Bedrijven opzoeken
Image default
Aanbiedingen

Hoe selecteer je de juiste deurslot

 

Een beetje studie kan je heel veel geld en misschien ook wel je leven helpen besparen wanneer je een slot voor je voordeur moet kiezen. Er zijn 2 manieren om dit aan te pakken; een manier zal zijn om een slotenmaker te bellen en een selectie en installatie door hem te laten doen op een hele hoge prijs. Een ander manier is “Doe het zelf”: je zal een hoop geld besparen en je kan de veiligheid die jij nodig hebt kiezen. De installatie is niet zo moeilijk zoals je denkt.

Als je een deur en doodsbout slot op je voordeur hebt, dan om ze te veranderen naar een veiligere deur set is heel makkelijk. Je moet beide op hetzelfde tijdstip vervangen, dit zal de zekerheid geven dat ze hetzelfde einde hebben en hetzelfde veiligheidsniveau hebben.

Voor matige veiligheid kan je jou “Deur Set” kopen bij een big box verkoper. Als je een hogere veilige deur set wilt, dan moet je een gespecialiseerde Sloten Bedrijf vinden, de internet zal een goede plek zijn om te starten.

Er zijn bepaalde beslissingen dat je zal moeten nemen bij het kiezen van je slot set:

  • Wil je de deur en vergrendelingsslot met hetzelfde sleutel openmaken, dit wordt keyed alike genoemd
  • De definitieve (kleur) van de sloten en is het gegarandeerd dat het niet dof wordt.
  • Hoeveel uitgesneden sleutels zal je nodig hebben, zorg ervoor dat je al je sleutels onder controle hebt
  • Kwaliteit en vakmanschap, deze moeten bestaan uit materialen met hoge veiligheid, zoals ijzer en de interieur mechanismen moeten beschermd zijn
  • De slotgrendel moet tenminste een inch langer worden in de deurstijl.
  • Beide moeten anti-picking en anti-slag zijn
  • Moet het vergrendelingsslot met een sleutel aan zowel buiten en binnenkant verwerkt worden of moet de binnenkant met een duim gedraaid worden
  • Makkelijke installatie

Als je je keuze al gemaakt hebt zal je het oude slot set verwijderen en het vervangen met de nieuw gekochte set. Neem je tijd en volg de installatie instructies. Nadat je klaar bent en het werkt, ben je dan al klaar? Nee, onthoud de sleutels, het maakt niet uit wat voor sloten op je voordeur zijn, als je je sleutels niet beheert, kan je je veiligheid niet beheren. Dit betekent dat als je 6 sleutels hebt bij het kopen van je slot, dan moet je die 6 sleutels ten aller tijden kunnen tellen.

De thema in dit artikel en anderen die ik heb geschreven zijn hetzelfde “Sleutel Controle”.

Wil je meer informatie omtrent keuze van sloten en deuren? Neem contact op met een betrouwbare slotenmakerij in Utrecht welke u meer informatie kan verschaffen en zuodat u beste keuze te maken.

 

http://www.locksecure.nl