Bedrijven opzoeken
Image default
Horeca

Milkshake machine voor jouw horecazaak

Misschien dacht je niet direct aan een milkshake machine voor je zaak, maar zou je er best eentje kunnen gebruiken. Je hoeft geen toetjestent te zijn om een milkshake op je menu te hebben staan. Milkshakes zijn ook niet enkel te vinden bij de snackbar. Natuurlijk kun je als snackbar of zoetekauw toko niet zonder milkshake machine. Maar ook als je een ander soort horecazaak runt, kun je een milkshake machine misschien beter gebruiken dan je denkt. Natuurlijk maak je er milkshakes mee, heerlijk zoet en verfrissend, of juist koude koffies. Maar een milkshake machine kan nog veel meer voor je betekenen. 

 

Meer dan milkshakes

Smoothies en sapjes maak je bijvoorbeeld ook eenvoudig met een milkshake machine. Een milkshake is ook niet veel meer dan het mixen van ingrediënten. Zo’n apparaat om milkshakes te maken doet dat natuurlijk ook. Je kunt er dus evengoed smoothies mee maken. Maar ook cocktails worden eenvoudig gerealiseerd met zo’n machine. En wat dacht je van een goede koude koffie op een warme zomerdag? Zo simpel kun je die mogelijkheid bieden. Je hebt alleen koffie, melk en een milkshake machine nodig. En natuurlijk ijs, zodat je een echte ijskoffie kunt serveren. Let er wel op wat voor ijs, daar komen we zo op terug. 

 

Eén of twee tegelijk

Een milkshake machine is doorgaans geschikt om één milkshake tegelijk te maken. Of natuurlijk één cocktail, ijskoffie of smoothie. Met zo’n apparaat heb je dit heel snel voor elkaar. Je hoeft je bezoekers dus niet lang te laten wachten op hun milkshake, smoothie of cocktail. Het kan nog sneller als je kiest voor een milkshake machine waar je twee dingen tegelijkertijd mee kunt maken. Die zijn er namelijk ook. Het aanbod is wellicht wat beperkter, maar onmogelijk is het dus niet. Zet je vol in op je smoothies of milkshakes, dan is dit natuurlijk de ideale keuze. 

 

Met ijs werken

Of je nu een ijskoude smoothie wil maken, een koele milkshake of een ijskoffie, je zal ijs nodig hebben. Niet elke machine is voor elk soort ijs geschikt. Als je met crushed ijs werkt of schaafijs, maakt het niet uit welke machine je gebruikt. De motor is krachtig genoeg om dit te verwerken en zo een koel drankje te maken in de machine. Voor harde stukken ijs, zoals ijsklontjes of brokken ijs, is een krachtigere motor nodig. Die kan de harde stukken ijs verwerken om zo een koel drankje te kunnen serveren voor je gasten. Van milkshake tot ijskoffie. 


Tip: HorecaTraders.com