• Zorg 26.11.2020 Reacties uitgeschakeld voor Werken in de zorg

  Werken bij Drie gast huizengroep is ideaal als je houdt van werk in de zorg en op zoek bent naar een baan waarbij je zelfstandig of in teamverband kunt werken. Bij Drie gast huizengroep kun je solliciteren voor een vacature die je zelf wilt in de zorg en je kunt hierbij dan ook zelf kiezen of je solliciteert voor een vacature waarbij je met een team werkt, of een vacature waarbij je zelfstandig werkt. Daarnaast ben je ook nog eens zeer flexibel en heb je geen standaard baantje. 

   

  Waarom werken bij Drie gast huizengroep?

  Het werken bij Drie gast huizengroep is erg belangrijk in de zorg. Er zijn verschillende soorten zorg die er geboden worden en het voordeel is dus dat je zelf kiest voor welke je solliciteert. Daarnaast ben je dagelijks bezig met het helpen van mensen wat iets erg goeds is. Je hebt geen standaard baantje en je bent ook nog eens erg flexibel. Je kunt veel zaken met betrekking tot je werk zelf invullen en je kunt zelf beslissingen nemen. Je kunt het natuurlijk ook zelf controleren, bekijk hier de zorg vacatures.

   

  Soorten vacatures werken bij Drie gast huizengroep

  Wanneer je gaat werken bij Drie gast huizengroep zijn er zoals gezegd meerdere soorten vacatures waarvoor je kunt solliciteren. Een goed voorbeeld is thuiszorg. Bij thuiszorg ga je langs huis bij mensen die zorg nodig hebben en help je ze. Ook is er bijvoorbeeld IG zorg, waarbij je langs gaat bij mensen die een speciale soort zorg nodig hebben en bijvoorbeeld basiszorg. Deze zaken kun je alleen doen en hierbij werk je zelfstandig. Ook kun je solliciteren op een vacature waarbij je terecht komt in een wijkteam. Met het wijkteam help je zieken in de wijk die het nodig hebben. Je kunt uiteraard zelf kiezen waar je op solliciteert.

 • Zorg 11.08.2020 Reacties uitgeschakeld voor Poetin kondigde de registratie aan van ‘s werelds eerste vaccin tegen coronavirus

  MOSKOU, 11 augustus 2020, 11:36 – REGNUM Op de ochtend van 11 augustus werd ‘s werelds eerste vaccin tegen coronavirus geregistreerd. Dit zei de Russische president Vladimir Poetin tijdens een ontmoeting met leden van de regering.

  Hij vroeg het hoofd van de Mizdrav van de Russische Federatie Mikhail Murashko “om meer in detail te informeren”, maar merkte op dat hij al op de hoogte was van het effectieve werk van het nieuwe instrument en dat het een stabiele immuniteit vormt.

  Zoals gemeld door IA REGNUM, zei het hoofd van het Russische directe investeringsfonds Kirill Dmitriev op 3 augustus dat het coronavirusvaccin binnen tien dagen in Rusland moet worden geregistreerd. Het Russische vaccin kan dus ‘s werelds eerste geregistreerde  voor COVID-19 worden.

   

  https://www.dergatsjev.be/2020/08/het-eerste-vaccin-tegen-coronavirus-ter.html

  Tags:

 • Zorg 04.11.2019 Reacties uitgeschakeld voor Jouw backoffice van je uitzendbureau 100% veilig en gemakkelijk uitbesteden

  Elk uitzendbureau heeft ermee te maken.Veel administratieve processen als debiteurenbeheer, loonadministratie en het beheren van lopende contracten. Complexe en tijdrovende werkzaamheden. Tijd die je liever besteed aan het matchen van geschikte kandidaten en het werven van nieuwe klanten. Laat daarom je backoffice uitzendbureau uitbesteden aan Staffing Direct. Je krijgt alle functionaliteiten en capaciteit om een volwaardig uitzendbureau te runnen.

  Backoffice uitbesteden veilig en gemakkelijk

  Wanneer je als uitzendbureau jouw backoffice laat uitbesteden aan Staffing Direct beschik je over 100% alle backoffice functionaliteiten. Dit zijn alle front- en backoffice processen. Maar ook krijg je beschikking over de nodige uitzendsoftware (Easyflex) om alle administratieve processen te kunnen beheren rondom uitzendkrachten. Contact met de flexwerkers gebeurt volledig digitaal en volgens een bewezen workflow. Dit bespaart niet alleen enorm veel tijd, het voorkomt ook fouten. 

  Bovendien heeft Staffing Direct een team van professionals klaar zitten om je te ondersteunen op alle kennisgebieden en kun je altijd terecht om hulp in te roepen. Om jouw werkzaamheden nog beter te kunnen uitvoeren, zorgt Staffing Direct dat jouw kennis op peil blijft. Hiervoor kun je gratis trainingen volgen. Zo beschik je over alles wat nodig is om vakkundig een eigen uitzendbureau te runnen.

  De kracht van Staffing Direct

  Wanneer je jouw backoffice uitzendbureau wilt uitbesteden, zoek je een betrouwbare partner. Staffing Direct is gespecialiseerd in backoffices voor uitzendbureaus en doet dit al jaren. 30 jaar geleden is Marcel Slaghekke, een van de backoffice uitzendbureau pioniers, begonnen met Olympia uitzendbureau. Deze kennis en ervaring heeft Marcel ondergebracht bij Staffing Direct in een nieuwe formule. De dienstverlening van Staffing Direct is zodanig ingericht dat er een oplossing is voor elk uitzendbureau. Een backoffice voor uitzendbureaus op maat dus!

  Staffing Direct, ook als je een uitzendbureau wilt beginnen

  Niet alleen is Staffing Direct gericht op bestaande uitzendbureaus, ook wanneer je wilt starten als uitzendondernemer neem je contact op. Staffing Direct richt zich namelijk ook op startende ondernemers en heeft hiervoor een speciaal programma ontwikkeld. Meer weten? Neem dan gerust contact op met Staffing Direct. 

  Kies voor persoonlijke ondersteuning, kennis en zekerheid. Dat is wat Staffing Direct je biedt en dat is een geruststellende gedachte. Alle kennis en ervaring waarover Staffing Direct beschikt is verwerkt in de backoffice dienstverlening en is er helemaal op gericht om jouw uitzendbureau succesvol te laten groeien. Profiteer van geavanceerde backoffice processen en systemen én lift mee op jarenlange kennis en ervaring in de uitzendbranche. Veel uitzendbureaus zijn je al voorgegaan en heeft Staffing Direct al meer dan 1 miljoen werkzoekenden aan een baan geholpen. 

   

  Meer weten over backoffice uitzendbureau uitbesteden? Neem dan gerust contact op met Staffing Direct. 

  https://staffingdirect.nl/backoffice

  Tags: ,

Archief