Bedrijven opzoeken
Image default
Aanbiedingen

Je ruimte maximaliseren met een tussenverdieping

Overweeg je je bedrijf uit te breiden of te verbouwen om meer ruimte te creëren? Zo ja, dan is een entresolvloer een uitstekende optie. Hij kan de beschikbare oppervlakte van je ruimte vergroten zonder dat je extra lokalen hoeft te kopen of te huren. Bovendien is hij gemaakt van hoogwaardig staal, dus duurzaam en betrouwbaar. Laten we eens kijken hoe een entresolvloer de omvang van je bedrijf kan verdubbelen en tegelijkertijd andere voordelen biedt. 

 

Verdubbeling van je bedrijfsruimte met een entresolvloer

Een tussenverdieping is in wezen een extra niveau dat in een bestaand gebouw kan worden gebouwd. Meestal zijn ze gemaakt van staal en worden ze vaak gebruikt om extra ruimte te bieden in fabrieken en magazijnen. Dankzij hun modulaire constructie kunnen ze snel worden gemonteerd en gedemonteerd – waardoor ze perfect zijn voor bedrijven die meer ruimte nodig hebben, maar niet het gedoe van verhuizen willen.

 

Omdat ze ter plaatse kunnen worden gebouwd met minimale verstoring, zijn ze bovendien aanzienlijk goedkoper dan het kopen of huren van extra bedrijfsruimte – waardoor ze een van de meest kosteneffectieve manieren zijn om je bestaande ruimte te maximaliseren. In feite zou je de omvang van je huidige bedrijf kunnen verdubbelen zonder te hoeven investeren in extra gebouwen of grond! 

 

Gemaakt van hoogwaardig staal voor duurzaamheid op lange termijn 

Mezzanine vloeren zijn meestal gemaakt van staal en ontworpen voor duurzaamheid op lange termijn. Ze hebben meestal robuuste balken en kolommen die een draagvermogen tot 2500 kg per m² kunnen dragen – waardoor ze geschikt zijn voor de opslag van zware voorwerpen zoals machines of meubels. Met een scala aan afwerkingen en stijlen kun je er ook een vinden die perfect past bij de stijl van je gebouw – waardoor het een esthetische oppepper krijgt en extra bruikbare ruimte toevoegt. 

 

Een mezzanine vloer is een geweldige manier om de omvang van je bedrijf te verdubbelen zonder meer bedrijfsruimte te hoeven kopen of huren. Gemaakt van hoogwaardig staal zijn ze duurzaam en kunnen ze grote ladingen dragen, zodat je er gemakkelijk en veilig zware apparatuur op kunt opslaan. Bovendien zijn ze dankzij hun modulaire ontwerp snel en gemakkelijk ter plaatse te monteren – waardoor je tijd en geld bespaart in vergelijking met traditionele uitbreidingsmethoden!

 

https://www.noltemezzanine.nl/