Bedrijven opzoeken
Image default
Auto

Kwaliteit? Rijschool Gorinchem!

Rijschool in Gorinchem

Alle soorten opleidingen, lessen van kwaliteit gegeven door ervaren rijinstructeurs tegen betaalbare tarieven. Te mooi om waar te zijn? Niet dus. Het is waar beste mensen. Rijschool Gorinchem maakt dit waar. Net als je droom om eindelijk zelfstandig te kunnen rijden, is dit niet vergezocht, maar vlak bij jou in de buurt. De rijlessen worden gegeven door vriendelijke rijinstructeurs met jarenlange ervaring of het nu voor auto, motor of bromfiets is. Een hoog slagingspercentage is hier het resultaat van. Een rijschool die weet wat flexibiliteit is en die je persoonlijk begeleid  met het behalen van je rijbewijs. 

Meer dan 15 jaar zijn ze al bezig in het vak en zijn een specialist geworden waartegen niet zo gemakkelijk te concurreren valt.  Je wordt niet alleen voorbereid op het rijexamen, maar ook op het theorie-examen. Ook voor het theorie-examen kan je een cursus volgen en gemakkelijk slagen hiervoor.

 

Geeft een andere betekenis aan flexibiliteit 

Wil of kan je niet naar de rijschool gaan om je rijlessen te volgen? Je kan simpelweg thuis worden opgehaald en worden afgezet voor en na de rijlessen. Ze maken het mogelijk om te betalen in termijnen. Ook kan je gebruik maken van een gratis proefles om even eerst kennis te maken met de rijschool en je toekomstige rijinstructeur. Tijdens de rijlessen wordt er ook rekening gehouden met de Corona Pandemie en worden de lessen en de cursussen coronaproof gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM.

Neem een gratis proefles en deel je eigen ervaring met ons. Wil je rijden in een automaat of in een schakelbak? Beide zijn beschikbaar voor je om je klaar te maken voor het rijexamen, zoals ik ook  ben klaargestoomd voor mijn rijexamen en nu zelfstandig aan het rijden ben. In één keer geslaagd! Had ook niet anders verwacht, omdat de rijlessen examen gericht zijn. Het is net alsof je zoals altijd aan het rijlessen bent tijdens het rijexamen. Zonder spanning, op je gemak.