• Bedrijven 08.01.2019 Reacties uitgeschakeld voor Onesessioncoaching gespesialiseerd in hoogsensiviteit

  Een hoogsensitief persoon (HSP) is zich bewust van subtiele signalen in zijn/haar omgeving. En worden sterk beïnvloed door de stemming van anderen. Een andere eigenschap is dat ze een rijke en complexe innerlijke belevingswereld hebben.

  Als je een vermoedelijk HSP bent, dan zoek je waarschijnlijk naar manieren om daarmee om te gaan. Wat ook zo kan zijn, is dat je er helemaal in vastloopt. Onesessioncoaching is er om u verder te helpen.

  Onesessioncoaching past zich aan op iedere klant. De sessie zijn op iedere individu aangepast, zodat u altijd een prettige sessie ontvangt. Iedere sessie begint zoals een normaal gesprek begint. Op een rustige wijze wordt gevraagd hoe het voelt om aan de sessie te beginnen en waarmee je weg zou willen gaan. Het resultaat van de sessie is vaak een complete omwenteling van je leven. De mensen gaan meer leven en krijgen meer eigen kracht.

  In de sessie worden ook blokkades op zowel emotioneel als rationeel gebied aangepakt, zodat u aan het eind een duidelijke richting heeft een concrete handvaten waarmee u verder kunt gaan. Door de fundamentele aanpak kom je niet in een sleur van eindeloze sessie maar neem je echt progressie naar een gezonder en effectievere aanpak van je leven.

  U kunt op de website van Onesessioncoaching.nl de HSP test doen. Deze test is een manier waarop u in 12 stappen kunt zien of u een Hoog Sensitief Persoon bent. Op hoe meer vragen u ja kunt beantwoorden, hoe meer hooggevoelig u bent.

  Naast het Hoog Sensitief Persoon is er ook nog de Highly Sensitive Sensation Seeker! De HSS, deze persoon is juist steeds op zoek naar drukte en stimulans. Het vreemde is dat deze vorm van hooggevoeligheid erg naar buiten is gericht. Dit maakt het iets meer gevoelig voor overspanning en burn-outs. Kijk voor meer informatie op de website onesessioncoaching.nl

  Tags: ,

 • Bedrijven 08.01.2019 Reacties uitgeschakeld voor Heb jij de ultieme baan?

  Heb jij het zwaar op de werkvloer? Heb je dan wel is nagedacht over wat jij beter zou kunnen doen? Het antwoord op de tweede vraag is vast wel een antwoord die jou gelijk inzichten geeft in jouw huidige situatie. Het is voor jou dan dus niet te over zien wat er nou werkelijk aan de gang is binnen de werk muren. We hopen namelijk dat er meer mensen komen die samen met ons aan de slag gaan. E moet een beetje je best gaan doen. het draait hier om een project waar jij alleen maar beter van wordt. We hopen dan dus ook dat er meer mensen zijn die dit kunnen regelen. We gaan ervan uit dat er meer mensen zijn die samen met ons aan de slag willen gaan. We verwachten dat er meer mensen zijn die nieuwe dingen voor ons kunnen oplossen. We hopen dan dus ook dat er meer mensen zijn die voor ons kunnen zorgen. We verachten dat er gemiddeld 100 mensen per jaar loopbaanbegeleiding bij ons gaan volgen van 2019. Dat is zeker een goed aantal mensen. Dit is ook de reden dat wij dan toch nu de aandacht van jullie willen hebben over het volgende. We willen gewoon graag zien dat jullie met ons aan de slag kunnen gaan. Dit zou zeker heel veel voor ons betekenen. Dit kan er ook toe leiden dat wij steeds beter gaan presteren op de werkvloer. We verwachten dus nieuwe zaken voor jou als persoon. We gaan er namelijk een heel mooi project van maken doormiddel van outplacement. Dit zorgt ervoor dat je meer gaat verdienen nadat jij klaar bent met het doorlopen va dit traject. Je hoeft hiervoor alleen in jezelf te geloven. Daar begint het immers bij. We kunnen je dan verder helpen en laten zien wat wij jou aanbieden.

  https://carrierepoort.nl/

  Tags: ,

 • Bedrijven 08.01.2019 Reacties uitgeschakeld voor Wat is een kartonpers?

