Bedrijven opzoeken
Image default
Dienstverlening

Naambordjes van natuurlijke materialen

Bent u op zoek naar naamborden? Dan ziet u bij de Naambordensite goed. Op deze website vindt u een ruime en scherp geprijsde collectie aan naamborden. U heeft de mogelijkheid het naambord kant-en-klaar te kopen, de tekst in te voeren of het naambord helemaal te ontwerpen. U heeft de keuze uit verschillende vormen en afmetingen. Binnen Nederland worden bijna alle naamborden gratis verzonden (behalve de verlichte naamborden en uithangborden).

Houten naambordjes

Wilt u een naambordje met een natuurlijke uitstraling? Dan is een houten naambordje een goede optie. Bij de houten naambordjes wordt de tekst er ingegraveerd. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en lettertypes. Naast hout zijn er ook bamboe naamborden. De tekst wordt erop gedrukt. Om deze bordjes weerbestendig te maken, worden ze afgelakt met lijnolie. U heeft hierbij de keuze uit diverse lettertypen en indelingen. Deze bordjes kunnen blind worden bevestigd met de bevestiging set. In 5 werkdagen kunnen de bamboe naambordjes geleverd worden. Ook zijn er schorsdelen waar u uw naam op kunt laten schilderen. Heeft u een eigen boot of schip? Dan is een scheepsplank zeer geschikt. Teakhout is een duurzaam materiaal met een luxe uitstraling. Een scheepsplank kunt u laten graveren, graveren en lakken of met vinyl  laten beletteren en lakken.

Stenen naambordjes

Zoekt u een naambord met een robuuste uitstraling? Dan zijn leistenen naamborden een goede match. Dit is een natuursteen met een zwart/grijze kleur. Dit materiaal heeft een lange levensduur. De tekst wordt in de steen gelaserd en heeft een licht grijze kleur. Leisteen is ook verkrijgbaar als huisnummer of als uithangbord. Een andere prachtige steensoort is graniet. Dit is een zuur stollingsgesteente dat voornamelijk bestaat uit drie mineralen: kwarts, veldspaten en mica’s. Dit gesteente heeft een krachtige uitstraling. De tekst wordt met een ets techniek op het graniet aangebracht. De tekst is wit van kleur wat mooi contrasteert met het zwarte graniet. Naast tekst kunt u op een granieten naambordje ook een afbeelding plaatsen.

https://www.denaambordensite.nl/