Bedrijven opzoeken
Image default
Auto

Afrijden in een luxe auto bij Rijschool Delft

Rijschool Delft

Weet je nog niet zeker waar je je rijbewijs wilt behalen en woon je in Delft? Wil je op je eigen tempo rijden en indien nodig, meer of minder lessen nemen dan je zelf nodig vind te hebben? Rijschool Delft is dan zeker een aanrader voor je! Je kunt er lessen in je eigen tempo. Samen met je rijinstructeur kan je kijken hoeveel lessen je ongeveer nodig denkt te hebben. Met meer dan 11 jaar ervaring, maakt je toekomstige rijinstructeur een goede inschatting hoeveel lessen je nodig zult hebben tot je klaargestoomd bent voor je rijexamen. Je hoeft dus niet meer lessen te nemen dan het nodig is, wat natuurlijk kostenbesparend is én je bent er natuurlijk voor je rijbewijs, dus des te sneller je het in je bezit krijgt. Met een hoog slagingspercentage dankzij de examen gerichte lessen zal dit proces soepel verlopen en zal je in een korte tijd al zelfstandig achter het stuur zitten met je gloednieuwe rijbewijs.

 

Rijden in luxe auto’s

Rijden in luxe auto’s hoeft geen droom meer te zijn voor je. Je kunt er zelfs je rijlessen in nemen en slagen voor je rijexamen in een dikke bak. Tijdens de rijlessen krijg je een volledige begeleiding van A tot Z. Je kunt opgehaald worden waar je wil en ook afgezet worden waar je wilt. Wil je liever opgehaald worden van je werk of school en na je rijles thuis afgezet worden? Dat kan. Met een opfriscursus en tussentijdse toetsen, ben je al snel klaargestoomd voor het behalen van je rijexamen. 

 

Gratis proefles

Iedereen wilt natuurlijk zo snel mogelijk zijn of haar rijbewijs behalen. Je kunt meerdere rijlessen nemen in de week en er is altijd plek voor examen. Het is niet elke dag op elke tijdstip gunstig voor iedereen om een rijles te nemen vanwege school of werk. Daar wordt ook rekening mee gehouden en is het ook mogelijk om rijlessen in de avonden en in het weekend te nemen. Ook is er een spoedcursus om je rijbewijs te halen, indien je volle vertrouwen in jezelf hebt en wilt haasten met het behalen van je rijbewijs. De pakketten die worden aangeboden zijn voordelig. Ook is er de optie om je eigen pakket samen te stellen. Je komt in ieder geval niet voor een verrassing te staan. Je hebt je vaste instructeur, waardoor je dus niet opnieuw moet wennen aan je rijinstructeur. Zo is de sfeer ook altijd gezellig en kan je rijden zonder spanning. Lijkt het je wat of weet je het nog niet helemaal zeker? Maak je geen zorgen. Je hoeft er niet meteen een pakket te nemen. Je kunt er een gratis proefles krijgen.