  Een kartonpers wordt veel gebruikt in supermarkten. Je zou het haast niet denken maar een supermarkt heeft erg veel afval van papier en karton. Om dit te verzamelen maken zij gebruik van een kartonpers. Een kartonpers is een andere variant dan de balenpers, maar het mechanisme werkt ongeveer hetzelfde. Met een kartonpers is het de bedoeling dat papier en karton gescheiden worden van de rest van het afval. In een kartonpers mag dan ook geen plastic of iets anders verzameld worden. Een kartonpers werkt heel simpel, je doet de klep open met een hendel, je gooit het papier of karton er in, sluit de klep weer en drukt op de knop. Wanneer je op de knop hebt gedrukt komt er als het ware een pers naar beneden die het papier en karton aanstampt. Het fijne aan zo’n kartonpers is dat je ook gewoon dozen er in kunt doen, zonder deze eerst uit elkaar te halen. De pers drukt deze dozen in één keer plat.

  De aanschaf van een kartonpers

  Een kartonpers kost wel even wat geld. Maar zo’n pers gaat zó lang mee dat je de investering er al snel uit hebt. De machine is ook duurzaam in gebruik en zal dus lang meegaan. Het is niet zo dat zo’n pers een jaartje meegaat en je dan alweer een nieuwe nodig hebt. De levensduur van een kartonpers is dus vrij lang. De kartonnenbalen die de pers maakt kun je eventueel zelfs verkopen aan iemand die karton en papier recyclet. Door de hoge druk die pers uitoefent op het materiaal wat er in ligt, kan het in elke gewenste vorm geperst worden. In het geval van een kartonpers wil iedereen dat het zo plat mogelijk geperst wordt. Want hoe platter alles is, hoe minder kartonbalen er nodig zijn. Als de pers vol is, dan kan de kartonbaal er handmatig of machinaal uit worden gehaald.

 • Bedrijven 18.12.2018 Reacties uitgeschakeld voor Hoe maak je je huis tot een thuis?

  Hoe kan je je huis een unieke uitstraling geven? Iedereen vindt het leuk om een eigen draai te geven aan je interieur. Er zijn verschillende manieren om je huis eigen te maken en er een persoonlijke touch aan te geven. Verschillende mensen houden van verschillende dingen en met smaak valt niet te twisten, dus zoek naar plaatjes op internet van dingen waar je van houdt. Maak een mooi moodboard met alle foto’s en kleuren die je wel in je huis terug zou willen zien. Neem dit moodboard ook mee naar de winkels die je bezoekt als referentie voor eventuele kleuren en artikelen.  

  Een makkelijke manier om je huis sfeer en persoonlijkheid te geven is door een paar foto’s neer te zetten. Het kost niet veel geld om de foto’s uit te printen en voor een lijstje betaal je ook niet de hoofdprijs. Leuke foto’s met familie of met vrienden straalt al snel gezelligheid uit. Als er mensen op bezoek komen zullen ze misschien vragen stellen over de mensen op de foto of de omgeving en dit is weer een mooie manier om een gesprek op gang te helpen. 

  Een andere manier om je huis een unieke uitstraling te geven is het gebruik van rieten dakbedekking. Dit geeft al snel een knus gevoel omdat het vaak herinnerd aan een boerderij. Het geeft het huis ook een wat oudere look zonder het vervallen te laten lijken. Rieten daken zijn een goede manier om je huis naar je eigen stijl te stijlen. Zorg wel dat je het goed onderhoudt anders is er kans op lekkage. Ook zijn de kosten iets hoger dan een simpel fotolijstje, maar het is ook wel een drastische verandering. Vraag advies over of het wel bij je huis past en wat alle mogelijkheden zijn. Doe niks zonder je goed in te lezen. 

  http://www.rietwerk.nl

  Tags: ,

 • Bedrijven 13.12.2018 Reacties uitgeschakeld voor Tips om de trouwlocatie van je dromen te kiezen

  Wie wilt er niet graag trouwen op een droomlocatie? Nederland heeft gelukkig veel prachtige en geschikte trouwlocaties! Het ligt er helemaal aan wat de persoonlijke wensen zijn. Voor ieder stel zijn er geschikte locaties te vinden. Bij het regelen van een bruiloft moeten er veel belangrijke zaken worden geregeld. Een geschikte trouwlocatie is daar één van. Hoe kan de beste trouwlocatie worden gekozen?

