Bedrijven opzoeken
Image default
Gezondheid

Kennis is macht

Consumenten worden vandaag de dag het hoofd op hol gebracht wat betreft de inname van vitaminen. In bijna elke tv reclame zit wel een commercial waarin geadverteerd wordt voor vitaminesupplementen. Consumenten zouden zichzelf haast bijna elke dag volgooien met allerlei vitamines na het zien van al deze commercials. Wat een hoop mensen echter niet weten is dat veel vitaminen worden aangemaakt door het lichaam zelf. Denk maar is aan vitamine dat door het lichaam wordt aangemaakt met behulp van zonlicht. Als je dus genoeg zonlicht ontvangt dan is het nutteloos om zo’n supplement te kopen want alle vitamine die je overbodig inneemt plas je, in de meeste gevallen ,gewoon weer uit en er worden geen reserves aangemaakt op enkele vitaminen na.

Nu zijn er natuurlijk wel enkele situaties dat het raadzaam is om supplementen te kopen. In de winter bijvoorbeeld kan het lichaam wel een boost gebruiken en een goed supplement is dan bijvoorbeeld dit product, dit supplement zorgt ervoor dat je vitamines binnenkrijgt die je anders in de winter niet hebt.

Welk merk moet je dan kiezen als je supplementen gaat bestellen? Het is het verstandigst om te gaan voor de wat bekendere merken. Grote namen in de vitamine branche zijn Jarrow Formulas, Now Foods en Dr. Mercola. Dit zijn gelijk ook de grootste bedrijven in Amerika als het neerkomt op vitaminen. In Nederland staan deze namen ook in de top 5 van beste bedrijven met betrekking tot vitaminen. Jarrow Formulas is bijvoorbeeld bekend om het feit dat al hun productie binnen het eigen bedrijf gedaan wordt. Dit is ontzettend veel werk en het is dan ook erg knap dat ze het allemaal nog zelf in de hand kunnen houden. Dr. Mercola staat bekend om zijn visie op de toekomst van vitamine en voedingssupplementen.

http://www.topvitamins.nl