de uitgaven en zorg voor goede kwaliteit verhoudingen

  Tegenwoordig zijn er veel verschillende ondernemers en ondernemingen. Maar waar een bedrijf zich echt in kan onderscheiden is handelen. Zowel inkoop als verkoop is belangrijk. Hier richten wij ons op de inkopen, omdat een bedrijf middelen nodig heeft om te kunnen werken. Dit begint tegenwoordig vaak bij een laptop. Daarom is het belangrijk om een goede verhouding van kwaliteit en prijs in beeld te krijgen voor de werknemers. Hp is uitgeroepen tot een van de efficientste werkomgevingen. Daarom radenwij u aan om eens te kijken bij de hp laptops vergelijken. Zo betaal je niet te veel voor kwaliteit en geef je het bedrijf toch een boost!

  Voortdurend tot nieuwe inzichten komen is een must

  Nieuwe inzichten is altijd belangrijk. Dit heeft te maken met het feit dat een bedrijf altijd moet vernieuwen. Alleen dan kan het bedrijf voort blijven bestaan op een langere termijn. Bekijk daarom altijd goed wat de nieuwe kansen en mogelijkheden zijn binnen de markt. Daarnaast zorgt u zo voor concurrentie voordelen doordat u wat unieks te bieden heeft. 

  Kom altijd de afgesproken afspraken na 

  Afspraken nakomen is een must. Dit straalt uit hoe het bedrijf handeld en wat de identiteit is van het bedrijf. Zo wordt je vaak ook gezien als betrouwbaarder en zijn mensen welwillend om zaken te doen. Ook onstaat een grotere gunfactor doordat u ervoor zorgt dat andere op uw kunnen rekennen. 

   

  https://www.ny400.nl/

  Tags:

 • Bedrijven 18.11.2020 Reacties uitgeschakeld voor Natuursteen Emmen perfect voor grafsteen

  Zwarte Natuursteen in Emmen is erg goed geschikt voor een grafsteen. Het is natuurlijk niet leuk om een grafsteen uit te zoeken. Dat betekent vaak dat je een dierbare bent verloren, en dat is niet zo maar wat. Waarschijnlijk zit je hoofd vol met allerlei dingen, want een grasteen zal niet het enige zijn wat geregeld moet worden. Daarom maken we je het graag een stukje makkelijker. We zullen je goed helpen met het uitzoeken van natuursteen in Emmen dat geschikt is voor de grafsteen. Daarnaast zijn we hierin gespecialiseerd. Al was je opzoek naar een kwalitatieve grafsteen zit je hier zeker goed. Wij vertellen graag wat alle mogelijkheden zijn en helpen je graag met een keuze maken. 

  Veel ervaring

  Ondertussen hebben we al meer dan 90 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen in Emmen. Na al die jaren weten we dus wel waar we op moeten letten met het maken van een grafsteen. Het belangrijkste is dat er rekening wordt gehouden met het weer. Zo’n grafsteen gemaakt van natuursteen in Emmen moet namelijk heel wat verdragen. Hij staat de hele tijd buiten en is dus constant onder de invloed van zon, regen, wind en wat je allemaal maar nog meer kan bedenken. Om die reden kan je dus niet alle soorten natuursteen gebruiken. Gelukkig kunnen wij jou goed adviseren welke natuursteen welk geschikt is voor het maken van een grafsteen. 

  Graniet

  Het meest gebruikte natuursteen in Emmen voor grafstenen is graniet. Graniet kan namelijk tegen alle weersomstandigheden en gaat dan ook erg lang mee. Uiteraard kan je het graniet in allerlei vormen laten maken. Wanneer we een grafsteen maken, zullen we geen verschillende natuursteen in Emmen gebruiken. Zo voorkomen we dat de kwaliteit achteruit gaat en dat de grafsteen op den duur erg lelijk gaat worden.

