Bedrijven opzoeken
Image default
Banen en opleidingen

Banen in de Civiele Techniek: Wat zijn de mogelijkheden?

Wil jij werken in de civiele techniek? Er zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld als civiel ingenieur of projectleider in de civiele techniek. In dit blog post laten we je kennismaken met een aantal vacatures binnen het team van Maters en De Koning. We vertellen je wat de taken zijn van een projectleider en hoe jij kunt solliciteren!

Vacature civiel ingenieur

Als civiel ingenieur ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van verschillende constructies. Denk hierbij aan bruggen, wegen of dammen. Daarnaast voer je calculaties uit en beoordeel je de constructies op veiligheid. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu als civiel ingenieur bij Maters en De Koning!

Vacature projectleider in de civiele techniek

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten. Denk hierbij aan het ontwerpen, calculeren en coördineren van de bouw van bruggen, wegen of dammen. Daarnaast geef je leiding aan verschillende teams onder je en ben je bezig met de beoordeling van facturen. Ook zul je met verschillende opdrachtgevers in contact zijn en de opdrachten bespreken en uitvoeren. Ben jij de projectleider die ze zoeken? Solliciteer dan nu!

Waarom solliciteren bij Maters en De Koning?

Maters en De Koning is een bedrijf met veel ervaring in de civiele techniek. Ze werken samen met gerenommeerde opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, ProRail en diverse gemeentes. Daarnaast bieden ze goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Ook kun je voor twee verschillende locaties solliciteren. De twee vestigingen liggen in Roosendaal en Rotterdam.

Naast civiel ingenieur en projectleider zijn er nog meer vacatures vrij. Hieronder staan ze onder elkaar. Ook kun je ze op de website vinden:

  • Constructeur civiel techniek
  • Projectleider civiel techniek
  • Projectleider bouw & industrie
  • Constructeur bouw & industrie
  • Junior constructeur bouw & industrie

Via de website kun je een vacature formulier invullen en opsturen. Je zult zo snel mogelijk gecontacteerd en teruggekoppeld worden.