Bedrijven opzoeken
Image default
Auto

Auto opknappen

Steeds meer mensen gaan dingen veranderen aan hun auto. Ze willen het opknappen of beter maken. Ze veranderen de velgen, gaan autoruiten blinderen of zetten er nieuwe muziek installatie in. Allemaal om het mooier te maken dan dat de auto al is. Lees in deze blog iets over het mooier maken van je auto door het vervangen van je velgen en het blinderen van de autoruiten. Lees ook iets over Le Duc Detail & Styling die dit soort veranderingen aan je auto graag voor je doet!

Velgen

Wanneer iemand een auto gaat kopen kijkt het niet direct naar de velgen die onder een auto zitten. Maar een echt lief hebber doet dit wel. Bevalt dit niet kan je ervoor kiezen om de auto niet te kopen maar je kan ook zelf een nieuwe set velgen kopen. Je kan dan gaan voor lichtmetalen velgen of stalen velgen, net wat je zelf het mooiste vindt. Denk er wel aan welke inch banden je hebt, want anders passen de velgen er niet op. En maak de nieuwe velgen regelmatig schoon. Zo blijven ze het langste mooi! bekijk ons vervoer blog portal

Autoruiten blinderen

Het blinderen van de autoruiten is ook iets wat steeds vaker gedaan wordt. Wanneer je de autoruiten laat blinderen wordt er een soort folie op je raam geplakt. Je auto krijgt dan een eigen persoonlijkheid en het heeft naast het mooier maken van je auto ook de functie dat het inbraak vertragend werkt! Let wel op als je de ruiten laat blinderen want er zijn in de wet regels afgesproken dat er een bepaald percentage licht door heen moet kunnen. Ga dus naar een betrouwbare autodealer en laat je goed adviseren!

Le Duc Detail & Styling

Le Duc is een autogarage waar ze goed overweg kunnen met het detail en styling van de auto. Het is een professioneel bedrijf met veel ervaring. Ze geven goede adviezen en handelen naar sterke prijzen. Zo betaal je nooit te veel! Neem eens een kijkje op leducdetailstyling.nl voor meer informatie over het onder andere laten blinderen van de ramen.