• Auto 22.05.2021 Reacties uitgeschakeld voor Kwaliteit? Rijschool Gorinchem!

  Rijschool in Gorinchem

  Alle soorten opleidingen, lessen van kwaliteit gegeven door ervaren rijinstructeurs tegen betaalbare tarieven. Te mooi om waar te zijn? Niet dus. Het is waar beste mensen. Rijschool Gorinchem maakt dit waar. Net als je droom om eindelijk zelfstandig te kunnen rijden, is dit niet vergezocht, maar vlak bij jou in de buurt. De rijlessen worden gegeven door vriendelijke rijinstructeurs met jarenlange ervaring of het nu voor auto, motor of bromfiets is. Een hoog slagingspercentage is hier het resultaat van. Een rijschool die weet wat flexibiliteit is en die je persoonlijk begeleid  met het behalen van je rijbewijs. 

  Meer dan 15 jaar zijn ze al bezig in het vak en zijn een specialist geworden waartegen niet zo gemakkelijk te concurreren valt.  Je wordt niet alleen voorbereid op het rijexamen, maar ook op het theorie-examen. Ook voor het theorie-examen kan je een cursus volgen en gemakkelijk slagen hiervoor.

   

  Geeft een andere betekenis aan flexibiliteit 

  Wil of kan je niet naar de rijschool gaan om je rijlessen te volgen? Je kan simpelweg thuis worden opgehaald en worden afgezet voor en na de rijlessen. Ze maken het mogelijk om te betalen in termijnen. Ook kan je gebruik maken van een gratis proefles om even eerst kennis te maken met de rijschool en je toekomstige rijinstructeur. Tijdens de rijlessen wordt er ook rekening gehouden met de Corona Pandemie en worden de lessen en de cursussen coronaproof gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM.

  Neem een gratis proefles en deel je eigen ervaring met ons. Wil je rijden in een automaat of in een schakelbak? Beide zijn beschikbaar voor je om je klaar te maken voor het rijexamen, zoals ik ook  ben klaargestoomd voor mijn rijexamen en nu zelfstandig aan het rijden ben. In één keer geslaagd! Had ook niet anders verwacht, omdat de rijlessen examen gericht zijn. Het is net alsof je zoals altijd aan het rijlessen bent tijdens het rijexamen. Zonder spanning, op je gemak.

   

 • Auto 15.05.2021 Reacties uitgeschakeld voor Afrijden in een luxe auto bij Rijschool Delft

  Rijschool Delft

  Weet je nog niet zeker waar je je rijbewijs wilt behalen en woon je in Delft? Wil je op je eigen tempo rijden en indien nodig, meer of minder lessen nemen dan je zelf nodig vind te hebben? Rijschool Delft is dan zeker een aanrader voor je! Je kunt er lessen in je eigen tempo. Samen met je rijinstructeur kan je kijken hoeveel lessen je ongeveer nodig denkt te hebben. Met meer dan 11 jaar ervaring, maakt je toekomstige rijinstructeur een goede inschatting hoeveel lessen je nodig zult hebben tot je klaargestoomd bent voor je rijexamen. Je hoeft dus niet meer lessen te nemen dan het nodig is, wat natuurlijk kostenbesparend is én je bent er natuurlijk voor je rijbewijs, dus des te sneller je het in je bezit krijgt. Met een hoog slagingspercentage dankzij de examen gerichte lessen zal dit proces soepel verlopen en zal je in een korte tijd al zelfstandig achter het stuur zitten met je gloednieuwe rijbewijs.

   

  Rijden in luxe auto’s

  Rijden in luxe auto’s hoeft geen droom meer te zijn voor je. Je kunt er zelfs je rijlessen in nemen en slagen voor je rijexamen in een dikke bak. Tijdens de rijlessen krijg je een volledige begeleiding van A tot Z. Je kunt opgehaald worden waar je wil en ook afgezet worden waar je wilt. Wil je liever opgehaald worden van je werk of school en na je rijles thuis afgezet worden? Dat kan. Met een opfriscursus en tussentijdse toetsen, ben je al snel klaargestoomd voor het behalen van je rijexamen. 