   

 • Bedrijven 16.10.2020 Reacties uitgeschakeld voor Online een kleding magneet kopen

  Bent u voornemens online een kleding magneet te kopen? Dan zult u er tijdens uw zoektocht al snel achter komen dat het aanbod relatief groot is. Er zijn verschillende adressen waar de kleding magneet wordt aangeboden. Alvorens u voor een specifieke kleding magneet kiest, is het belangrijk helder te hebben welke soort u nodig heeft. Kleding magneten zijn namelijk in verschillende maten verkrijgbaar. Wanneer u een specifieke maat kleding magneet zoekt, kan dat de zoektocht al vergemakkelijken. Welke aanbieder heeft de kleding magneet die u zoekt in zijn assortiment? Zoek en vind de kleding magneet die u nodig heeft.

  Wat zijn kleding magneten precies?

  Wat een kleding magneet is, valt eigenlijk al af te leiden uit de term. Het betreft een magneet welke gebruikt wordt op kleding. Wanneer u door een kledingwinkel loopt, zult u vast items vinden welke een kleding magneet bevatten. Heeft u zelf onlangs een vest gekocht en zou u hier graag een sluiting op willen zetten? Dan is het mogelijk een kleding magneet hiervoor te gebruiken. Door het erop naaien van een kleding magneet kunt u uw vest op een mooie en praktische manier toch sluiten. Bekijk goed welke kleding magneet u nodig heeft en ga aan de slag!

  Waar moet u op letten?

  Wanneer u een kleding magneet aan wilt schaffen is het op de eerste plaats belangrijk om naar het type te kijken. Niet alle kledingmagneten zijn hetzelfde. Zo is de kleding magneet er in een ronde variant, maar ook in een vierkante variant. Daarnaast zit er verschil in draagkracht tussen de verschillende typen. Wanneer u eenmaal een kleding magneet op een kledingstuk heeft bevestigd, wilt u dat deze in tact blijft. Het is daarom belangrijk om te weten hoe u het kledingstuk dient te wassen. Kan de kleding magneet bijvoorbeeld wel in de wasmachine? Let goed op voornoemde punten en dan zult u lang plezier hebben van de kleding magneet.

   

 • Bedrijven 30.09.2020 Reacties uitgeschakeld voor De begrafenisondernemer in Renkum staat voor je klaar

  Het regelen van een uitvaart is een taak die je niet altijd helemaal aan kunt. Zeker niet wanneer je net iemand verloren bent die heel dierbaar voor je was en waar je een groot gemis van ondervindt. Je zit in een periode waarin je aan het rouwen bent en het regelen van een uitvaart is een zaak waar je je op dit moment liever even niet mee bezig houdt. Helaas is een uitvaart al binnen een week en zal je toch wat stappen moeten ondernemen om dit te gaan regelen. Om dit een beetje van je uit handen te nemen zal de hardwerkende begrafenisondernemer in Renkum ervoor zorgen dat alles voor je wordt geregeld rondom de begrafenis. Uiteraard heb jij hier ook nog een stem in en kan je zelf aangeven waar jij behoefte aan hebt tijdens de uitvaart. 

  Alles regelen

  Wanneer een persoon is overleden word je aangeraden om direct contact op te gaan nemen met de begrafenisondernemer in Renkum. Hij of zij zal dan naar je tie komen op de plaats waar jij dat had gewenst. Meestal worden dit soort gesprekken thuis gevoerd. Je zal dan samen met de begrafenisondernemer in Renkum gaan kijken naar alle mogelijkheden die er zijn met betrekking op diverse onderwerpen. Dat gaat over het samenstellen van een rouwkaart met daarin de uitnodiging voor de begrafenis. Dit zal worden gestuurd naar alle familie en vrienden die je graag bij de uitvaart zou willen hebben. 

  Keuzes maken

  Naast de kaart worden er samen met de begrafenisondernemer in Renkum ook bloemen uitgezocht, een plaats voor de uitvaart uitgekozen, een kist uitgezocht en daarnaast alle andere zaken omtrent de begrafenis. Het kiezen van deze zaken is voor je eigen rekening, zodat het ook persoonlijk blijft. De rest neemt de begrafenisondernemer in Renkum voor je uit handen.

   

 • Bedrijven 18.08.2020 Reacties uitgeschakeld voor Wie zit er achter de website AliExpress?

  Mogelijk denk je bij AliExpress aan een grote Chinese website, maar dan heb je niet het volledige plaatje. AliExpress 1 van de grootste online webshops ter wereld en draait net als het Amerikaanse Amazon grote omzetten.

