Bedrijven opzoeken
Image default
Zorg

Direct aan de slag met het EPD van CRS

Het elektronisch patiënten dossier software speelt een essentiële rol in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Het is van groot belang dat dit systeem gebruiksvriendelijk is en voldoet aan strenge veiligheidsnormen. CRS heeft een EPD systeem ontwikkeld dat direct aan de slag kan worden genomen en uitstekende ondersteuning biedt aan zorgverleners. Het systeem is ontwikkeld in nauwe samenwerking met gebruikers in de GGZ en biedt functionaliteiten zoals integratie met andere systemen, een declaratieservice en trainingen. Daarnaast is het EPD NEN7510 gecertificeerd en voldoet het aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Bij CRS staat de tevredenheid van klanten centraal en wordt gezorgd voor duidelijke en goed gedocumenteerde software. Klanten kunnen rekenen op support en een goede samenwerking met CRS. Neem contact op met CRS voor meer informatie of een proefaccount.

Hoe zorgt CRS voor optimale veiligheid van gegevensuitwisseling in de zorg?

CRS is een van de toonaangevende EPD leveranciers in de zorg. Het EPD systeem van CRS zorgt voor optimale veiligheid van gegevensuitwisseling in de zorg door te voldoen aan alle veiligheidseisen en normen, zoals de NEN7510 norm. Het EPD systeem van CRS is voorzien van een managementsysteem dat de beheerder inzicht geeft in hoe medewerkers omgaan met privacygevoelige informatie. Daarnaast biedt het systeem een 2-factor authenticatie voor toegang, worden er wekelijks veiligheids- en kwetsbaarheidsscans uitgevoerd en zorgen dagelijkse back-ups en serverbeschikbaarheid checks voor uitstekende bereikbaarheid. Het EPD systeem wordt ook periodiek getest op veiligheid door ethische hackers.

Daarnaast heeft CRS een 100% focus op de Geestelijke Gezondheidszorg en heeft het EPD systeem in samenwerking met gebruikers, zoals hulpverleners, psychiaters en psychologen, ontwikkeld. Ook het secretariaat en management hebben hun bijdrage geleverd om het pakket gebruikersvriendelijk en optimaal werkend te maken.

Bovendien biedt CRS gemak voor alle gebruikers, zowel hulpverleners als cliënten. Cliënten kunnen indien gewenst toegang krijgen tot hun eigen dossier, waarbij de hulpverlener kan bepalen welke informatie zij kunnen zien.

Gebruiksvriendelijke EPD voor de GGZ

Een gebruiksvriendelijk Elektronisch Patiëntendossier (EPD) is van groot belang in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Het EPD speelt een essentiële rol bij het delen en beheren van patiëntgegevens, het stroomlijnen van de zorgprocessen en het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Een gebruiksvriendelijk EPD voor de GGZ moet voldoen aan verschillende criteria. Ten eerste moet het gemakkelijk te navigeren en intuïtief zijn, zodat zorgverleners snel en efficiënt kunnen werken. Daarnaast is het belangrijk dat het EPD flexibel is en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de GGZ. Het moet bijvoorbeeld verschillende modules bevatten voor de behandeling van verschillende stoornissen.

Al met al is een gebruiksvriendelijk EPD van cruciaal belang voor de GGZ. Het helpt zorgverleners om betere zorg te leveren en draagt bij aan een efficiëntere en effectievere behandeling van patiënten.

https://crs-software.nl/