Bedrijven opzoeken
Image default
Entertainment

Het echte festivalgevoel op je bedrijfsfeest

Tijd voor een feest voor jouw personeel. En dat mag groots aangepakt worden, toch? Heb je een groot terrein waar je lekker kunt uitpakken of een grote bedrijfshal? Helemaal goed, dan heb je de locatie alvast zelf in handen. En met de nodige professionals die je inhuurt komt het vast helemaal goed! Wat doe je als je een festival wilt organiseren als bedrijfsfeest?

Huur een DJ

Een professionele DJ inhuren met extra’s, zoals een saxofonist of een verlichte dansvloer, geeft je meteen goud in handen. Hij of zij weet als geen ander hoe het publiek vermaakt moet worden en dit geeft het geheel een mooie sfeer. Door voor een combinatie te kiezen van een DJ met een saxofonist voeg je iets extra’s toe wat veel mensen wel kunnen waarderen. Er is meer afwisseling! Bespreek ook met de DJ of hij zelf voor een dansvloer kan zorgen of voor bepaalde lichteffecten.

Een Volkswagenbusje en Foodtrucks

Bij een festival zie je tegenwoordig Foodtrucks staan, daar kom je eigenlijk niet meer onderuit. En die kan jij ook inhuren voor jouw feest. Geef je de DJ ook een opvallende plek, zoals in een Volkswagenbusje, dan maak je het compleet. Een bedrijfsfestival organiseren wordt zo nog leuker. Want met deze trucks en het DJ-busje heb je de juiste festivalsfeer al te pakken!

Meerdere podia

Heb je genoeg ruimte dan kan je ook gaan voor meerdere podia waar verschillende muziekstijlen te horen zijn. Of ga voor een extra podium voor een andere entertainer. Zo kunnen mensen zelf kiezen wat ze willen zien en bied je meer afwisseling.

Zit- en staplekken

Bij een echt festival hoort ook de ruimte om lekker rustig te kunnen relaxen. Grote zitzakken zijn hiervoor ideaal! Of kies voor andere zitplekken, die ook uitnodigen om even relaxed te zijn. Uiteraard vergeet je eveneens de statafels niet, de picknicktafels en andere zitplekken.

Denk aan de kinderen

Komen er kinderen naar je festival? Zorg voor vertier voor hen. Dat kan een clown zijn, maar zorg in ieder geval ook gewoon voor een plek waar ze veilig kunnen spelen. Een paar jongens en/of meiden die de kinderen willen vermaken is zeker een goed plan. Overigens kan je hier ook mensen voor inhuren.