Bedrijven opzoeken
Image default
Aanbiedingen

Foute kersttruienfeestje

Met kerst is het gebruikelijk om een kerstdiner te houden en cadeautjes uit te pakken die onder de boom liggen. Veel mensen vieren kerst met familie, met vrienden, met collega’s of allemaal. Het is een drukke periode voor veel mensen. Alles moet ineens gebeuren. Je moet iedereen van je familie ineens zien. Soms wil je ook even iets rustigers doen in december. Heb je zin om met vrienden of vriendinnen iets aan kerst te doen, maar zit je niet te wachten op wéér een ingewikkeld kerstdiner of een uitgebreid feestje? Dan is dit misschien iets voor jou en je vrienden: een foute kersttruienfeestje.

Wat is een foute kersttruienfeestje? Eigenlijk heeft het weinig regels, behalve dat je een grappige kersttrui aantrekt en lol hebt met elkaar. Het gaat erom dat de sfeer relaxed is en dat er niet zo veel ‘moet’. Waar is die kersttrui dan voor nodig, vraag je je af. Nou, kersttruien maken elke gelegenheid leuker! Zo simpel is het.

Wat kun je doen op een foute kersttruienfeestje? Wat natuurlijk heel chill is om te doen is om een marathon te houden van de leukste kerstfilms. Laat bijvoorbeeld iedereen die aanwezig is één film kiezen en al die films kijk je vervolgens achter elkaar. Haal lekkere snacks in huis, dan kom je de dag prima door!

Heb je geen zin meer om films te kijken, dan kun je er ook altijd nog leuke spelletjes bij pakken. Speel traditionele spelletjes, zoals mens erger je niet of een kaartspel. Of speel 30-seconds, waarbij je allerlei woorden moet omschrijven, die de spelers in jouw team vervolgens moeten raden en dat allemaal in 30 seconden. Pret is hierbij zeker gegarandeerd, want de tijdsdruk zorgt voor hilarische momenten. Een ander leuk spel is Cards against humanity, waarbij je wat meer te weten komt over de ware aard van je vrienden en waar je ook veel bij kunt lachen.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/

Gerelateerde artikelen

Een slotenmaker zoeken in de regio Eindhoven

Van huis tot thuis; zo doe je dat!

Gebruik je laptop