  En net als Amazon is AliExpress eigenlijk geen webshop, maar een platform. Met andere woorden: je koopt niet bij AliExpress, maar bij een verkoper die gebruik maakt van AliExpress als verkoopkanaal. Je kan dit platform dus eigenlijk beter vergelijken met Marktplaats.nl dan met een gewone webwinkel!

  Van wie is AliExpress?

  AliExpress is opgericht door Alibaba, het succesvolle Chinese e-commerce bedrijf van Jack Ma. Naast platforms als Taobao en Tmall, is AliExpress 1 van de succesnummers.

  Alibaba is het business to business platform.

  Taobao is een consumer to consumer platform, dat enkel bruikbaar is voor Chinese consumenten.

  Tmall is een business to consumer platform, tevens enkel gericht op de Chinese consument.

  AliExpress is het platform waarmee Chinese business westerse consumenten kan bereiken.

  Over Jack Ma

  Het verhaal gaat dat Ma solliciteerde voor 30 verschillende banen, maar telkens werd afgewezen. Hij probeerde het bij KFC, McDOnalds en de politie, maar het lukte niet om te worden aangenomen.

  In 1994 startte hij vervolgens maar een eiegn bedrijf, genaamd Hangzhou Haibo Translation Agency, een bedrijf dat vertalingen regelt. Begin 1995 ging hij met vrienden naar de Amerika om informatie te zoeken over de werking van de nieuwe hype “internet”. Maar tot zijn verbazing was er amper informatie over China te vinden, dus maakte hij een website, en dat was een succes. Om 9u40 ging zijn website online, om 12u30 had hij al talrijke e-mails ontvangen van Chinese investeerders die meer over hem en zijn website wilden weten. In april 1995 openden Ma met een compagnon het eerste kantoor voor hun bedrijf China Pages. Binnen drie jaar had het bedrijf een winst van 5.000.000 Chinese yuan (op dat moment gelijk aan 800.000 USD).

  Dit was het begin van Alibaba en daarmee indirect van AliExpress.

   

  https://www.kopeninchina.nl/aliexpress

  Tags:

 • Bedrijven 18.08.2020 Reacties uitgeschakeld voor Zorgvuldig een warmtepomp in Leiden kiezen

  Een warmtepomp in Leiden aanschaffen is niet zo maar even gedaan. Wanneer je opzoek gaat naar een warmtepomp wordt je doodgegooid met allerlei jargon. Het kan zijn dat je dan al snel de goede moed wilt opgeven. Dit is alleen nergens voor nodig. Wij staan namelijk voor jou klaar. Met behulp van al onze expertise moet het geen probleem zijn om voor jou een goede warmtepomp in Leiden uit te kiezen. Termen zoals dimensionering en passieve koeling zijn bij ons zeker bekend. Ook beschikken we over veel kennis wat betreft verschillende installatiemogelijkheden, afmetingen en capaciteiten. Zo kunnen we zorgvuldig een goede warmtepomp voor jou regelen.

  Waarom het kiezen van een warmtepomp moeilijk is

  Wanneer je een warmtepomp aanschaft, moet je rekening houden met je hele woning of bedrijfspand. Bij het aanschaffen van een warmtepomp in Leiden is het dus van belang om de inhoud van je woning of bedrijfspand te weten. Ook is het nodig om naar de mate van isolatie te kijken. Een winkel heeft bijvoorbeeld een sterker systeem nodig dan een winkel. Dit omdat bij een winkel de deuren vaker open en dicht zullen gaan. Wanneer je dus begint met zoeken naar een warmtepomp in Leiden is het verstandig om naar de capaciteit te kijken. Daarnaast moet het systeem ook goed aansluitbaar zijn. Verder moet je ook nagaan of het nodig is al koelt de warmtepomp ook in de zomer.

