Bedrijven opzoeken
Image default
Zakelijk

Je hoeft er niet alleen voor te staan!

Ben jij op zoek naar de juiste sparringspartner? Ondernemers hebben het altijd druk. Je wilt namelijk altijd een groeimogelijkheid vinden, maar je hebt ook je dagelijkse zaken. Je krijgt te maken met een uitdaging maar wil het hier graag met iemand over hebben die dezelfde taal spreekt. Neem een kijkje bij IMK! Dit bedrijf kan jou hiermee helpen.

 

Topondernemers met jaren ervaring

Dit bedrijf heeft een groep met topondernemers met diverse achtergronden. Zij hebben natuurlijk al veel situaties meegemaakt, waardoor hun ervaring groot is! Dit team heeft zelf ook fouten gemaakt en natuurlijk daar van geleerd. Door hun ervaring durven ze zich kwetsbaar op te stellen en zich te verdiepen in jouw situatie. De sparringspartner is oprecht geïnteresseerd in jou en neemt alle tijd om jou te helpen, maar zal je ook gaan uitdagen. Door al deze voorbeelden ontstaat er een vertrouwensrelatie. Zo kun je op gelijkwaardig niveau sparren en zul je een succesvolle ondernemer worden.

Liever een sparringpartner voor een langere termijn? Dit is bij IMK zeker mogelijk. Je krijgt als eerste een kennismaking. Hierna kunnen jullie samen bepalen of het goed voelt of niet. Mocht dit het geval zijn, spreek je ten minste een jaar af om met elkaar te sparren. Hier heb je deels gezette momenten voor in het jaar maar ook deels op de momenten dat jij het nodig vindt. IMK sparren biedt geen adviesdesk of coaches aan, ze gaan juist voor de langere termijn om jou te helpen in je ondernemerschap! Interesse in een eigen sparringpartner? Neem dan contact op met dit bedrijf.