Bedrijven opzoeken
Image default
Mode en Kleding

Hoe u de perfecte outfit voor uw kind kunt matchen

Als je door de kledingkast van je kind kijkt en elk kledingstuk in dezelfde kleur ziet, kan het lijken alsof je in een aflevering van How I Met Your Mother leeft. Maar met meer uitroeptekens en minder sexuele spanning. Dat betekent echter niet dat je helemaal moet stoppen met het matchen van outfits. U hoeft zich alleen maar te concentreren op het maken van kleurenpaletten die passen bij de persoonlijkheid van uw kind. Overweeg deze tips voor het matchen van de perfecte outfit voor uw kind. (Heb ik echt net palette getypt?)

De basis van de kleurentheorie

Voordat je je zelfs maar aankleedt, doe je een stap achteruit en overweeg je je garderobe als geheel. Heb je veel juweeltonen, of is het wat neutraler?

Soorten outfits

Dit kan informeren welke soorten outfits je kiest.

Koele kleuren

Als je voornamelijk koele kleuren hebt, is het logisch om ze te combineren met iets warms. Terwijl als je garderobe op zichzelf een warme tint heeft, het toevoegen van koele stukken ertegen opvalt.

Kleuren kiezen voor verschillende huidtinten

Huidskleur is een belangrijke factor bij het kiezen van kleuren, omdat kleuren van invloed kunnen zijn op hoe mensen u waarnemen.

Donkere huid

Als u bijvoorbeeld een donkere huid heeft en een lichtgekleurd overhemd draagt, kan uw gezicht er bleek uitzien.

Huidskleur

Het dragen van tinten die bij uw huidskleur passen, zal helpen om de aandacht te vestigen op al uw beste eigenschappen. In het algemeen volgen hier enkele tips voor het kiezen van kleuren

Accenten kiezen

Er zijn drie plekken waar je kinderkleding kunt meenemen: basic, klassiek en trendy.

Basiskleding

Basiskleding is heel klassiek van stijl, komt altijd weer in de mode en zal niet binnen een paar maanden uit de mode raken. Ze zijn geweldig voor degenen die niet van extreme stijlen houden of niet veel geld te besteden hebben aan kleding. Klassieke stukken gaan lang mee en raken nooit uit de mode.

Goedkope meisjesschoenen

Als ouder is het belangrijk om te begrijpen dat kinderen snel uit hun kleding groeien. Dus in plaats van uw kind meerdere paar kleding in hun favoriete kleuren en stijlen te kopen, wacht u tot de uitverkoop goedkope meisjesschoenen begint en slaat u een voorraad aan! Het is beter voor u – en ook beter voor uw kinderen. Zorg er ook voor dat alle goedkope meisjesschoenen die je koopt zachte zolen en handvatten hebben, zodat ze niet oncomfortabel zijn als ze lopen, rennen of springen.

Pasvorm

Door ze in de juiste schoenen te laten passen, kunnen ook verwondingen die worden veroorzaakt door een slechte pasvorm van de schoenen worden verminderd.

Focussen op afdrukken of effen

Als het gaat om het aankleden van uw kind, is er één vuistregel die u altijd moet volgen: houd het simpel.

Baby’s en peuters

Voor baby’s en peuters zijn prints leuk, maar onnodig en vaak een beetje overweldigend.

Effen kleuren

Blijf bij effen kleuren voor kledingbasics, zoals broeken, sokken en overhemden, en bewaar leuke prints voor speciale stukken. Zo kun je naar behoefte mixen en matchen en zien je kinderen er altijd goed uit. Bron: https://www.stylonic.nl