Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Uw bedrijf in de cloud? Maak een digitale werkplek

Vroeger was het altijd zo: ieder bedrijf zijn eigen grote, zware, lawaai makende, dure server. Daarnaast had ieder bedrijf zijn eigen ict beheerder op de loonlijst staan, want zo’n groot bakbeest ergens weggestopt in een overgebleven kamertje heeft wel wat menselijke aandacht nodig. Tegenwoordig kan dit anders. De ict wereld heeft niet stilgestaan de laatste jaren. De server en zijn omgeving is praktisch onhandig en niet meer noodzakelijk om zelf in het beheer te hebben. Ieder bedrijf heeft zijn eigen specifieke eisen, maar niemand zit te wachten op langzaam internet, gedoe met back-ups en een bijbehorende dure energierekening. De oplossing is simpel: kies als bedrijf voor een digitale werkplek. Dat klinkt al heel stoer, maar behoeft enige toelichting. Een digitale, of online, werkplek houdt in dat een organisatie gebruik maakt van een online server. Op deze online server staat alle software van dit bedrijf. Ook de documenten van werknemers en de e-mail-omgeving kunnen op zo’n online server worden ondergebracht. Dit levert een hoop voordelen op.

 

Snel internet

De apparatuur hoeft niet in uw bedrijf te staan en er wordt gebruik gemaakt van het snelst beschikbare internet. Klinkt al goed? Het wordt nog mooier. Deze hele omgeving is te bereiken met een eenvoudige snelkoppeling op het bureaublad. Ook via de tablet is de online omgeving razendsnel bereikbaar. De connectie met het kantoor is zo altijd binnen handbereik. En wat te denken van de thuiswerker? Ook hij of zij heeft hier uiteraard veel profijt van. Zorgen maken dat er informatie verloren gaat, hoeft niet meer. Iedere dag wordt er automatisch een back-up gemaakt.

 

Kies voor een ict beheerder

Kiest u ook voor een digitale werkplek? Dat kan tegen een laag en vast tarief per maand. Is er binnen uw bedrijf al een grote ict omgeving uitgerold? Dan loont het om te kijken naar mogelijkheden voor een professionele ict beheerder. Kies voor zekerheid zonder zorgen.

 

https://www.danteck.nl