   

  Gratis proefles

  Iedereen wilt natuurlijk zo snel mogelijk zijn of haar rijbewijs behalen. Je kunt meerdere rijlessen nemen in de week en er is altijd plek voor examen. Het is niet elke dag op elke tijdstip gunstig voor iedereen om een rijles te nemen vanwege school of werk. Daar wordt ook rekening mee gehouden en is het ook mogelijk om rijlessen in de avonden en in het weekend te nemen. Ook is er een spoedcursus om je rijbewijs te halen, indien je volle vertrouwen in jezelf hebt en wilt haasten met het behalen van je rijbewijs. De pakketten die worden aangeboden zijn voordelig. Ook is er de optie om je eigen pakket samen te stellen. Je komt in ieder geval niet voor een verrassing te staan. Je hebt je vaste instructeur, waardoor je dus niet opnieuw moet wennen aan je rijinstructeur. Zo is de sfeer ook altijd gezellig en kan je rijden zonder spanning. Lijkt het je wat of weet je het nog niet helemaal zeker? Maak je geen zorgen. Je hoeft er niet meteen een pakket te nemen. Je kunt er een gratis proefles krijgen.

   

 • Auto 23.04.2021 Reacties uitgeschakeld voor Dit is volgens Gert de beste rijschool in Delft

  Gert vond het super spannend om de achter het stuur te zitten, het is immers een verantwoordelijkheid. Tot Gert een gratis proefles nam bij TurboDrive in Delft. De instructeur stelde hem gerust en hielp hem over zijn faalangst heen. De Delftse instructeur verteld dat hij vaker studenten in de auto krijgt die last hebben van faalangst, het autorijden moet makkelijk en simpel. 

  Proefles zonder kosten

  Tijdens de proefles merkte Gert dat hij een goede keus heeft gemaakt. Hier had hij een goed gevoel bij, als hij iets niet wist stelde hij altijd vragen. De instructeur van Turbodrive in Delft houd ervan als de leerlingen leergierig zijn, hierdoor tonen de leerlingen interesse en behalen hun rijbewijs met gemak en heel snel.

  Lessen in een automaat

  Gert kreeg 3 keer in de week les in een auto met automatisch schakelen. Zelf had Gert problemen met hand geschakeld schakelen en kijken tegelijk. Hij heeft een goede keus gemaakt door een auto te besturen die automatisch werd geschakeld. Zo gingen zijn lessen het veel makkelijker vond Gert.

  Faalangstexamen

  Na een aantal afrijpogingen ging Gert een faalangstexamen doen. Gert zag soms zwart voor zijn ogen tijdens het rijden en raakte in paniek en wist dan even niet meer wat hij moest doen, verteld hij. Tijdens deze faalangstexamen werd er een kleine pauze ingelast als het hem even teveel werd. Dan gingen zei even de auto uit. De Rij-instructeur stelde Gert erg gerust en konden zo weer verder de weg op.

  Eindelijk geslaagd

  Met dank aan Turbodrive in Delft heeft Gert uiteindelijk zijn Rijexamen behaald. Dankzij de Instructeur voelde Gert zich veel vrijer tijdens het rijden van de auto, en denkt hij nog dagelijk aan zijn tips. De instructeur heeft hem een goed gevoel van inzicht gegeven zodat hij zich veilig kan voelen op de weg.

  Wil jij meer weten over Turbodrive in Delft, of wil je een afspraak met een van de 5 instructeurs maken voor een GRATIS proefles, kijk dan op de website en meld je aan op https://www.turbodrive.nl/. Zei willen je graag helpen en begeleiden tot het behalen van je rijbewijs.

 • Auto 08.09.2020 Reacties uitgeschakeld voor Zoek je een slotenmakersbedrijf?

