Bedrijven opzoeken
Image default
Zakelijk

Geef jouw evenement professionele aankleding

Een evenement is tegenwoordig geen evenement meer zonder blitse decoratie en aankleding. De uitstraling van een evenement is bijna net zo belangrijk geworden als de inhoud ervan. Je zal merken dat wanneer je een mooi aangekleed evenement geeft, mensen dit bijvoorbeeld ook sneller op social media zullen delen. Het is aan te raden om een thema te kiezen en het evenement in dit thema aan te kleden op een manier die het publiek aanspreekt. De basis hiervoor begint bij een evenemententent. Flextent verhuur is hiervoor aan te raden. Dit is een tentdoek dat overeind wordt gehouden door meerdere houten palen. Op deze manier kunnen bezoekers aan alle kanten door en onder de tent lopen en gaat er geen zicht verloren. 

 

Geheel naar wens samenstellen of uitbreiden

Het fijne aan een flextent, is dat er enorm veel mogelijkheden zijn. Je kunt bijvoorbeeld zelf de hoogte van de houten palen bepalen. Op een festival wil je de tent wellicht wat hoger, zodat je deze in de nok kunt voorzien van decoratie. Voor een privéfeest wil je hem juist misschien wat lager. Daarnaast kun je een flextent uitbreiden met diverse accessoires. Hierbij kun je denken aan het toevoegen van een vlondervloer of verlichting. 

 

Professioneel en functioneel

Een flextent geeft direct een professionele uitstraling aan jouw evenement. Daarnaast heeft het natuurlijk ook praktische voordelen. Zo blijven al jouw gasten droog, evenals de apparatuur. Vooral met de toevoeging van een vlondervloer voorkom je dat je gasten natte voeten krijgen, mocht het onverwachts gaan regenen. Het weer in Nederland kan nogal onvoorspelbaar zijn, dus dan is een flextent ideaal.