  Belangrijke zaken om aan te denken

  Trouwlocaties zijn er veel te vinden. Kies voor een de meest geschikte trouwlocatie! Daarbij komen er allerlei andere belangrijke zaken kijken. Controleer of de locatie op trouwdatum beschikbaar is. Hoeveel gasten zijn er te verwelkomen op de trouwlocatie? Wat zijn de kosten en wat is er zoal inbegrepen? Is de locatie goed bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid. Laat het eten verzorgen of kies voor eigen catering. Belangrijk is om alle informatie op papier te hebben. Op deze manier kan men het aanbod goed met elkaar vergelijken. Iedereen kan slagen in het vinden van de ideale trouwlocatie! 

  Genoeg trouwlocaties om uit te kiezen

  Prachtige trouwlocaties zijn er genoeg in Nederland. Het te trouwen stel hoeft echt niet naar het buitenland voor de ideale trouwlocatie. Nederland biedt allerlei verschillende locaties aan. Veelal zijn deze gelegen in de natuur en op historisch plekken. Trouw bij een kasteel, boerderij, stadhuis, attractiepark, kerk, museum, partycenter, strandpaviljoen of misschien wel op het strand! Verschillende mogelijkheden zijn er bij trouwlocaties: bijvoorbeeld receptie, diner, feest of overnachten. Het interieur kan zowel klassiek, romantisch als modern zijn. Vaak wordt er gekozen voor een trouwlocatie in de buurt. Dit is prettig zodat de gasten niet te ver hoeven reizen. Wat past het best bij de bruiloft? Kijk en vergelijk zelf om de trouwlocatie van de dromen te kiezen! Let goed of de locatie voldoet aan de belangrijkste wensen. 

  Veluwe? Ei van Columbus!

  Ga voor de beste en mooiste trouwlocatie! Een voorbeeld van een geweldige trouwlocatie is Het Ei van Columbus. Dit staat garant voor een geweldige bruiloft. Deze locatie is gelegen in Beeksbergen en is een ideale buitenlocatie. Deze schitterende locatie is gelegen midden in de bossen. Alle wensen zijn bespreekbaar bij deze trouwlocatie. Iedere bruiloft kan hier tot in de puntjes worden verzorgd. De catering is hier van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De lekkerste gerechten naar voorkeur kunnen worden geserveerd. Speciale wensen zoals live muziek of een fotoreportage behoren ook tot de mogelijkheden. Vind de beste trouwlocatie! Het aanbod van trouwlocaties laat niks te wensen over. Vergelijk gerust zelf het aanbod van de mooiste plekken om te trouwen!

  https://heteivancolumbus.nl/

  Tags: ,

 • Bedrijven 05.11.2018 Reacties uitgeschakeld voor Ga voor een betere toekomst door een energiezuinige woning te bouwen

  Op een energiezuinige manier een woning bouwen, hoe doet u dat precies? Zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt, komen hier heel wat zaken bij kijken. Het is heel goed mogelijk dat u op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is er voldoende begeleiding om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Op deze manier kunt u uw dromen najagen en zo energiezuinig mogelijk gaan wonen.

  Waarom het zo belangrijk is om een energiezuinige woning te bouwen

  Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mensen die zich inzetten voor een beter milieu. Dat is belangrijk, want zo zorgen we voor een mooie wereld in de toekomst. Uzelf inzetten voor het milieu kan worden geuit op verschillende manieren. Zo kunt u erop letten dat u uw afval goed scheidt. Een andere optie is wat vaker de auto pakken in plaats van de fiets. Wilt u een grote stap in de goede richting zetten? Dan is het zeker een goed idee om een energiezuinige woning te bouwen. Doet u ook mee aan een goede toekomst voor onze planeet?

