Bedrijven opzoeken
Image default
Auto's en Motoren

Haal samen met Gelijk Geslaagd lekker snel je motortheorie!

Heb jij in je vriendengroep mensen die motor rijden en vind je dat ook helemaal te gek? Wil je daarom ook je motor rijbewijs halen omdat je ook graag die vrijheid van het motorrijden wilt ervaren? Of ben je zelfs al begonnen met lessen, gaat het erg lekker en wil je zo snel mogelijk af gaan rijden? Maar ben je flink aan het stoeien met de theorie, kom je er in je eentje gewoon niet uit? Schakel dan snel de hulp in van Gelijk Geslaagd! Met onze theoriecursus motor krijgen wij het voor elkaar om jou binnen 1 dag de motor theorie aan te leren en je te laten slagen voor het CBR theorie examen!

Uitstekende begeleiding

De theoriecursus begint om 07.00 in de ochtend. Tijdens onze eendaagse theoriecursus krijg je uitstekende begeleiding van één van onze docenten. De goed opgeleide docenten hebben niet alleen kennis van zaken, ze weten precies hoe ze de stof aan hun cursisten moeten overbrengen. Met hun hulp, handige trucjes en slimme ezelsbruggetjes krijgen ze alle lesstof stevig in jouw hoofd.

Na een heerlijke lunch, voorzien van onder andere lekker drinken en vers fruit, gaan we oefen examens maken. Alle vraagstellingen zoals bij het examen van het CBR komen hierbij aan bod. Dus terwijl jij extra kan oefenen op de lesstof weet jij nu ook meteen hoe het CBR examen, dat je later op de dag gaat maken, eruit zal zien. Na het oefenen, nog eventuele vragen en een snelle herhaling van de lesstof is het tijd om naar het CBR te vertrekken. Hier gaan we gezellig met elkaar heen, indien nodig zorgen wij voor vervoer. Blijf rustig, denk aan wat de docent je vandaag geleerd heeft en maak vol vertrouwen het examen. Wij weten zeker dat je zult slagen!

Waar zijn wij te vinden?

Wil jij weten waar in het land wij te vinden zijn? Je kan onder andere een cursus motortheorie in Arnhem, Amsterdam, Dordrecht en Utrecht volgen. Check voor meer info, cursusdagen en locaties onze website, gelijkgeslaagd.com. Vind hier alles wat je moet weten, schrijf je in voor een theoriecursus of kom in contact met ons via WhatsApp.

https://www.gelijkgeslaagd.com/