• Bedrijven 18.03.2019 Reacties uitgeschakeld voor Implantaten

  Ongeveer 50 jaar geleden ontwikkelde de Zweed Dr. Branemark een schroefvormig implantaat dat te vergelijken is met een kunstwortel die op de plaats gezet kan worden van een wortel van de tand of kies die verloren is gegaan. Het implantaat tand vervangt dus de natuurlijke tandwortel en kan dienen als een nieuw stevig fundament voor een kroon, brug of een kunstgebit. In de loop van de jaren zijn er vele implantaat systemen op de markt gekomen en de technieken verbeterd en uitgebreid. Tegenwoordig is een implantaat een serieuze en betrouwbare behandeloptie voor de vervanging van tanden en kiezen.

  De behandeling van een implantaat wordt gedaan door een tandarts, implantoloog of een kaakchirurg. Uit een langdurig onderzoek dat in 2011 is gepubliceerd blijkt dat in meer dan 96 procent van de gevallen implantaten op dezelfde plek zitten als bij de oorspronkelijke plaatsing. Dit onderzoek wordt gezien als steun voor de stelling dat een implantaat behandeling een beproefde behandeling is om patiënten die tanden en kiezen missen te helpen.

  Een afwijkende stand van de boven- en/of onderkaak kan allerlei problemen geven: moeilijk praten, kauwen, slikken etc. Vaak ziet het er ook minder mooi uit, waardoor patiënten er nog meer onder lijden. Met een kaakcorrectie valt zowel functioneel als esthetisch een enorme verbetering te behalen.

  Bij kinderen kan een afwijkende kaakstand goed worden behandeld met orthodontische technieken. Bij volwassenen, waar de groei voorbij is, helpt dan alleen een chirurgische kaakcorrectie. Dit zijn zeer specialistische behandelingen, waarbij een mondhygiënist, fysiotherapeut, de eigen tandarts, een kaakchirurg en orthodontist nauw samenwerken.

  De totale behandeling duurt meestal anderhalf jaar en bestaat uit een orthodontische voorbehandeling en nabehandeling. Tijdens de voorbehandeling (gemiddeld één jaar) worden de boven- en ondertandboog op elkaar afgestemd en twee op elkaar passende tandbogen gemaakt. Vervolgens vindt de kaakoperatie plaats, gevolgd door de orthodontische nabehandeling (ca. 6 maanden) om de optimale beet (occlusie) te bereiken. 

  https://orfeokliniek.nl/

  Tags: ,

 • Bedrijven 15.03.2019 Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe job dus meer salaris?

  Iedereen heeft wel eens een dag waarop die liever niet uit zijn bed stapt om weer naar zijn werk te gaan. Dat kan omdat je bijvoorbeeld veel te slecht geslapen hebt maar het kan ook omdat je je werk niet zo leuk vindt. Als je vaker van die dagen hebt dat je geen zin hebt omdat het werk niet leuk is, is het aangeraden om eens te reflecteren of je wel de juiste baan hebt. Je zult uiteindelijk nog veel jaren werken en als je er nu al tegen op kijkt is het misschien een beter idee om een andere job te gaan zoeken. Het is beter om werk te doen waar je iets minder verdiend en leuk vindt dan dat je elke dag met tegenzin naar het werk gaat, met stress thuiskomt en wel goed verdiend. Nou ja dat is onze mening je mag natuurlijk het jouwe ervan denken.

  Als je voor een nieuwe baan kiest heb je twee mogelijkheden, je blijft in de branche maar kiest een baan met meer uitdaging of je gaat naar een hele andere branche. Als je in de bouw gaat werken is het vaak best moeilijk om het loon te berekenen vanwege de CAO bouw. In Den Haag is het CBBS Salarisservice bureau gelegen die al 45 jaar werkervaring hebben en zij kunnen u dus perfect helpen met de loonberekeningen in de bouw.