  Hier moet u op letten als u een energiezuinige woning gaat bouwen

  Bij het bouwen van een energiezuinige woning, is het belangrijk om te voldoen aan een paar eisen. Wanneer u voldoet aan deze eisen, ontvangt u van de overheid een subsidie. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat het bouwen van energiezuinige nieuwbouwhuizen in de toekomst de norm wordt. Een energiezuinige woning is aangesloten op een hernieuwbare brandstof en is goed geïsoleerd. Hierdoor gaat er geen brandstof verloren.

  Schakelt u een specialist in als u een energiezuinige woning gaat bouwen?

  Woont u graag in een energiezuinige woning, maar besteedt u de bouw ervan liever uit? Dat kan! Neemt u gewoon eens contact op met de specialisten van Aibouwadvies.nl. Zij begeleiden u tijdens de hele bouw van uw woning en voorzien u van professioneel advies.

  Tags:

 • Bedrijven 01.11.2018 Reacties uitgeschakeld voor Bespaar energie

  Het begint weer winter te worden. Na een zomer van veel droogte te hebben gehad en veel warmte zonder regen wordt het weer kouder. Dit betekent dat de meeste mensen de dikke truien weer uit de kast pakken en de verwarming weer erg hoog zetten. Verder wordt het weer veel sneller donker. Normaal kon je altijd lekker van het werk naar huis in het licht gaan en lekker avondeten in het licht, maar nu moet het licht weer aan. Alle woningen worden weer verlicht en al met al komt hier veel energie bij kijken. Allereerst de verwarming. Doordat het kouder wordt gooien veel mensen die verwarming temperatuur weer helemaal omhoog om toch een beetje dat zomer gevoel te krijgen. Dit doen zij meestal met gas. Maar je kan je huis verwarmen zonder gas. Dit is namelijk veel duurzamer, beter voor het milieu en ook nog eens kostenbesparend. Je kan bijvoorbeeld ook een warmtepomp instellen of op zonnen-energie de huizen verwarmen of in ieder geval deels verwarmen. Verder kan je er voor zorgen om minder energie kwijt te raken aan delen van het huis die nog helemaal niet warm hoeven te zijn omdat deze niet gebruikt worden of geen mensen in zitten. Hierdoor bespaar je al een groot deel van de energie. Verder kan je de verwarming minder hoog zetten door een dikke trui aan te doen en een kleedje om je heen om het zo ook warm te krijgen. Dit is even effectief maar uiteindelijk kost dit veel minder energie. Dan het licht. Het wordt steeds minder lang licht en het wordt erg snel donker. Je kan kijken voor initiatieven voor het licht. Zorg dat het licht niet aanstaat in kamers die niet gebruikt worden. Verder kan je in plaats van lampen ook kaarsen aan doen om een lichte omgeving te krijgen.

  https://techneco.nl/

  Tags: ,

 • Bedrijven 29.10.2018 Reacties uitgeschakeld voor Kantoorruimte inrichten tot een optimaal resultaat

  Er wordt veel over gesproken in 2018. Het optimaal inrichten van je kantoorruimte. Is het nou beter om wel of geen voetbaltafel neer te zetten? Moet er wel of geen PlayStation staan? Hieronder gaan we uitleggen wat de do’s en dont’s zijn. Kijk hier voor een aantal kantoorruimten in Arnhem die het al goed doen!

  Het ‘vergroenen’ van je kantoor.

  Het is belangrijk om in je kantoorruimte de groene vingers haar gang te laten gaan. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat meer groen in je kantoor stimulerend is voor de efficiëntie en werkeffectiviteit. Ook zorgt het ervoor dat werknemers een betere ervaring hebben dus met een beter gevoel naar huis gaan. Dit zou te maken hebben met de diversiteit van de ruimte en de kleur van de planten die een goed gevoel gebonden heeft. 

  Het ‘Verkleuren” van je kantoor.

