Bedrijven opzoeken
Image default
Auto

Dit is volgens Gert de beste rijschool in Delft

Gert vond het super spannend om de achter het stuur te zitten, het is immers een verantwoordelijkheid. Tot Gert een gratis proefles nam bij TurboDrive in Delft. De instructeur stelde hem gerust en hielp hem over zijn faalangst heen. De Delftse instructeur verteld dat hij vaker studenten in de auto krijgt die last hebben van faalangst, het autorijden moet makkelijk en simpel. 

Proefles zonder kosten

Tijdens de proefles merkte Gert dat hij een goede keus heeft gemaakt. Hier had hij een goed gevoel bij, als hij iets niet wist stelde hij altijd vragen. De instructeur van Turbodrive in Delft houd ervan als de leerlingen leergierig zijn, hierdoor tonen de leerlingen interesse en behalen hun rijbewijs met gemak en heel snel.

Lessen in een automaat

Gert kreeg 3 keer in de week les in een auto met automatisch schakelen. Zelf had Gert problemen met hand geschakeld schakelen en kijken tegelijk. Hij heeft een goede keus gemaakt door een auto te besturen die automatisch werd geschakeld. Zo gingen zijn lessen het veel makkelijker vond Gert.

Faalangstexamen

Na een aantal afrijpogingen ging Gert een faalangstexamen doen. Gert zag soms zwart voor zijn ogen tijdens het rijden en raakte in paniek en wist dan even niet meer wat hij moest doen, verteld hij. Tijdens deze faalangstexamen werd er een kleine pauze ingelast als het hem even teveel werd. Dan gingen zei even de auto uit. De Rij-instructeur stelde Gert erg gerust en konden zo weer verder de weg op.

Eindelijk geslaagd

Met dank aan Turbodrive in Delft heeft Gert uiteindelijk zijn Rijexamen behaald. Dankzij de Instructeur voelde Gert zich veel vrijer tijdens het rijden van de auto, en denkt hij nog dagelijk aan zijn tips. De instructeur heeft hem een goed gevoel van inzicht gegeven zodat hij zich veilig kan voelen op de weg.

Wil jij meer weten over Turbodrive in Delft, of wil je een afspraak met een van de 5 instructeurs maken voor een GRATIS proefles, kijk dan op de website en meld je aan op https://www.turbodrive.nl/. Zei willen je graag helpen en begeleiden tot het behalen van je rijbewijs.