Bedrijven opzoeken
Image default
Mode en Kleding

Hoe berg je zo veilig mogelijk je laptop op?

Hoe berg je zo veilig mogelijk je laptop op?

 

Voor je werk moet je veel reizen en ben je genoodzaakt om ook je laptop steeds weer met je mee te nemen. Er zijn heel veel verschillende manieren waarop je je laptop dan mee zou kunnen nemen. Maar hoe doe je dat dan zo veilig mogelijk? Reizen met een laptop neemt natuurlijk altijd risico’s met zich mee. Lees daarom verder in deze blog om erachter te komen hoe je op een veilige manier toch je laptop mee kan nemen en hoe je deze dan ook veilig op kan bergen in je tas. 

Welke soorten laptoptassen zijn er allemaal? 

Wanneer je gaat reizen met je laptop mee, dan zou het niet verantwoord zijn om deze in een shopper met rits met je mee te dragen. Deze tas heeft namelijk helemaal geen bescherming tegen het stoten. Om met een laptop te gaan reizen zijn er speciale laptop tassen gemaakt. 

 

Deze laptoptassen zijn te krijgen in de vorm van een schoudertas, maar ook in verschillende soorten en formaten rugzak met laptopvak. Voor een goede en veilige laptoptas hoef je niet te kijken tussen de duurdere merk tassen. Voor iedere portemonnee is er wel een geschikte laptoptas te vinden die binnen het budget past. 

 

Schoudertas voor je laptop

Een schoudertas voor je laptop kun je op twee verschillende manieren dragen. Je kan hem met de schouderband over je schouder dragen, maar ook in je hand dragen met de handvatten die aan de tas zitten. Neem eens een kijkje in de collectie van nikkie tas.

 

De schoudertas heeft een apart vak voor je laptop. In dit vak zit je laptop rondom helemaal beschermd zodat er niets mee kan gebeuren tijdens het reizen. De tas beschermt al je spullen tegen krassen en viezigheid. Wanneer je veel op de fiets reist is de schoudertas een minder voor de hand liggende keuze om je laptop in mee te nemen. 

Rugzak voor je laptop

Om je laptop veilig op te bergen zit erop de rugzak een vak voor je laptop die extra bescherming biedt voor je laptop tijdens het reizen. Daarnaast heeft deze tas verschillende vakken, op die manier kan je je spullen georganiseerd meenemen.

Een rugzak is ideaal wanneer je je veel met de fiets aan het verplaatsen bent. Doordat je een rugzak op je rug draagt wordt het gewicht van de rugzak verdeeld over je schouders. Dit komt doordat de tas voorzien is van gewatteerde schouderbanden.