Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Goede zorg voor uw koe

Als u een echte ondernemer bent en interesse heeft in de agrarische sector, dan kunt u niet zomaar in het diepe springen. Er is veel informatie op internet te vinden voor het starten van uw eigen onderneming, maar voor de agrarische sector blijkt dit een stuk lastiger dan vooraf beoogd. Als u geen achtergrond in de agrarische sector heeft en niemand kent die u hiermee kan helpen, is het niet verstandig om zomaar in het diepe te springen zonder eerst advies te krijgen van echte professionals en vakmensen. Gelukkig kennen wij zo’n adviesbureau die u daarmee van dienst kan zijn en al sinds 2005 bestaat. Wij zijn namelijk groot van van Wijsman handel en advies. Dit unieke, innovatieve bedrijf doet alles wat ze doen met passie en ze doen het goed. Een plezierig team dat altijd voor u klaarstaat en jaren van kennis en ervaring is wat u van Wijsman handel en advies kunt verwachten.

Mocht u interesse hebben in meer dan alleen advies, dan zit u bij Wijsman ook helemaal goed. Ze hebben namelijk een breed assortiment van voorkoelers tot zonnepanelen tot producten van cowhouse. Van deze producten weten zij alles af en ze kunnen u er dan ook alles over vertellen.

Het bedrijf is in 2005 opgericht door huidig eigenaar Sander Wijsman, die vol plezier elke dag zijn klanten bijstaat. Omdat Sander een passie heeft voor deze sector en zijn team van momenteel 7 werknemers hier ook een achtergrond in hebben, kunnen wij geen beter bedrijf bedenken om u te helpen, adviseren en bijstaan in de opzet van uw eigen onderneming in de agrarische sector. Vraag aan het bedrijf om met u mee te denken door contact met ze op te nemen via hun website of door een e-mailtje te sturen naar een van de medewerkers! Veel succes!

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/