Bedrijven opzoeken
Image default
Relatie

Boek een prachtige trouwlocatie boerderij, midden op de Veluwe!

Geplande trouwdag? Veel voorpret, maar ook regelwerk

Wanneer je trouwdag in het verschiet ligt, begint niet alleen een periode van voorpret, maar ook een periode van regelen en organiseren. Na het vastleggen van het gemeentehuis is een van de eerste zaken die je dient te regelen een geschikt trouwlocatie vinden. Kom een keer verrassend uit de hoek om er een ongelofelijke dag van te maken. Origineel is als trouwlocatie een boerderij uit te kiezen op de Veluwe. Een trouwlocatie boerderij als Hoeve Kindergoed heeft als in zich om op voorhand een geslaagd feest te garanderen

Waarom is een boerderij als trouwlocatie aantrekkelijk?

Het grootste voordeel van deze trouwlocatie boerderij is de ruimte die er is om met grote groepen een goed georganiseerd huwelijksfeest te vieren. De trouwboerderij is van alle gemakken en benodigdheden voorzien, zoals een goede en hygiënische keuken, een bar, een restaurant, een buitenterras en diverse slaapplekken. In de tweede plaats is een trouwboerderij op de Veluwe huren een sfeervolle keuze. De boerderij bevindt zich midden in de prachtige natuur van de Veluwe, waar jij, je aanstaande partner en jullie familie en vrienden helemaal tot rust kunnen komen. Een perfecte plek voor een ontspannen feest dus!

Neem contact met ons op of kom een keer langs

In de bijzondere boerderij van Hoeve Kindergoed ga je een onvergetelijk huwelijksfeest beleven! Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met hen op via de website.