  Wanneer u een slotenmaker inhuurt in Nijmegen, moet u de beste slotenmaker voor de werkzaamheden kiezen. Er zijn veel slotenmakersbedrijven die veel diensten aanbieden die u kunt gebruiken om diefstal van uw kostbaarheden te voorkomen. U kunt er een inhuren die 24-uursservice aanbiedt, of als u een duurdere optie wilt, kunt u kiezen voor een die u voorziet van een noodslotenmaker. Als uw auto op slot is en u bang bent dat de dief door de ramen van uw voertuig zal inbreken, kunt u contact opnemen met de noodslotenmaker, zodat u niet te lang hoeft te wachten voordat u hulp krijgt.

  U zult ten minste drie verschillende lokale noodslotenmakerbedrijven willen vragen naar hun diensten voordat u er een kiest om bij u thuis te komen. Er is niets erger dan de noodslotenmaker te moeten bellen omdat uw auto is vergrendeld en uw sleutels zijn verdwenen.

  • Deuropening
  • Inbraakbeveiliging
  • Autodeuren en ramen
  • Kluisdeuren openen
  • Veiligheidstechniek

  Een professionele slotenmaker

  Het beste wat u kunt doen, is ten minste drie verschillende lokale noodslotenmakers vragen naar hun diensten. Nadat je een goed bedrijf hebt gevonden om mee samen te werken, zul je blij zijn dat je de tijd hebt genomen om een ​​bedrijf te onderzoeken voordat je een beslissing nam. Het kan even duren om de juiste slotenmaker te vinden, maar het is de moeite waard.

  Een noodslotenmaker biedt u dezelfde soorten diensten die u van een professionele slotenmaker zou vinden. Ze zullen uw deuren openen, uw sloten vervangen en uw verloren sleutels vervangen. Ze kunnen zelfs kapotte sloten repareren. Ze kunnen u dezelfde soort diensten verlenen die u van een professionele dienst mag verwachten. Een betrouwbare slotenmaker biedt u dezelfde soorten gereedschappen en diensten die u van een professionele slotenmaker zou verwachten en die u alleen met korting bij hun bedrijf kunt kopen.

  Als u uw auto moet laten openen, moet u weten dat een slotenmaker u uitstekend van dienst kan zijn. U kunt hen vragen om bij u thuis of op het werk te komen om u te helpen met uw autoslotproblemen. en ze zorgen ervoor dat u gemakkelijk de juiste serviceprovider voor uw behoeften kunt vinden. U kunt zelfs vragen om online met andere slotenmakers te spreken als u meer wilt weten over de verschillende diensten die zij aanbieden.

 • Auto 03.09.2019 Reacties uitgeschakeld voor Zo maak je een auto goed schoon!

  Een auto schoonmaken zonder krassen

  Wanneer je zelf de auto gaat wassen dan doe je dit 9 van de 10 keer met de hand als je hem niet door de wasstraat haalt. Als je de auto zelf gaat wassen dan wil je natuurlijk geen krassen op je wagen en daarom hebben we hier een aantal goede tips die je kan volgen. Zo is een auto schoonmaken gemakkelijk voor iedereen.

  De tips voor het schoonmaken

  1. Begin met het goed afspuiten. Dat is de eerste stap bij het wassen. Zo spoel je het autolak goed af. Gebruik bij voorkeur een hogedrukspuit.
  2. Na het afspuiten gebruik je een goede auto autoshampoo. Doseer altijd volgens de gebruiksaanwijzing.
  3. Kies een juiste spons/washandschoen. Het liefst eentje die van microvezel is gemaakt, want deze zijn zacht en voorkomen krassen.
  4. Gebruik altijd twee emmers. De ene emmer is voor schoon water en shampoo en de andere emmer alleen met warm water. Zo kan je het vuil afspoelen in de emmer met warm water zonder shampoo.
  5. Werk altijd van boven naar beneden. Zo spoelt het vuil netjes naar beneden af en blijft er niks bovenop liggen.
  6. Droog je auto! Dit kan je met een zeem of waterblade doen.
  7. Als laatste kies je een spray wax. Zo glimt die weer mooi

  Maak de binnenkant ook schoon!

