Bedrijven opzoeken
Image default
Particuliere dienstverlening

Maakt een onvergetelijke eerste indruk met magneetdozen voor uw product

 

Magneetdozen zijn als verpakking veelzijdig in te zetten, waardoor ze steeds vaker te zien zijn. Een magneetdoos heeft een vlakke constructie en is in een paar tellen uitvouwbaar tot luxe geschenkverpakking. Door gebruik te maken van een mooie geschenkdoos met magneetsluiting biedt u uw klanten een gevoel van luxe en exclusiviteit. Bovendien wordt uw product optimaal beschermd.

De perfecte unboxing experience

Grote beauty- en modemerken gingen u al voor in het gebruik van deze stijlvolle geschenkverpakkingen met magneetsluiting. Hiermee geven ze hun producten meerwaarde voor hun klanten en zorgen voor een luxe en exclusieve uitstraling. Een elegante klapdoos met magneet zorgt ervoor dat u een goede eerste indruk maakt als verkoper. De verpakking is een deel van uw product en dient dus aan te sluiten op uw huisstijl. Laat uw magneetdozen uitvoeren in de kleuren van uw bedrijf en voorzien van uw logo. Zo worden uw klanten nog blijer tijdens het uitpakken van de door hen bestelde producten.

Dozen met magneetsluiting op maat

Een magneetdoos kan zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde bedrukt worden. Denk hierbij aan een opdruk in reliëf, een glanzende opdruk en vele andere mogelijkheden. Biedt u breekbare producten aan? Dan kan de zelfsluitende geschenkdoos worden voorzien van een op maat gemaakte foam inlay die uw producten nog beter beschermt. De dozen met magneetsluiting zijn verkrijgbaar in matte, glanzende, bedrukte en budget varianten, allemaal. Is uw bedrijf duurzaam, dan kiest u dankzij Zerotree magneetdozen of dozen van gerecycled materiaal voor een milieuvriendelijke variant. Of u nu cosmetica, luxe mode, dranken of delicatessen verkoopt: de doos is aan te passen aan uw product voor een optimale klantervaring.

Waarom magneetdozen als verpakkingsmateriaal?

Magneetdozen zitten stevig in elkaar en kunnen keer op keer geopend en gesloten worden. Hierdoor zijn ze eenvoudig her te gebruiken als bewaardoos en komen klanten uw naam nog vaak tegen. Ook in uw winkel of webshop zijn producten gemakkelijk uit te lichten door het gebruik van deze dozen, zeker wanneer er van een inlay gebruik wordt gemaakt. Door eerst een proefdruk te ontvangen, wordt de geschenkdoos met magneetsluiting precies wat u ervan verwacht. Er is voor ieder bedrijf een passende magneetdoos om producten optimaal uit te lichten.