  Mocht u niet in de bouw willen gaan werken maar in een andere branche met meer verantwoordelijkheid kan u vooraf opzoeken hoeveel u mag verwachten van loon. Uiteindelijk doe je ook werken voor het salaris wat je gaat krijgen. Je zou niet meteen meer stress willen voor hetzelfde salaris als je kreeg in je vorige job. Voor verdere salarisberekening kunt u bij CBBS terecht. U hoeft dus niet perse in de bouw te zitten om de specifieke berekening van uw nieuw salaris te verkrijgen.

  https://www.cbbs.nl/

  Tags: ,

 • Bedrijven 21.02.2019 Reacties uitgeschakeld voor Oppervlakteruwheid

  Van Geenen heeft als specialisatie het behandelen van oppervlakteruwheid van metaal. Op meerdere manieren kan het oppervlak van materialen als bijvoorbeeld koper en staal gepolijst en geslepen worden. Een RVS product, met een bepaalde ruwheid, is voor dit metaalbewerkingsbedrijf een koud kunstje om een mooie finishing te realiseren. Polijsten, trommelen, stralen, borstelen, korrelslijpen en beitsen wordt door professionele personeel met de hand of met de machine gedaan. Oppervlakteruwheid wordt glad en is verwerkbaar tot vele producten. Van Geenen levert hoogwaardige kwaliteit. Goed opgeleide, deskundige medewerkers en een modern machinepark leveren hun bijdrage aan een hoogwaardig kwaliteitsproduct, wat ontdaan is van oppervlakteruwheid. Ook wordt er zorg gedragen voor een prima nabehandeling en snelle verzending.

  Korrelslijpen

  Korrelslijpen geeft een product een mooi aanzien. Deze manier van slijpen wordt veel gebruikt in de architectuur- en kunstobjectenbranche. Echter de buitenzijde van een besturingskast wordt ook d.m.v. korrelslijpen glad gemaakt. Door de juiste korrel te gebruiken wordt het mooiste eindresultaat verkregen. Korrel 320 geeft een product een mooi, strak uiterlijk. De slijplijnen zijn goed zichtbaar met deze methode van slijpen.
  Polijsten
  Het polijsten van een bepaalde oppervlakteruwheid vereist vakkundigheid. De moderne machines die van Geenen gebruikt, kunnen tot een hoogglans Mirror 8 worden gerealiseerd. Elk formaat en de meest uiteenlopende vormen, kunnen met deze machines, elke oppervlakteruwheid laten verdwijnen.
  Metaal borstelen/scotch brite
  Eén van de dagelijkse werkzaamheden die bij van Geenen worden uitgevoerd, is het metaal borstelen. Scherpe kanten breken, ontbramen en vervolgens richtingloos borstelen kan op verschillende metalen worden uitgevoerd. RVS/inox, staal, titanium, koper en aluminium krijgen met deze methode een prima afwerking, zonder oppervlakteruwheid.

  De gewenste oppervlakteruwheid

  Professioneel personeel wat in dienst is bij van Geenen kunnen ongeacht dikte, vorm en materiaalsoort de gewenste ruwheid van het oppervlak bewerkstelligen. In voedings- en farmaceutische industrie is hygiëne één van de belangrijkste aspecten, m.b.t. de finish van een oppervlakte waar op gewerkt moet worden. Er mag geen aanhechting van producten plaatsvinden. Hier kan bacterievorming door ontstaan. Een zo glad mogelijk oppervlak kan ook beter gereinigd worden. Een optimaal resultaat is belangrijk en kan door van Geenen geleverd worden.

  Loonfirma

  Historisch gezien werd door de klant materiaal geleverd, die door het bedrijf werd gepolijst en ontdaan van zijn ruwheid. Tegenwoordig heeft van Geenen nauwe banden met leveranciers en materiaalproducenten. Basismateriaal moet in orde zijn om het juiste resultaat te behalen. Kortom, het totaalplaatje moet in orde zijn. Kijk voor nog meer informatie over polijsten en bewerkingen op de website.

  https://vangeenen.nl/oppervlakteruwheid/
 • Bedrijven 07.02.2019 Reacties uitgeschakeld voor Een cable cubby in diverse uitvoeringen laten inbouwen

  Weg met de warboel aan kabels

  Als u denkt aan uw werkplek, dan zijn dingen zoals een computer, een laptop, een printer, papieren, pennen, een nietjesmachine of een perforator ongetwijfeld niet weg te denken. Waar u misschien niet meteen aan denkt, zijn de hopen en hopen kabels die nodig zijn om de elektronica op uw werk of ook bij uw thuis te doen werken of te bedienen. Dit noemen we ook wel kabelmanagement. Als u hier nu wel aan denkt, dan ziet u waarschijnlijk een ongeordende warboel aan kabels voor uw ogen verschijnen. Human Office denkt wel onmiddellijk aan de warboel van kabels en is er om hier verandering in te brengen. Wij hebben een groot aanbod aan cable cubby’s om dit probleem op te lossen. Via een eenvoudig systeem op het blad, onder het blad of in het blad is deze warboel van kabels onmiddellijk verdwenen. 