  Sommige mensen vergeten de binnenkant, maar die is net zo belangrijk. Deze kan je stofzuigen en schoonvegen, maar gebruik ook altijd reinigingsmiddelen voor het dashboard, de bekleding en de ruiten. Als laatste voeg je een luchtverfrisser voor de auto toe! Zo blijft de auto, ook na het schoonmaken, nog een geruime tijd heerlijk ruiken. Deze luchtverfrissers kan je bij Truckwash 1 kopen, net zoals de auto shampoo, een waxmiddel en andere reinigingsmiddelen voor het onderhoud van auto’s, caravans en vrachtwagens!

  https://truckwash1.nl/webshop/

  Tags: , , , ,

 • Auto 04.04.2019 Reacties uitgeschakeld voor Waarom een bestelwagen leasen?

  Twijfel jij nog tussen het kopen en leasen van een bestelwagen? Dan is het goed om te weten dat er veel redenen zijn om te kiezen voor zakelijke lease. Een bestelwagen leasen voorkomt op de eerste plaats natuurlijk dat je een grote uitgave moet doen voor het aanschaffen van een bestelwagen. Wanneer je leaset hoef je geen rekening te houden met afschrijving en ook de kosten voor onderhoud, reparatie, belasting en verzekering komen niet apart op de deurmat terecht. Deze kosten zijn namelijk bij je maandprijs voor het leasen inbegrepen. Kom je onverhoopt met pech langs de weg te staan? Dan wordt dit uiteraard voor je opgelost. In de meeste leasecontracten is ook opgenomen dat je recht hebt op vervangend vervoer.

  Hoe zit het met schade aan je leaseauto?

  Je kunt een bestelwagen leasen onder diverse leasevormen. In de meeste gevallen is er in het contract een eigen risico opgenomen. Wanneer je schade rijdt, dan moet je dit eigen risico zelf betalen voor het herstellen van de schade. De overige kosten worden wel vergoed. Lijdt je schade aan de bestelwagen, maar is de andere partij aansprakelijk? Dan kan er een schadeformulier worden ingevuld en zullen de kosten voor het herstellen van jouw schade worden vergoed door de verzekeraar van de tegenpartij. In dit geval zal jouw eigen risico dan ook niet worden aangesproken. Het eigen risico is niet overal even hoog.

  Welke bestelwagen is het beste? Mercedes Vito leasen en Auto leasen zzp

  De beste bestelwagen is natuurlijk gewoon de bestelwagen die het best past bij jou en je onderneming. Wanneer we kijken naar de favoriete modellen onder de Nederlandse bedrijven, dan zien we dat veel ondernemingen kiezen voor Peugeot Expert lease. Hiervan zijn dan ook meerdere varianten beschikbaar en de leaseprijzen liggen relatief laag. Daarnaast is de Peugeot Expert natuurlijk ook gewoon een betrouwbare en hoogwaardige bestelwagen.

  https://www.autoleasenzzp.nl/superdeals/mercedes-vito-leasen

  Tags: ,

 • Auto 26.02.2019 Reacties uitgeschakeld voor Een operational leaseauto van de zaak

  Zakelijk leasen betekent vaak dat je een operational lease auto voor je werknemers verzorgt. Dit is niets anders dan de vorm van leasen die bij de meeste mensen bekend is. Je hebt de auto voor bijvoorbeeld vier jaar in gebruik, maar hij blijft in bezit van de leasemaatschappij en deze verzorgt ook alle zaken die met de auto te maken hebben. Op zakelijk vlak is deze methode al vele jaren zeer gebruikelijk. Dit geldt zowel voor auto’s die bestemd zijn voor het kantoorpersoneel als voor bijvoorbeeld bestelauto’s. Het is immers een gemakkelijke manier om een flexibel wagenpark te onderhouden.