  Ook kleur is een zeer belangrijke factor. Zoals hierboven vermeld is het bij planten namelijk ook een van de positieve simulanten. Het helpt enorm wanneer je kantoorruimte een leuke kleur, of een aantal leuke kleuren op de muur heeft zitten. Elke kleur heeft weer een ander effect op zijn of haar omstanders. Maar vergis je niet, teveel kleur kan ook afstotend werken. Zorg er dus voor dat je niet het hele kleurenpallet van de regenboog over je muur deponeert. 

  Een voetbaltafel of PlayStation op kantoor

  Het is wetenschappelijk bewezen dat spelelementen op kantoor belangrijk zijn. Of het nou een voetbaltafel is of een oude spelcomputer, het maakt allemaal niet zoveel uit. Het feit dat er spellen gespeeld kunnen worden zorgt ervoor dat er een FOMO ontstaat. Dit staat voor ‘fear of missing out’. Hierdoor zijn werknemers bang dingen niet mee te maken, wat ze stimuleert om elke dag naar kantoor te komen. En wanneer de stimulans goed is dan zijn werknemers tevredener.

  Wil jij al deze handige tips toepassen op een kantoorruimte in de buurt van Arnhem, maar heb jij nog helemaal geen ruimte? Kijk dan gauw op onze website en zorg ervoor dat jij het mooie plekje bemachtigd!

 • Bedrijven 22.10.2018 Reacties uitgeschakeld voor Webshop fulfilment: Laat uw webshop verder groeien

  Wat is de meerwaarde van webshop fulfilment

  Wanneer u bent begonnen met een webshop heeft u ongetwijfeld al heel wat zaken op orde moeten zetten om kosten te drukken. Zeker wanneer u zichzelf in een concurrentiële markt heeft gepositioneerd, want dan is de verkoopprijs één van de belangrijkste elementen. 
  De meeste startende webshops stoppen na een aantal jaar of worden overgenomen. Degene die het echt goed doen, groeien stevig door. Groeiende webshops die producten uit eigen voorraad verdelen (dus geen dropship dozenschuivers), komen vroeg of laat in de problemen met ruimtebeperking. 
  Grotere in- en uitgaande goederenstromen, stockeren van goederen, een grotere personeelsbezetting,… allemaal zaken die een specifieke kennis en planning vragen en dus extra kosten met zich meebrengen.

  We zien het maar al te vaak dat deze hard groeiende ondernemingen inzetten op uitbouw en expansie, maar soms te weinig stil staan bij het probleem van (tijdelijke) mindere verkoop of minder harde groei. De vaste kosten kunnen dan wel eens een probleem worden. 
  Daarom is het kiezen voor een externe partner voor webshop fulfilment soms de betere oplossing dan het zelf te proberen. 

  Waarom kiezen voor een externe partner?

  Er zijn diverse antwoorden op de vraag waarom u als bedrijf moet kiezen voor een fulfilmentpartner
  Allereerst is er het aspect ruimte. Uw magazijn wordt te klein waardoor orderpicking minder vlot verloopt. U kan kiezen voor uitbreiding met het risico dat het binnen 2 jaar terug te klein is. Het magazijn uitbesteden is permanent schaalbaar. 
  Een groter productaanbod doet uw verkoop ook stijgen, maar kunt u nog alle orders tijdig de deur uit krijgen? 

  Een ander probleem is personeel en planning. Steeds meer klanten verwachten “besteld voor 23 uur, morgen geleverd”. Vooral kleinere webshops hebben niet de mogelijkheden om personeel 7 of 7 in te plannen, maar de flow van orders doet dit wel. Maandag en dinsdag zijn bijgevolg zeer drukke inpakdagen, waarbij vaak extra personeel wordt aangeworven met dagcontracten. Naar het einde van de week blijven die mensen terug thuis. Dit levert minder gemotiveerde werkkrachten en personeelsverloop op. Door de mindere ervaring krijgt u ook een hoger foutenpercentage. Als gevolg krijgt uw klantendienst extra retourzendingen en klachten. 

  Door te kiezen voor webshop fulfilment krijgt u dus betere kwaliteit, die zich direct vertaald in betere klantenervaringen. Het uiteindelijke resultaat is terug extra omzet. 