  Wat is het, een cable cubby?

  Een cable cubby is een eenvoudige manier om al uw kabels te laten verdwijnen. Het is een soort poort die verschillende andere poorten bevat zoals: stroom, USB, HDMI, VGA, Audio,… . Kortom alles wat u nodig hebt in het dagelijks leven en dit allemaal op één plaats. De kabels worden ingebouwd, zodat er geen warboel van kabels meer is. Zo hoeft u niet meer voor elke aansluiting een kabel te voorzien maar kan u thuis of op uw werk eenvoudig aan de slag. Een cable cubby is niet alleen praktisch, het is ook veilig. U kan niet meer struikelen over een netwerk aan kabels en ook naar brandveiligheid toe is een cable cubby ideaal. Er is immers minder kans op kortsluiting. U kan uw laptop bijvoorbeeld aansluiten op een cable cubby om verbinding te maken met een beamer. Of u kan uw computer aansluiten op de cable cubby om hem te voorzien van stroom. 

  In het blad 

  De warboel van kabels kan niet alleen onder de bureau liggen maar ook op de bureau. Geen mooi zicht en niet praktisch. Een cable cubby is de oplossing. Eenvoudigheid en elegantie, daar wordt naar gestreefd. Er zijn verschillende systemen beschikbaar. Het gaat hierbij om een cirkel, bol of rechthoek die in het bureaublad wordt geplaatst en waarin de aansluiting wordt voorzien. Via een eenvoudig open-klap-systeem kan u gemakkelijk aan uw poorten. U kan uit verschillende kleuren kiezen: zwart, wit, aluminium, grijs en zelfs azuurblauw. Zo kan u kijken wat het best bij uw omgeving past. Werk op maat en naar uw wens, daar gaan we bij Human Office voor

  Onder het blad

  Net zoals op de bureau, kunnen er ook onder de bureau een hele boel kabels liggen. Opnieuw kan een cable cubby soelaas bieden. Hierbij zijn er twee soorten cable cubby’s voorzien. Een phase of een powerbox contactblok. Beide zijn er op gericht u het comfort en de werkmogelijkheden te bieden die u nodig heeft. Ze worden, zoals gezegd, onder het blad geplaatst. Ideaal als u geen ruimte heeft om de cable cubby op uw bureau te plaatsen. 

  Op het blad 

  Dit lijkt een beetje op de cable cubby’s die in het blad worden ingebouwd. Opnieuw om de warboel aan kabels te doen verdwijnen. Hier wordt de cable cubby niet in het bureaublad ingebouwd maar op het bureaublad geïnstalleerd. Opnieuw zijn er heel wat verschillende soorten beschikbaar. Meestal gaat het over een soort stekkerdoos die op de bureau wordt gemonteerd en waarbij er verschillende aansluitingen worden voorzien. Opnieuw kan u de kleur kiezen die het best past bij uw omgeving en uw setting. 

  Waar kan een cable cubby voorzien worden? 

  In principe kan u overal een cable cubby laten plaatsen, niet alleen op uw werk. Ook thuis in de woonkamer, de eetkamer of zelfs in de keuken kan een cable cubby worden geïnstalleerd. Kortom, overal waar u het nodig heeft, kan er een cable cubby komen. 

  En de plaatsing? 

  Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken! Human Office regelt alles voor u: van bepaling tot plaatsing. 
  Experts komen bij u langs om te horen wat uw wensen zijn en waar u een cable cubby zou willen laten plaatsen. Vervolgens wordt er, in overleg met u, een plan van aanpak opgesteld. Hierin wordt er concreet uitgewerkt hoe we de cable cubby’s zullen plaatsen, welke cable cubby u verkiest en welke cable cubby het best bij u en uw omgeving past. Indien het plan van aanpak door u wordt goedgekeurd, volgt de plaatsing. Gespecialiseerde monteurs komen bij u langs om de plaatsing te doen, uiteraard voorzien van het nodige materiaal. Zo bent u zeker dat alles veilig en goed gebeurt. 

