Bedrijven opzoeken
Image default
Zakelijk

Pakketten verzenden

Veel bedrijven maken gebruik van dymo 99012 etiketten. Deze zijn blanco stickers waarop de naam en het adres van de betreffende ontvanger gezet kan worden. Deze stickers hebben permanente lijn waarmee deze op een pakket geplakt gaan worden. Voordeel is dat deze etiketten er niet makkelijk af vallen. Deze plakkers kunnen samen met een Labelwriter gebruikt worden. Voordeel is dat er niet met de hand een adres geschreven moet worden, maar makkelijk met deze writer wordt geschreven. Zolemba is het bedrijf waar deze materialen besteld kunnen worden. Online een bestelling plaatsen is hier bijzonder makkelijk en zo weet je zeker dat het juiste artikel besteld wordt. Mocht je toch twijfelen, neem dan contact op om er zeker van te zijn dat de juiste etiketten besteld worden. 

 

Bestel een fraai regenboogpakket

Zolemba heeft een zeer groot assortiment aan etiketten. Op zoek naar een bepaald etiket, neem dan een kijkje op deze website. Mocht een artikel niet te vinden zijn, neem dan ook contact op met dit bedrijf. Zij gaan ervoor zorgen dat het gewenste artikel alsnog geleverd gaat worden. 

Vaak zijn de artikelen wit van kleur, maar het regenboogpakket heeft verschillende kleuren. Hiermee kan jij makkelijk diverse pakjes verzenden, of een label plakken op diverse pakketten die extra zorg nodig hebben. Dit pakket bestaat 6 verschillende kleuren en 4 witte rollen. Afhankelijk waarvoor deze gebruikt gaan worden is het verstandig om te kijken welke lijmlaag gebruikt is. Want wanneer er etiketten op bijvoorbeeld bekers geplakt moeten worden, is het aan te raden om een sticker met een lijmlaag te nemen die makkelijk te verwijderen is.