  Bijkomstigheden aanschaffen warmtepomp

  Al schaf je een warmtepomp in Leiden aan ben je verzekerd van een lange levensduur, mits je het juiste systeem aanschaft. Dit in combinatie met de juiste capaciteit en het regelmatig controleren van het systeem. Wanneer je bij ons een warmtepomp in Leiden aanschaft gaan we voor die lange levensduur. Op die manier heb je lang plezier van je warmtepomp. • Bedrijven 18.08.2020 Reacties uitgeschakeld voor Goed camerasysteem installeren in Helmond

  In Brabant vindt veel criminaliteit plaats, vandaar dat de  populaire camerasysteem helmond groeit in populariteit. Een camerasysteem helmond wordt gebruikt bij opslagen, bij huizen en bij bedrijven. Naast de afschrikkende werken van camerasysteem helmond, zorgt het camerasysteem helmond ook voor bewijs indien er toch een incident plaats vindt. Op het camerasysteem helmond is dan vaak een gezicht, een auto, een scooter, een jas of een ander kledingstuk, een tatoeage  of een ander spoor voor de politie te zien. Zo wordt de dader sneller opgespoord en kunt u de schade sneller verhelpen.

  Installatie

  Voor de installatie van het camerasysteem helmond is niet veel nodig. De camera’s worden op verschillende plaatsen rondom het gebouw geplaatst op een strategische manier zodat u zo veel mogelijk kunt bijhouden. Het systeem kan uitgebreid worden met bewegingssensoren, dan gaat er een alarm af indien er beweging wordt gedetecteerd. Hiermee kunt u dan bekijken wat er aan de hand is op afstand en eventueel de politie inschakelen. Dit is vooral handig als u een terrein heeft waar u zelf niet in de buurt bent. Denk aan een bedrijf in een dorp verderop, verschillende winkels verspreid over de stad of als u zelf in de winter ergens ander overwinterd en u uw huis in Helmond in de gaten wilt houden. In al deze gevallen kan een camerasysteem helmond een goede oplossing bieden. Er zijn ook systemen die zelf automatisch een seintje geven aan de politie. Daarnaast is het voor bedrijven soms ook handig om het camerasysteem helmond uit te breiden met camera’s binnen in het gebouw. Hierover zal de installateur advies geven. Ook zal hij met u meedenken over de plaatsing van de camera’s. Indien er een parkeerplaats is, kunt u hier camera’s plaatsen voor het geval dat hier schade ontstaat. In een winkel kunnen camera’s hangen tegen diefstal. • Bedrijven 05.08.2020 Reacties uitgeschakeld voor De gevelrenovatie in Den Haag is belangrijk voor je pand

  Met de gevelrenovatie in Den Haag wordt je gevel weer helemaal de oude en ziet deze er weer prachtig uit. De gevelrenovatie in Den Haag heeft een goede naam in de buurt en heeft al veel gevels gerenoveerd, onderhouden en gemaakt Je kunt op de website bekijken wat zij allemaal al hebben gedaan en misschien herken je wel een van de gebouwen die door hen zijn gemaakt. Al meer dan twintig jaar worden er namelijk al werkzaamheden door hen uitgevoerd en dit betreft heel veel werkzaamheden. Denk aan het onderhouden van de gevels van woningen en panden, maar ook de renovatie van deze gevels. Niet alleen woedt er met gevels gewerkt, maar ook al het andere beton kan worden gerepareerd door de gevelrenovatie in Den Haag. Ben je niet op zoek naar een reparatie, maar wil je juist dat dit wordt gereinigd, dan kan je dat ook laten doen door de gevelrenovatie in Den Haag. 

  Wat doen ze allemaal?

  De gevelrenovatie in Den Haag doet nog veel meer. Zo wordt er voegwerk uitgevoerd door hen, maar worden er ook  vloer coatings aangebracht. Wil je een renovatie laten uitvoeren aan je schoorsteen? Dan is dat ook een mogelijkheid bij dit bedrijf. De specialisteten hebben veel ervaring en vel kennis van het vak. Mocht hetgeen dat jij zoekt hier niet tussen staan is het altijd raadzaam om contact op te nemen zodat er kan worden gekeken naar de mogelijkheden. 

  Kunst

  Het renoveren van een gevel kan ook wel worden gezien als kunst. Je moet echt letten op de details en dat is precies waar de gevelrenovatie in Den Haag in uitblinkt. Met de juiste en meest professionele materialen en mensen wordt er gewerkt aan een prachtige gevel die het aanzicht van je woning en pand bevordert. Ben je ook benieuwd naar de werkzaamheden? Neem dan een kijkje op de website van de gevelrenovatie in Den Haag.Archief