  Heeft u genoeg van al die kabels en vindt u dit maar een rommeltje? Laat dan één of meerder cable cubby’s plaatsen door Human Office. Wij zorgen er voor dat u een opgeruimd gevoel heeft en met een gerust hart kan werken.

  https://www.humanoffice.nl/

  Tags: , ,

 • Bedrijven 08.01.2019 Reacties uitgeschakeld voor Onesessioncoaching gespesialiseerd in hoogsensiviteit

  Een hoogsensitief persoon (HSP) is zich bewust van subtiele signalen in zijn/haar omgeving. En worden sterk beïnvloed door de stemming van anderen. Een andere eigenschap is dat ze een rijke en complexe innerlijke belevingswereld hebben.

  Als je een vermoedelijk HSP bent, dan zoek je waarschijnlijk naar manieren om daarmee om te gaan. Wat ook zo kan zijn, is dat je er helemaal in vastloopt. Onesessioncoaching is er om u verder te helpen.

  Onesessioncoaching past zich aan op iedere klant. De sessie zijn op iedere individu aangepast, zodat u altijd een prettige sessie ontvangt. Iedere sessie begint zoals een normaal gesprek begint. Op een rustige wijze wordt gevraagd hoe het voelt om aan de sessie te beginnen en waarmee je weg zou willen gaan. Het resultaat van de sessie is vaak een complete omwenteling van je leven. De mensen gaan meer leven en krijgen meer eigen kracht.

  In de sessie worden ook blokkades op zowel emotioneel als rationeel gebied aangepakt, zodat u aan het eind een duidelijke richting heeft een concrete handvaten waarmee u verder kunt gaan. Door de fundamentele aanpak kom je niet in een sleur van eindeloze sessie maar neem je echt progressie naar een gezonder en effectievere aanpak van je leven.

  U kunt op de website van Onesessioncoaching.nl de HSP test doen. Deze test is een manier waarop u in 12 stappen kunt zien of u een Hoog Sensitief Persoon bent. Op hoe meer vragen u ja kunt beantwoorden, hoe meer hooggevoelig u bent.

  Naast het Hoog Sensitief Persoon is er ook nog de Highly Sensitive Sensation Seeker! De HSS, deze persoon is juist steeds op zoek naar drukte en stimulans. Het vreemde is dat deze vorm van hooggevoeligheid erg naar buiten is gericht. Dit maakt het iets meer gevoelig voor overspanning en burn-outs. Kijk voor meer informatie op de website onesessioncoaching.nl

  Tags: ,

 • Bedrijven 08.01.2019 Reacties uitgeschakeld voor Heb jij de ultieme baan?

  Heb jij het zwaar op de werkvloer? Heb je dan wel is nagedacht over wat jij beter zou kunnen doen? Het antwoord op de tweede vraag is vast wel een antwoord die jou gelijk inzichten geeft in jouw huidige situatie. Het is voor jou dan dus niet te over zien wat er nou werkelijk aan de gang is binnen de werk muren. We hopen namelijk dat er meer mensen komen die samen met ons aan de slag gaan. E moet een beetje je best gaan doen. het draait hier om een project waar jij alleen maar beter van wordt. We hopen dan dus ook dat er meer mensen zijn die dit kunnen regelen. We gaan ervan uit dat er meer mensen zijn die samen met ons aan de slag willen gaan. We verwachten dat er meer mensen zijn die nieuwe dingen voor ons kunnen oplossen. We hopen dan dus ook dat er meer mensen zijn die voor ons kunnen zorgen. We verachten dat er gemiddeld 100 mensen per jaar loopbaanbegeleiding bij ons gaan volgen van 2019. Dat is zeker een goed aantal mensen. Dit is ook de reden dat wij dan toch nu de aandacht van jullie willen hebben over het volgende. We willen gewoon graag zien dat jullie met ons aan de slag kunnen gaan. Dit zou zeker heel veel voor ons betekenen. Dit kan er ook toe leiden dat wij steeds beter gaan presteren op de werkvloer. We verwachten dus nieuwe zaken voor jou als persoon. We gaan er namelijk een heel mooi project van maken doormiddel van outplacement. Dit zorgt ervoor dat je meer gaat verdienen nadat jij klaar bent met het doorlopen va dit traject. Je hoeft hiervoor alleen in jezelf te geloven. Daar begint het immers bij. We kunnen je dan verder helpen en laten zien wat wij jou aanbieden.

  https://carrierepoort.nl/

  Tags: ,

 • Bedrijven 08.01.2019 Reacties uitgeschakeld voor Wat is een kartonpers?

