Bedrijven opzoeken
Image default
Horeca

Een elektrische boiler die betrouwbaar, duurzaam én betaalbaar is?

Een elektrische boiler die betrouwbaar, duurzaam én betaalbaar is?

De elektrische boiler DAT-Aparici Eficiente Plus zal aan al je wensen voldoen. Deze verbeterde, energiezuinige boiler lijkt in veel op zijn voorganger, de DAT-Aparici Eficiente, maar dit model heeft er wel wat PLUS punten bij. De vernieuwingen die doorgevoerd zijn, maken deze boiler tot een unieke elektrische boiler en is een van de beste in zijn soort, voor een zeer scherpe prijs. 

 

 

Al meer dan 75 jaar vernieuwend en vooruitstrevend.

Het bedrijf Nofer- Aparici is gesitueerd in Spanje maakt al meer dan 75 jaar elektrische boilers. Hun opgedane kennis gebruiken ze om revolutionaire, energiezuinige elektrische boilers te vervaardigen. Zo ook bij de ontwikkeleing van deze nieuwste DAT-Aparici Eficiente Plus waar ze hun design kwaliteiten hebben verenigd met hun know- how op het gebied van boilers.

 

De PLUS punten op een rij;

Waar de DAT-Aparici Eficiente al een fraaie en compacte design boiler was, met niet 1 maar 2 cilindrische tanken, 2 losse verwarmingselementen en een energiezuinige ECO controller, gaat de Efficiente PLUS nog 2 opvallende stappen verder. 

• Compacte look en smaakvol design

• 2 cilindrische tanks voor een super snelle opwarmtijd

• Extra goed geiïsoleerd

• Voorzien van een Smart ECO Controller

• 2x droge weerstand 

• 2x elektronische anode

 

Een droge weerstand?

De elektrische boiler Eficiente Plus is voorzien van 2 droge weerstanden. De verwarmingselementen komen nooit in direct contact met het water in de ketel. De elementen worden immers beschermd door een omhulsel. Zo heeft kalk geen kans om zich te hechten aan de elementen.
Minder kalkafzetting zorgt voor minder energieverbruik!

 

Elektronische anodes?

Deze elektrische boiler heeft een uniek onderdeel en in dit geval zelfs 2; elektronische anodes. Normale magnesium anodes die zorgen dat de glas emaille binnenketel beschermt wordt, moet elke 2 jaar vervangen worden. Elektronische anodes daarentegen gaan tot wel 3 á 4 x langer mee dan magnesium anodes! Minder vaak een anode vervangen is minder onderhoud. Dat wil je toch?!


Daarom dus de Plus.

Minimale kalkafzetting in de boiler, ontzettend energiezuinig, bijna onderhoudsvrij, dat maakt deze boiler puur goud!

De boiler is te koop op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/