Bedrijven opzoeken
Image default
Zakelijk

Dispensers in verschillende soorten en maten

Hygiëne in een bedrijf zoals de horeca is erg belangrijk en niet alleen die van de werknemers maar ook die van je klanten. Door Corona is de hygiëne momenteel belangrijker dan ooit waardoor er vooral heel veel spullen en handige tools voor het gemakkelijk bijhouden van de hygiëne ontworpen of het schoonhouden van de handen. Zo zijn er veel kleine flesjes van desinfectie middeltjes gemaakt die je aan je tas of sleutel kan bevestigen. Ook zijn de dispenser belangrijker en meer gebruikt door Corona. Horeca of winkels die een wc hadden gebruikte altijd wel al dispenser voor in de wc. Dat werd vooral gebruikt om het zeep in de toen zodat het makkelijker is een bepaalde hoeveelheid zeep op je hand te krijgen. Een dispenser zorgt er ook voor dat het langer schoon blijft en er netjes met de zeep om gegaan wordt. Nu zijn er veel verschillende soorten en maten dispensers waardoor het lastig kan zijn om te bedenken welke je nu moet kiezen. Hieronder staan een aantal soorten dispensers. 

5 verschillende dispensers met elk een andere functie. 

  1. Afvalbak dispensers worden vaak gebruikt voor het weggooien van het keukenpapier of het toiletpapier. Je kunt de afvalbakken in verschillende materiaalsoorten krijgen zoals RVS, Plastic of aluminium bijvoorbeeld. 

  2. Desinfectie dispenser zijn er voor bedoeld om desinfecterend middel in te doen waar de machine zorgt voor een goede hoeveelheid. De dispenser kun je met een handmatige pomp kopen of met een sensor. 

  3. Handdoekdispensers zijn ervoor bedoeld om na het handen wassen je handen mee op te drogen, zo bespaar je het gebruik van teveel papier. De handdoek droogt zichzelf na gebruik weer op. 

  4. Zeepdispensers zijn ervoor bedoeld om je handen mee te wassen met een bepaalde hoeveelheid zeep. Een automatische zeepdispenser kan ervoor zorgen dat er niet teveel zeep verloren gaat door het teveel in een keer te gebruiken. 

  5. Luchtverfrisser Dispenser zorgt ervoor dat er in een bepaalde tijd een aantal keer in de ruimte gespoten wordt, zo houd je de lucht fris.