Bedrijven opzoeken
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren voor schoolreisje

Bij Noot.nl ging ik recent een touringcar huren voor een schoolreisje. Wij hebben in de vele jaren hiervoor namelijk een vaste partner gehad als touringcarbedrijf. Maar helaas zijn zij failliet gegaan. Vandaar dat we op zoek moesten naar een nieuwe. En die taak werd aan mij gegeven. Ik ben dan ook gaan zoeken op het internet en kwam zodoende Noot Personenvervoer tegen. En omdat de voorbereiding voor het schoolreisje van dit jaar ook was begonnen, kreeg ik een welkome verrassing bij Noot.nl! Daar stond namelijk een heel overzicht met veel geboekte schoolreisjes bij hun. De meeste populaire van deze regio dus! En daar stond onder andere Julianatoren bij. Ik wist in ieder geval dat die al ergens op een lijstje stond als optie. Maar wat nog mooier was, was dat Noot Personenvervoer daar contacten heeft waardoor ze het schoolreisje compleet kunnen organiseren. Perfect!

Touringcar huren bij Noot

Maar ik vond Noot pas toen ik ging zoeken op touringcar huren. Natuurlijk had ik hen al eerder rond zien rijden in de regio hier. Maar daar had ik niet aan gedacht toen ik op zoek was naar een touringcarbedrijf. En op de website las ik dus dat zij compleet verzorgde schoolreisjes kunnen organiseren. En dat betekent niet alleen het vervoer en entree, maar ook eten en drinken bij aankomst en tijdens de pauze! Dat heb ik dan ook allemaal laten regelen door Noot, na overlegd te hebben met mijn collega’s. En zij waren daar ook allemaal direct enthousiast over.

Het schoolreisje

De busreis met de touringcar verliep perfect. Wat dat betreft was ik al blij dat ik een touringcar heb gehuurd bij Noot Personenvervoer. Ook de buschauffeur beviel mij heel goed. Hij kon namelijk heel goed omgaan met de kinderen. Wat ik toch heel belangrijk vind.

Mocht jij een touringcar moeten huren, dan kan ik Noot van harte aanbevelen!