• Webdesign 27.05.2020 Reacties uitgeschakeld voor Unieke websiteontwerpen voor uw onderneming

  Wanneer je een dagje naar een onbekende, Nederlandse stad gaat, zoek je altijd eerst even wat informatie over de stad zelf op. Is het een leuke stad? Wat zou ik er allemaal kunnen doen? Welke winkels bevinden zich er allemaal en kan ik alvast reserveren in een restaurant voor in de avond? Om al deze informatie te verkrijgen, bezoek je de websites van de winkels, restaurants en informatiecentra. Op die manier vormt de website het visitekaartje voor de ondernemingen, waaruit blijkt dat het beschikken over een website van groot belang is om bekendheid te genereren. Echter, een website is niet zomaar gebouwd. Bovendien gaat er nog heel wat vooraf aan het creëren van de website, waar Edit4U alles vanaf weet.

  Wanneer Edit4U een website gaat bouwen, gaan wij eerst het gesprek aan met u over het uiterlijk van de site. Wat moet de website uitstralen en welke strategie wordt er gebruikt om klanten te trekken? Wat mag er niet ontbreken aan de website en wat zou er absoluut niet op vermeld mogen worden? Ook moet de website aan een aantal conventies voldoen, die door eindgebruikers zijn bedacht. Op basis daarvan kunnen wij een website ontwerpen en kan u door ons een professionele website laten maken.

  Professionele en betrouwbare website bouwer gezocht, die op een veilige manier met uw gegevens en wensen omgaat? Edit4U heeft veel ervaring met het bouwen van websites, webshops en apps. Wij weten precies wat internetgebruikers wensen en hoe u daar op in kan spelen met uw website. Er wordt een unieke website voor uw onderneming gecreëerd, die helemaal gebaseerd is op uw voorkeuren. Ziet u dit al helemaal voor zich? Dan gaan wij graag de samenwerking met u aan en horen wij graag van u, wanneer u met ons in gesprek wil gaan over de mogelijkheden.

  https://www.edit4u.nl/

  Tags: ,

 • Webdesign 21.12.2018 Reacties uitgeschakeld voor Wat Qyn digital signage voor jou kan betekenen

  Digital signage betekent de communicatie van een bedrijf die via digitale schermen verloopt. Dit kan gericht zijn naar zowel klanten als medewerkers van het bedrijf. Werken met communicatie via digitale schermen zorgt voor een meer directe, flexibele, actuele en efficiënte manier van communiceren met de mensen. In dit artikel lees je alles over wat Qyn digital signage kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie.

  Schermcommunicatie in alle sectoren

  Het communiceren via digitale schermen kan in allerlei verschillende sectoren en heeft in al deze sectoren en branches een andere functie of ander doel. Zo gaat het in de zorg vaak om een betere beleving van wachttijd. Er kan dan informatie over het ziekenhuis worden geprojecteerd of actuele wachttijden. Daarnaast kan ook het laatste nieuws of het weer gezien worden. In een winkel kun je bijvoorbeeld productinformatie laten zien of verschillende aanbiedingen voorbij laten komen.

  Interactieve schermcommunicatie

  Tegenwoordig is het ook mogelijk om de schermcommunicatie interactief te laten verlopen met touchscreens. Een voorbeeld hiervan is de communicatie van Luxaflex. Door het scherm aan te raken kun je een kijkje nemen in het portfolio van Luxaflex en haar producten. Je krijgt zo informatie over producten te zien die jij interessant vindt. Deze vorm van communicatie zal steeds belangrijker worden in de digital signage. Daarnaast kan interactieve informatie veel tijd schelen voor medewerkers.

  Beginnen met communiceren

  Qyn is er voor je bedrijf van het begin tot eind. Het realiseren van een schermcommunicatie begint bij het opstellen van een duidelijk concept waarna alle technische aspecten in gang gezet kunnen worden. En ook voor het beheer en het oplossen van problemen na de installatie is Qyn er voor jou en je schermcommunicatie. Voor meer informatie kun je terecht op de website of kun je vrijblijvend contact opnemen met Qyn.

Archief