  Een kartonpers wordt veel gebruikt in supermarkten. Je zou het haast niet denken maar een supermarkt heeft erg veel afval van papier en karton. Om dit te verzamelen maken zij gebruik van een kartonpers. Een kartonpers is een andere variant dan de balenpers, maar het mechanisme werkt ongeveer hetzelfde. Met een kartonpers is het de bedoeling dat papier en karton gescheiden worden van de rest van het afval. In een kartonpers mag dan ook geen plastic of iets anders verzameld worden. Een kartonpers werkt heel simpel, je doet de klep open met een hendel, je gooit het papier of karton er in, sluit de klep weer en drukt op de knop. Wanneer je op de knop hebt gedrukt komt er als het ware een pers naar beneden die het papier en karton aanstampt. Het fijne aan zo’n kartonpers is dat je ook gewoon dozen er in kunt doen, zonder deze eerst uit elkaar te halen. De pers drukt deze dozen in één keer plat.

  De aanschaf van een kartonpers

  Een kartonpers kost wel even wat geld. Maar zo’n pers gaat zó lang mee dat je de investering er al snel uit hebt. De machine is ook duurzaam in gebruik en zal dus lang meegaan. Het is niet zo dat zo’n pers een jaartje meegaat en je dan alweer een nieuwe nodig hebt. De levensduur van een kartonpers is dus vrij lang. De kartonnenbalen die de pers maakt kun je eventueel zelfs verkopen aan iemand die karton en papier recyclet. Door de hoge druk die pers uitoefent op het materiaal wat er in ligt, kan het in elke gewenste vorm geperst worden. In het geval van een kartonpers wil iedereen dat het zo plat mogelijk geperst wordt. Want hoe platter alles is, hoe minder kartonbalen er nodig zijn. Als de pers vol is, dan kan de kartonbaal er handmatig of machinaal uit worden gehaald.

 • Bedrijven 18.12.2018 Reacties uitgeschakeld voor Hoe maak je je huis tot een thuis?

  Hoe kan je je huis een unieke uitstraling geven? Iedereen vindt het leuk om een eigen draai te geven aan je interieur. Er zijn verschillende manieren om je huis eigen te maken en er een persoonlijke touch aan te geven. Verschillende mensen houden van verschillende dingen en met smaak valt niet te twisten, dus zoek naar plaatjes op internet van dingen waar je van houdt. Maak een mooi moodboard met alle foto’s en kleuren die je wel in je huis terug zou willen zien. Neem dit moodboard ook mee naar de winkels die je bezoekt als referentie voor eventuele kleuren en artikelen.  

  Een makkelijke manier om je huis sfeer en persoonlijkheid te geven is door een paar foto’s neer te zetten. Het kost niet veel geld om de foto’s uit te printen en voor een lijstje betaal je ook niet de hoofdprijs. Leuke foto’s met familie of met vrienden straalt al snel gezelligheid uit. Als er mensen op bezoek komen zullen ze misschien vragen stellen over de mensen op de foto of de omgeving en dit is weer een mooie manier om een gesprek op gang te helpen. 

  Een andere manier om je huis een unieke uitstraling te geven is het gebruik van rieten dakbedekking. Dit geeft al snel een knus gevoel omdat het vaak herinnerd aan een boerderij. Het geeft het huis ook een wat oudere look zonder het vervallen te laten lijken. Rieten daken zijn een goede manier om je huis naar je eigen stijl te stijlen. Zorg wel dat je het goed onderhoudt anders is er kans op lekkage. Ook zijn de kosten iets hoger dan een simpel fotolijstje, maar het is ook wel een drastische verandering. Vraag advies over of het wel bij je huis past en wat alle mogelijkheden zijn. Doe niks zonder je goed in te lezen. 

  http://www.rietwerk.nl

  Tags: ,

 • Bedrijven 13.12.2018 Reacties uitgeschakeld voor Tips om de trouwlocatie van je dromen te kiezen

  Wie wilt er niet graag trouwen op een droomlocatie? Nederland heeft gelukkig veel prachtige en geschikte trouwlocaties! Het ligt er helemaal aan wat de persoonlijke wensen zijn. Voor ieder stel zijn er geschikte locaties te vinden. Bij het regelen van een bruiloft moeten er veel belangrijke zaken worden geregeld. Een geschikte trouwlocatie is daar één van. Hoe kan de beste trouwlocatie worden gekozen?

