Bedrijven opzoeken
Image default
Mode en Kleding

Waarom Crocs zo geweldig zijn

Ter ere van Croctober besloot ik de waarheid over Crocs naar buiten te brengen: ze zijn geweldig. Nu ben ik misschien een beetje bevooroordeeld omdat ik een verkoopmedewerker ben bij een Crocs-winkel, maar dat kan ook bewijzen dat ik weet waar ik het over heb. Ik zal eerlijk zijn; ik had nooit gedacht dat ik een fan van Crocs zou worden. Ik, en ik weet zeker dat velen van jullie dat wel doen, dacht dat Crocs zinloos en duur waren en niet de meest modieuze schoenkeuze.

Maar toen ik daar eenmaal begon te werken en meer schoenen aan mijn Crocs-collectie bleef toevoegen, leerde ik dat ze misschien wel de beste investering zijn die ik ooit heb gedaan.

Het is geen geheim dat het bedrijf Crocs bekend staat om het produceren van comfortabele schoenen. Van de iconische comfortzolen in de klassieke klompen tot de nieuwere LiteRide lijn, bijna alle schoenen zijn gemaakt om je de hele dag comfortabel te houden. Ik heb veel ervaring met het langdurig dragen van de klassieke klompen; ze zijn wat ik bijna elke dag draag om te werken.

Zelfs na mijn lange diensttijd, waarin ik de hele dag aan mijn voeten heb gestaan, blijven mijn Crocs altijd comfortabel zitten. Onlangs introduceerde Crocs LiteRides: het nieuwste en meest comfortabele ontwerp tot nu toe. Bovenstaande foto’s zijn de LiteRide Pacers, een type tennisschoen (ook wel sneakers of sportschoenen voor mensen die niet uit het Midwesten komen) die eerlijk gezegd de meest comfortabele schoen is die ik ooit heb gehad. Ik heb twee paar, en ik zou ze aan iedereen aanraden.

Ik draag ze terloops of voor sportieve doeleinden, en ik heb ze zelfs gedragen tijdens een wandeling door Ecuador en ze hebben me nog steeds geen pijn gedaan aan mijn voeten. Voor iedereen die moeite heeft om schoenen te vinden die comfortabel blijven voor een bepaalde tijd, is Crocs zeker het merk voor jou.