Bedrijven opzoeken
Image default
Dienstverlening

Snel stemkastjes huren

Laatst wilden wij snel stemkastjes huren bij Intervote.nl. En ik kan zeggen, snel waren ze er! We wilden namelijk een poll houden onder alle werknemers van de marketing afdeling van ons bedrijf, met betrekking tot de gebruiksvriendelijkheid van de nieuw aangeschafte computers.

Zoektocht stemkastjes huren

Aan een collega vroeg ik of hij ‘stemkastjes huren’ kon gaan Googlen. Al snel vertelde hij mij dat hij een bedrijf had gevonden dat zeer interessant leek. Samen bekeken wij alle informatie dat te vinden was op de website besloten wij, als ondernemingsraad, om gebruik te maken van de dienst dat intervote.nl hanteert.

Ik liet mijn collega met Intervote.nl bellen en hij zei hetr volgende: “ik wil graag snel een aantal stemkastjes huren’. Hij gaf aan dat , wij als bedrijf, die week nog een poll onder alle marketing werknemers wilden houden, met betrekking tot de gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe aangeschafte computers. De vriendelijke medewerker van intervote zocht alles voor mij op en kwam tot de conclusie dat zij die week nog een aantal van 100 stemkastjes op adres konden leveren. Mijn collega sprak met intervote.nl af dat zij nog die middag een offerte zou opsturen, met hierin de prijs en de algemene voorwaarden. Zoals afgesproken kregen wij die middag een overzichtelijke mail opgestuurd met daarin een offerte, de algemene voorwaarden en nog wat basis informatie. Alles zag er netjes en goed uit en we besloten om daar de stemkastjes te huren.

Levering stemkastjes huren

Op de afgesproken dag waren de stemkastjes afgeleverd en konden wij ons onderzoek onder de marketing medewerkers beginnen. Alle medewerkers vonden het een succes. Ze vonden het een leuk idee om op deze manier de gebruiksvriendelijkheid van de nieuw aangeschafte computers te testen.

Dus bent u snel op zoek naar stemkastjes, dan is Intervote.nl zeker een aanrader voor u!