Bedrijven opzoeken
Image default
Gezondheid

Elektrische boiler nodig die kan verwarmen tot 85 graden?

Elektrische boiler nodig die kan verwarmen tot 85 graden?

Dan moet je toch eens een bezoekje brengen aan de website van elektrischeboiler.eu. Hier verkopen ze deze slimme én duurzame apparaten.
Een elektrische boiler die je kunt uitbreiden met een verwarmingelement van 4,5 / 6 / 9 of 12 kW is de oplossing om water naar hogere temperaturen (tot 85 graden dus) te krijgen. Plus een externe digitale thermostaat waarmee je 65 graden elementen gemakkelijk om kunt (laten) bouwen tot een nauwkeurig en makkelijk te bedienen 85 graden element. 

Aangezien je je oude gasketel nu wel een keertje mag gaan vervangen voor een elektrische variant, is dit natuurlijk uitermate goed nieuws! En kan je nu dus ook eindelijk kiezen voor een duurzamere oplossing voor je boerenbedrijf, krattenwasserij, sportschool oid. Bij dit soort bedrijven zijn er regels waaraan een boiler moet voldoen. De ideale watertemperatuur om écht goed schoon te maken, of juist een niet al te hoge temperatuur om te douchen. De perfecte boiler voor jouw persoonlijke situatie is hier zo gevonden, ook dus als het gaat om professionele warmwatervoorziening.

De boilers zijn uitgerust met dubbele oververhittingsbeveiliging en een gebruiksvriendelijke controller, bij dit soort boilers is dat een must en een uitkomst voor dit soort bedrijven.

De strenge wettelijke eisen voor het goed reinigen van stallen, om kratten echt schoon krijgen, of een douchegelegenheid in de sporthal of zwembad grondig schoon te krijgen. Een elektrische boiler met anti- legionella functie en water kunnen verwarmen boven de 80 graden is hiervoor van groot belang. De standaard boilers van 200 liter worden geleverd met een 2 of 3 kW element, dat is voldoende om lekker te douchen, maar niet de genoeg als er ook echt grondig gereinigd moet worden. Nu is dat dus mogelijk.

 

 

Direct leverbaar uit eigen voorraad 

Alleen de boilers van meer dan 500 liter worden rechtstreeks vanaf de fabriek verzonden, maar zelfs dan worden ze dezelfde week nog geleverd. Alles is erg eenvoudig zelf te monteren dankzij de duidelijke Nederlandstalige handleidingen, maar mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, dan zijn de mensen bij elektrischeboiler.eu altijd bereikbaar via de mail of per telefoon. 

https://elektrischeboiler.eu/