  Bijkomende voordelen van webshop fulfilment

  Zo hoeft u niet over een groot kapitaal te beschikken voor aankoop van opslagruimte. Ook bijhorende IT-oplossingen, intern transport, personeelsproblemen en in-efficiënt werken behoren tot het verleden. 

  De kost van verpakkingsmateriaal zal wellicht ook dalen bij de overstap naar externe een partner in het logistieke proces. Zij kopen hun verpakkingsmateriaal in grote hoeveelheden of bulk, waardoor zij lagere prijzen heeft kunnen bedingen. 

  Kiezen voor het uitbesteden van het logistieke proces heeft natuurlijk een prijskaartje, maar dit zorgt er wel voor dat een groot deel van uw vaste kosten komt te vervallen. Een grondige analyse en kostenberekening van uw huidige situatie door E-fulfilment Surlogic zal uitwijzen of u klaar bent voor webshop fulfilment.

  https://surlogic.nl
 • Bedrijven 16.10.2018 Reacties uitgeschakeld voor Lef tonen in (vrouwelijk) leiderschap

  Op onze V.R.I.S. Academie en in onze coachingpraktijk kom ik steeds vaker vrouwen tegen die kiezen en daar word ik zo ontzettend blij van. Waarom? Omdat keuzes maken aan de ene kant niet altijd makkelijk is en aan de andere kant zoveel richting geeft in je leven, je werkzame leven, jouw invulling van de verschillende rollen, je persoonlijke ontwikkeling. Vandaar dit artikel, een loftuiting aan jou en alle vrouwen. Aan vrouwen die keuzes maken en lef tonen! Hoezo?, hoor ik je denken, wij vrouwen kiezen toch dagelijks? ‘Wat zal ik eens koken? Hoe deel ik mijn werk in? Hoe zit het mijn werk- en privéruimte? Hoe verdeel ik mijn tijd tussen zorgtaken, werk, persoonlijke ontwikkeling?’ Een leidinggevende zocht mij een jaar geleden op en gaf aan graag coaching te willen, om haar gevoel van stress, het eeuwige urgentiegevoel en ‘niet goed genoeg zijn op vele fronten’ samen met mij te onderzoeken. Haar keuze om zelf de verantwoordelijkheid te nemen om actief haar behoeftes aan te pakken, is wat mij betreft een eerste keuze in lef tonen.

  Kwetsbaarheid en openheid

  Wat voor mij in dit verhaal en andere verhalen steeds een duidelijk patroon weergeeft, is het delen van kwetsbaarheid en openheid met collega’s, vrienden, familie. Dit geeft zulke mooi inzichten. Keuzes maken is een proces is dat in het voortraject soms best lang kan duren. Tegenwoordig wordt van ieder mens, leidinggevend of niet, vrouw of niet, snel schakelen gevraagd en daarmee het maken van keuzes.

  Keuzes maken is lef tonen

  Flexibiliteit, duurzaam inzetbaarheid, verantwoordelijkheid nemen horen bij deze tijd. Steeds meer veranderingsprocessen gebeuren bottom-op in plaats van top-down. We zien steeds meer (kleine) projectmatige samenwerkingsverbanden ontstaan, waarbij talenten volop worden benut. Dit zijn in mijn ogen al prachtige tussenresultaten van de weg die (vrouwelijke) leiders zijn ingeslagen. Keuzes maken is lef tonen. Wel na vooronderzoek en de juiste informatie vooraf.

  Voorbeeldfunctie

  Daarnaast zul je als leidinggevende een voorbeeldrol blijven vervullen. Geef ook je medewerkers de ruimte om hun talenten te ontwikkelen, zich persoonlijk te ontwikkelen door trainingen, duurzaam inzetbaarheidsprogramma’s of andere interventies in te zetten die bijdragen aan het vertrouwen om op jezelf te bouwen, te ontwikkelen, keuzes te maken en lef te tonen. Wees trots, geloof in jezelf, reflecteer, wees open en maak je eigen keuzes. Laat jezelf zien als vrouwelijk leider, dat is het beste voorbeeld. Ik wens je heel veel succes daarbij!

  https://www.bureauvris.nl/

  Tags: , ,

Archief