Bedrijven opzoeken
Image default
Marketing

Smoothiebar huren bij Smoothies op je Werk

Smoothiebar huren | De gezonde eyecatcher voor jouw evenement

 

Wil jij graag indruk maken bij je gasten op jouw evenement, of wil je meer potentiële klanten aantrekken op jouw beursstand? Dan is de smoothiebar van Smoothies op je Werk écht iets voor jou. Deze bar is dé gezonde eyecatcher voor jouw bedrijf en daarnaast is het ook hartstikke uniek! Wij komen graag bij jou op de beursstand of evenement staan. 

 

Wat kan je verwachten?

Als je bij ons een smoothiebar wil huren overleggen we samen van tevoren wat je wensen en verwachtingen zijn. Zo kijken we welke bar het beste bij jouw bedrijf past én stellen we samen het perfecte menu samen.  Bij het huren van de bar kan je er ook voor kiezen om er bartenders bij te huren. Zij maken dan de smoothies vers op locatie voor je klanten en gasten. Zij bouwen van tevoren ook de bar op en breken het na afloop ook weer af en ruimen alles netjes op. Zelf hoef je dus helemaal niks te doen, lekker makkelijk! Na afloop van het evenement houden we natuurlijk nog contact om te checken of alles naar wens was. 

 

De smoothies

Wij bij smoothies op je werk zijn gespecialiseerd in smoothie catering voor bedrijven. Wij maken onze smoothies met verse, natuurlijk ingrediënten. Door fruit en groente maar ook kruiden, sappen en superfoods aan onze smoothies toe te voegen, zijn ze de perfecte aanvulling op je dagelijkse inname van vitamines en andere voedingsstoffen. Inmiddels hebben wij al een heerlijke selectie aan verschillende soorten smoothies waar jij uit kan kiezen. Deze smoothies kunnen allemaal gemaakt worden op locatie door onze gastvrije bartenders, die graag meer vertellen over de lekkere smoothies.

 

Lijkt een smoothiebar het ideale idee voor jouw aankomende evenement? Vraag dan via de website van Smoothies van je Werk een offerte aan. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.