  Belangrijke zaken om aan te denken

  Trouwlocaties zijn er veel te vinden. Kies voor een de meest geschikte trouwlocatie! Daarbij komen er allerlei andere belangrijke zaken kijken. Controleer of de locatie op trouwdatum beschikbaar is. Hoeveel gasten zijn er te verwelkomen op de trouwlocatie? Wat zijn de kosten en wat is er zoal inbegrepen? Is de locatie goed bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid. Laat het eten verzorgen of kies voor eigen catering. Belangrijk is om alle informatie op papier te hebben. Op deze manier kan men het aanbod goed met elkaar vergelijken. Iedereen kan slagen in het vinden van de ideale trouwlocatie! 

  Genoeg trouwlocaties om uit te kiezen

  Prachtige trouwlocaties zijn er genoeg in Nederland. Het te trouwen stel hoeft echt niet naar het buitenland voor de ideale trouwlocatie. Nederland biedt allerlei verschillende locaties aan. Veelal zijn deze gelegen in de natuur en op historisch plekken. Trouw bij een kasteel, boerderij, stadhuis, attractiepark, kerk, museum, partycenter, strandpaviljoen of misschien wel op het strand! Verschillende mogelijkheden zijn er bij trouwlocaties: bijvoorbeeld receptie, diner, feest of overnachten. Het interieur kan zowel klassiek, romantisch als modern zijn. Vaak wordt er gekozen voor een trouwlocatie in de buurt. Dit is prettig zodat de gasten niet te ver hoeven reizen. Wat past het best bij de bruiloft? Kijk en vergelijk zelf om de trouwlocatie van de dromen te kiezen! Let goed of de locatie voldoet aan de belangrijkste wensen. 

  Veluwe? Ei van Columbus!

  Ga voor de beste en mooiste trouwlocatie! Een voorbeeld van een geweldige trouwlocatie is Het Ei van Columbus. Dit staat garant voor een geweldige bruiloft. Deze locatie is gelegen in Beeksbergen en is een ideale buitenlocatie. Deze schitterende locatie is gelegen midden in de bossen. Alle wensen zijn bespreekbaar bij deze trouwlocatie. Iedere bruiloft kan hier tot in de puntjes worden verzorgd. De catering is hier van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De lekkerste gerechten naar voorkeur kunnen worden geserveerd. Speciale wensen zoals live muziek of een fotoreportage behoren ook tot de mogelijkheden. Vind de beste trouwlocatie! Het aanbod van trouwlocaties laat niks te wensen over. Vergelijk gerust zelf het aanbod van de mooiste plekken om te trouwen!

  https://heteivancolumbus.nl/

  Tags: ,

 • Bedrijven 05.11.2018 Reacties uitgeschakeld voor Ga voor een betere toekomst door een energiezuinige woning te bouwen

  Op een energiezuinige manier een woning bouwen, hoe doet u dat precies? Zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt, komen hier heel wat zaken bij kijken. Het is heel goed mogelijk dat u op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is er voldoende begeleiding om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Op deze manier kunt u uw dromen najagen en zo energiezuinig mogelijk gaan wonen.

  Waarom het zo belangrijk is om een energiezuinige woning te bouwen

  Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mensen die zich inzetten voor een beter milieu. Dat is belangrijk, want zo zorgen we voor een mooie wereld in de toekomst. Uzelf inzetten voor het milieu kan worden geuit op verschillende manieren. Zo kunt u erop letten dat u uw afval goed scheidt. Een andere optie is wat vaker de auto pakken in plaats van de fiets. Wilt u een grote stap in de goede richting zetten? Dan is het zeker een goed idee om een energiezuinige woning te bouwen. Doet u ook mee aan een goede toekomst voor onze planeet?

  Hier moet u op letten als u een energiezuinige woning gaat bouwen

  Bij het bouwen van een energiezuinige woning, is het belangrijk om te voldoen aan een paar eisen. Wanneer u voldoet aan deze eisen, ontvangt u van de overheid een subsidie. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat het bouwen van energiezuinige nieuwbouwhuizen in de toekomst de norm wordt. Een energiezuinige woning is aangesloten op een hernieuwbare brandstof en is goed geïsoleerd. Hierdoor gaat er geen brandstof verloren.

  Schakelt u een specialist in als u een energiezuinige woning gaat bouwen?

  Woont u graag in een energiezuinige woning, maar besteedt u de bouw ervan liever uit? Dat kan! Neemt u gewoon eens contact op met de specialisten van Aibouwadvies.nl. Zij begeleiden u tijdens de hele bouw van uw woning en voorzien u van professioneel advies.

  Tags:

Archief