  Flexibel zijn

  De flexibiliteit van leasen is één van de kanten van deze werkwijze die voor ondernemers aantrekkelijk is. Het is immers zo dat je niet alleen maar het gebruik van de auto verzorgt. Wanneer blijkt dat de auto niet voldoet omdat hij bijvoorbeeld te klein is, dan kan je vaak upgraden in het contract. Daarnaast zit je niet voor altijd aan de auto vast. Na afloop van het leasecontract lever je de auto vervolgens in en kan je een nieuw contract met een nieuwe auto aangaan. Daardoor kan je als ondernemer dus een stuk gemakkelijker met je wagenpark omspringen en zorgen dat deze altijd efficiënt kan worden ingezet.

  Andere vormen van lease

  Natuurlijk zijn er veel meer vormen van lease te onderscheiden. Toch is er een logische reden waarom juist operational lease zo populair is. Zo is shortlease vaak simpelweg te kort. Je hebt maar voor enkele weken tot een paar maanden de beschikking over het voertuig. Bij financial lease heb je de auto wel voor lange tijd, maar heb je er verder geen enkele diensten bij. Zo is de auto dus jouw verantwoordelijkheid, maar is hij op papier dus niet van jou. Dit is niet altijd de meest aantrekkelijke vorm die zakelijk te bedenken is.

  https://www.operationalleaseautozakelijk.nl/

  Tags:

 • Auto 21.02.2019 Reacties uitgeschakeld voor Daarom rijden er steeds meer bedrijfswagens als leaseauto in Nederland

  Je ziet het niet direct als je op de weg zit, maar steeds meer bedrijfswagens zijn leaseauto’s. Een bedrijfsauto leasen is dan ook erg lucratief voor veel ondernemers. Ze hoeven geen groot bedrag in één keer op tafel te leggen. Dit zou wel moeten als je een bedrijfsauto wilt kopen. En als dat geld niet beschikbaar is dan moet je gaan lenen. Dat kan wel, voor het aankopen van een bedrijfsauto kun je vaak wel een lening krijgen bij een bank of een online lening verstrekker. Maar die lening moet natuurlijk wel worden terugbetaald. En niet alleen het geleende bedrag, maar ook nog eens een flinke rente plus een bedrag aan afsluitkosten. Dit maakt lenen niet erg aantrekkelijk. Bovendien heb je daarnaast dan nog de kosten voor verzekering, onderhoud en reparaties die er dan ook nog eens bij komen.

  Leasen heeft de toekomst, volkswagen caddy leasen 

  Leasen heeft echt de toekomst. Ook een bedrijfswagen leasen gebeurt daarom steeds meer. Geen grote uitgave voor de aanschaf, en geen extra kosten voor de wegenbelasting, de verzekering en het onderhoud. En als je een aanrijding hebt gehad of andere schade dan zijn de kosten voor het herstel ook bij de leaseprijs inbegrepen. Daardoor word je nooit meer geconfronteerd met onverwachte en slecht uitkomende uitgaven voor je bedrijfsauto. Dit ervaren veel ondernemers dan ook als een groot voordeel.

  Alleen nog kosten voor de brandstof

  In de meeste leasecontracten is de brandstof niet inbegrepen. Er zijn uitzonderingen, maar meestal moet je zelf de tankbeurten betalen. Dit is de enige extra kostenpost die nog bij de maandelijkse leaseprijs komt. Je kunt natuurlijk zelf bepalen waar je gaat tanken Sommige maatschappijen hebben soms leuke kortingsacties voor brandstof waar je dan gebruik van kunt maken. Het is op deze manier een extra stimulans om zuinig te rijden.

  https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

  Tags:

 • Auto 21.02.2019 Reacties uitgeschakeld voor Zakelijk leasen zonder bijtelling

  Dat in het geval van zakelijk leasen zzp’ers altijd rekening moeten houden met een fikse bijtelling is niet waar. Of je te maken krijgt met een bijtelling hangt helemaal af van het aantal kilometers dat je privé gaat rijden met je bedrijfswagen. Houd je de teller onder de 500 kilometer per jaar, dan hoef je niet extra te betalen. Uiteraard heeft de belastingdienst daar wel bewijs van nodig en is een accurate kilometerregistratie dan ook noodzakelijk. Denk je hiervoor in aanmerking te komen? Wees dan wel realistisch, want kom je eenmaal boven de grens van 500 kilometer, dan krijg je met behoorlijk wat extra kosten te maken, die je dan natuurlijk wel moet kunnen ophoesten.

  Bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

  Zakelijk leasen zzp’ers voornamelijk via twee constructies: de operationele lease en de financiële lease. Met beide leasevormen profiteer je van gemak en diverse zekerheden. Toch zit er een opvallend verschil tussen deze twee opties. Wanneer je kiest voor de financiële vorm, levert zakelijk leasen zzp’ers een bedrijfswagen in eigendom op. Dit heeft consequenties voor je balans en het besteedbare kapitaal van je onderneming. In het geval van operationele lease blijft de auto gedurende en na de looptijd van het contract eigendom van de leasemaatschappij. Je hebt de auto dan als het ware een aantal jaar in bruikleen gehad tegen een maandelijks afgesproken bedrag.

  Consequenties van zakelijk leasen zzp

  Aan iedere leasevorm kleven voor- en nadelen. De consequenties, die zakelijk leasen zzp’ers bezorgt, kunnen administratief en financieel een groot verschil maken. Dan moet je denken aan wel of geen recht op btw-teruggave. Wel of geen recht op investeringsaftrek. En wel of geen invloed op je bedrijfsbalans en -kapitaal. Het is dus verstandig om je goed te laten adviseren over de vorm die het beste bij jouw onderneming past.

  https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

  Tags: ,

 • Auto 13.02.2019 Reacties uitgeschakeld voor Bijtelling voor zakelijk auto leasen

  Steeds meer ondernemers stappen over op het zakelijk leasen van een auto. Er zijn echter wel wat regels waar je rekening moet houden, om het gebruik van een leaseauto ook zo voordelig mogelijk te houden. Naast de overduidelijke voordelen, zijn er namelijk ook wat aandachtspunten die goed in de gaten moeten worden gehouden. 

  Keuze uit modellen

  Als ondernemer kun je een auto leasen bij een autoleasemaatschappij als Auto Lease Centrale. Zij bieden tal van verschillende merken en modellen aan auto’s waaruit je een keuze kunt maken. Zo vind je altijd wel een auto die geschikt is voor de doeleinden waarvoor de auto gebruikt zal worden. Er wordt met je meegedacht over welke auto het meest toereikend kan zijn en ook worden de prijzen die je hier maandelijks voor kwijt bent, mee besproken. Je huurt zo een auto en bent zo niet zelf de eigenaar. De auto blijft namelijk in eigendom van de leasemaatschappij. 

  Wat is bijtelling?

  Wanneer je een auto huurt, zul je deze vaak ook voor privémomenten gebruiken. Je huurt de auto voor gebruik in je onderneming en kunt hiervoor de brandstof- en leasekosten afschrijven als bedrijfsonkosten. Zodra je de auto echter voor privédoeleinden gebruikt, kun je deze kosten niet direct meenemen onder dezelfde noemer. Je geniet zo ongemerkt van een extra financieel voordeel. Om dit te beperken, wordt dit voordeel gezien als ‘loon in natura’, dus een extra aanvulling op het inkomen. Dit moet apart in de inkomstenbelasting worden verrekend. Over deze kosten betaal je een deel van de aankoopprijs of cataloguswaarde van de auto en dien je de kilometers te tellen die je voor eigen gebruik hebt gereden. Zo kan de bijtelling worden bepaald.

  Lagere bijtelling bij zakelijk leasen

  Wanneer je kiest voor een zuinige leaseauto, met name elektrische auto’s, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een lager bijtellingstarief. De leasemaatschappij kan je hier voldoende over op de hoogte brengen, zodat je precies weet hoe dit werkt en wat je kunt verwachten. Zo betaal je nooit onnodig te veel voor een leaseauto en kan zakelijk leasen bij Auto Lease Centrale zeker veel voordeel opleveren.

  https://www.zakelijkautoleasen.nl/

  Tags:

Archief