Bedrijven opzoeken
Image default
Zorg

Werken in de zorg

Werken bij Drie gast huizengroep is ideaal als je houdt van werk in de zorg en op zoek bent naar een baan waarbij je zelfstandig of in teamverband kunt werken. Bij Drie gast huizengroep kun je solliciteren voor een vacature die je zelf wilt in de zorg en je kunt hierbij dan ook zelf kiezen of je solliciteert voor een vacature waarbij je met een team werkt, of een vacature waarbij je zelfstandig werkt. Daarnaast ben je ook nog eens zeer flexibel en heb je geen standaard baantje. 

 

Waarom werken bij Drie gast huizengroep?

Het werken bij Drie gast huizengroep is erg belangrijk in de zorg. Er zijn verschillende soorten zorg die er geboden worden en het voordeel is dus dat je zelf kiest voor welke je solliciteert. Daarnaast ben je dagelijks bezig met het helpen van mensen wat iets erg goeds is. Je hebt geen standaard baantje en je bent ook nog eens erg flexibel. Je kunt veel zaken met betrekking tot je werk zelf invullen en je kunt zelf beslissingen nemen. Je kunt het natuurlijk ook zelf controleren, bekijk hier de zorg vacatures.

 

Soorten vacatures werken bij Drie gast huizengroep

Wanneer je gaat werken bij Drie gast huizengroep zijn er zoals gezegd meerdere soorten vacatures waarvoor je kunt solliciteren. Een goed voorbeeld is thuiszorg. Bij thuiszorg ga je langs huis bij mensen die zorg nodig hebben en help je ze. Ook is er bijvoorbeeld IG zorg, waarbij je langs gaat bij mensen die een speciale soort zorg nodig hebben en bijvoorbeeld basiszorg. Deze zaken kun je alleen doen en hierbij werk je zelfstandig. Ook kun je solliciteren op een vacature waarbij je terecht komt in een wijkteam. Met het wijkteam help je zieken in de wijk die het nodig hebben. Je kunt uiteraard zelf kiezen waar je op solliciteert.