Bedrijven opzoeken
Image default
Financieel

Plus500 review, informatie en tips.

Om het plus500 handelsplatform te gebruiken, moet u zich aanmelden als gebruiker. Plus500 is een tweede generatie online valutahandelplatform dat is uitgerust met alle essentiële elementen van handelssoftware voor de FX-markten. Het biedt een goed doordachte en stijlvolle gebruikersinterface voor zijn gebruikers, die helpt om het handelsproces op een methodische en gedisciplineerde manier te stroomlijnen en te vergemakkelijken.

http://www.youtube.com/watch?v=k1zIK8Sj3og

CFD Makelaar Plus500 ook geschikt voor crypto?

Om te beginnen is het plus500-platform een ​​C / D-makelaar. Dit type makelaar is verantwoordelijk voor de uitvoering van de door de klant geplaatste bestellingen. De cryptomarkt is zeer liquide en daarom moet dit type broker tegelijkertijd snel zijn. De snelheid van het kopen of verkopen van cryto wordt gemeten aan de hand van de tijd die nodig is om de instructies van de klant te ontvangen, te verwerken en naar de machine van de C / D Broker te sturen. Maar welke cryptovaluta kun je kopen op het handelsplatform van Plus500? Hieronder vindt je een klein overzicht.

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • Ripple XRP
 • En nog veel meer (we raden je aan om de website te bezoeken)

De snelheid van uitvoering kan worden beïnvloed door het feit dat veel crypto aanbieders concurreren voor een deel van de markt. Elke makelaar heeft dus zijn eigen software. Het is onvermijdelijk dat elke makelaar zoals Plus500 klanten probeert iets te bieden dat zijn concurrent niet doet. Het is dus het beste om eerst alle informatie over verschillende crypto aanbieders te krijgen en er vervolgens een te kiezen die het beste bij u past. 

Crypto handelen binnen enkele seconden.
Gemiddeld zijn er een paar seconden toegevoegd aan de uitvoeringstijd van een order door elke C / D-makelaar. Met de plus500-demo kunt u zien hoeveel elk van de C / D-makelaars de prijs van een bestelling beïnvloedt. Als u het wilt testen, kunt u de demo-ordertransactie of de IFE (Identify Factor Envelope) demo-transactie uitvoeren om erachter te komen hoe lang het duurt voordat een bestelling wordt geleverd.

Je denkt misschien dat de snelste orderprocessors goedkoper zijn dan de andere. U zult echter snel merken dat dit niet zo is. Het is beter om vast te houden aan de makelaars die lagere prijzen hebben en gemiddeld een lagere prijs hebben dan hun concurrenten. Daarom raden wij Plus500 ook aan als je wilt handelen in cryptovaluta, denk aan Bitcoin, Litecoin, Ripple, Monero, DASH en Ethereum. Het aanbod van cryptovaluta is op het handelsplatform van Plus500 heel breed en je kunt handelen een stop-loss of buy-profit order plaatsen binnen enkele seconden.

Met de plus500-demo kunt u het demo-account in realtime testen. Je kunt handelen wat je wilt zonder enige beperking en verlies. Het enige wat u hoeft te doen is een enkele storting doen vóór de handelsdatum. U kunt ook uw risiconiveau instellen, zonder uw geld te verliezen.

De stop-loss en winstlimieten zijn instelbaar. Zolang u klaar bent om een ​​risico te nemen, zult u geen problemen hebben met uw stop-loss of winstlimieten.

Demo account Plus500

U kunt een gratis demo-account bij Plus500 openen en de handelsopties van de Plus500 gebruiken zonder ooit een handelsplatform te hoeven installeren. Hierdoor kunt u een idee krijgen van wat de plus500 voor u kan doen voordat u uw zuurverdiende geld erin investeert. Het is verstandig om goed onderzoek te doen naar de mogelijkheden die Plus500 biedt. Wel kunnen we zeggen dat Plus500 een betrouwbare crypto broker is.

Het demo-account kost u geen commissies of kosten. Het geeft je de kans om de functionaliteit van het platform uit te proberen en te analyseren. Het hoofddoel van het demo-account is om u vertrouwd te maken met de functies en functies van het platform.

 • Zeer kleine spreads
 • Geen commissies
 • Snelle klantenservice
 • Uitgebreide software

Nadat u vertrouwd bent geraakt met het platform, kunt u verder gaan en toegang krijgen tot alle handelsplatforms die op de markt beschikbaar zijn. Het testen van je hard verdiende geld is geen kwaad. Vraag dus vandaag nog uw demo-account aan en profiteer van de juiste tools voor uw handelsbehoeften. Enkele handige tools die Plus500 biedt zijn:

 • Stop limit / Stop loss / Trailing stop.
 • Gratis pushnotificaties en/of emails (deze kun je ook uitschakelen).
 • Waarschuwingen of notificaties ontvangen wanneer er prijsbewegingen plaats vinden.

Met behulp van het demo-account leert u in enkele minuten de verschillende functies van het platform kennen. Hierdoor krijgt u voldoende kennis over hoe u met het platform kunt handelen en kunt u de juiste beslissingen nemen op basis van de informatie die u van het demo-account hebt geleerd.