Bedrijven opzoeken
Image default
Groothandel

Goedkope elektrische boilers, je vindt ze hier…

Goedkope elektrische boilers, je vindt ze hier…

Met een elektrische boiler is het mogelijk goedkoop je water verwarmen. En de aanschafprijs van een elektrische boiler is ook nog eens super laag. Het is alleen wel van belang dat je de juiste boiler aanschaft voor jouw persoonlijke situatie. Een elektrische boiler is helemaal van deze tijd en de keuze is reuze. Maak het jezelf makkelijk en doe voor de zekerheid even de on-line boiler calculator op de website van elektrischeboiler.eu, dan weet je tenminste zeker dat je het juiste formaat en type boiler kiest.

Zie de link hier onder; 

https://elektrischeboiler.eu/Welke-boiler-bestellen

 

Een boiler of elektrische boiler werkt super eenvoudig, het is een voorraadvat gevuld met water, dit water wordt opgewarmd door middel van een verwarmingselement. Een boiler kan alleen niet eindeloos warm water blijven geven. Als het warme water in het vat opgebruikt is, zal het opnieuw aangevuld worden met koud water, dit water moet natuurlijk weer opnieuw verwarmd worden. Hoe kleiner het boilervat is, hoe sneller deze ‘leeg’ zal zijn. Leeg is een boiler alleen nooit, het warme water is slechts opgebruikt. 

De ruimte die je te besteden hebt.

Ga altijd voor wat overcapaciteit, maar bedenk ook, hoe groter de boiler is, hoe meer ruimte je daar voor nodig hebt. Houd dus altijd rekening hoeveel ruimte je beschikbaar hebt en wat de beste plek is om de boiler te plaatsen.

Misschien kun je de boiler wel op een andere plek kwijt dan je oude gas boiler, want een elektrische boiler kan geplaatst worden op plekken waar een gas boiler niet geplaatst kan worden omdat je voor een elektrische boiler geen rookgas afvoer meer nodig hebt. Een elektrische boiler kan dus ook in een ruimte geplaatst worden waar geen ventilatie mogelijk is. Kijk eens op de website van elektrischeboiler.eu, daar vind je een ruim assortiment aan elektrische boilers, geheid dat er een voor jou bij zit.

 

En elk merk en model heeft zijn eigen specifieke eigenschappen:

• De ronde traditionele boiler, heeft onderaansluitingen en is verticaal te plaatsen

• Horizontale boilers met de aansluitingen aan de onderzijde

• Horizontale boilers met de aansluitingen aan zowel de linker als aan de rechterzijde (zit een patent op)

Design boilers, plat en met een geringe diepte van slechts 27 cm die je verticaal of horizontaal kunt plaatsen

• Groot formaat boilers van 200 liter of meer (op pootjes) 

 

 

Heb je een schuin dak? Dan is een horizontale boiler een slimme keuze, deze kun je gemakkelijk onder je dak plaatsen, vaak toch een loze ruimte die je op deze manier slim benut. Een design boiler kan je in het zicht hangen of kan worden weggewerkt in een kastje. Bij grote gezinnen of bij huizen met meerdere badkamers en stortdouches is een groot formaat boiler (vanaf 200 liter) weer de beste keuze.

 

Denk aan ook de volgende punten:

• Hoeveel water verbruikt jouw douchekop?

• Hoeveel mensen maken gebruik van de douche/bad?

• Wordt er snel achter elkaar door meerdere personen gedouched of gebadderd of wordt er maar op een moment gebruik gemaakt van het warme water?

• Hoe lang is de gemiddelde douchebeurt per persoon?

Geen situatie is gelijk, dus voor verdere vragen zijn ze bij elektrischeboiler.eu 24/7 bereikbaar via de mail en tijdens werkdagen kun je altijd telefonisch om advies te vragen of ga eens bij ze langs, kun je alle modellen in het echt bewonderen en direct persoonlijk advies krijgen.

https://elektrischeboiler.eu/