Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Behandelingen aan het gebit

Het gebit is een zeer sterk maar ook kwetsbaar onderdeel van het menselijk lichaam. Zenuwen liggen dicht onder de tanden, als deze blootliggen is het uiterst pijnlijk voor de patiënt. Het is daarom de bedoeling dat het gebit goed wordt bijgehouden. Maar niet alleen het gebit is belangrijk, ook het tandvlees en de tong. Als het tandvlees ontstoken is kan dit zeer pijnlijk zijn en is eten lastig. Het is daarom belangrijk dat de tanden en het tandvlees gezond blijven. Want een gebitsprobleem is uiterst pijnlijk en storend voor een persoon. Een halfjaarlijkse controle is daarom aangeraden door tandartsen.

Bij een zeer groot probleem met uw gebit wordt u doorgestuurd naar een kaakchirurg, deze behandeld u dan vervolgens en zorgt ervaar dat u weer normaal kunt eten, zonder zware pijn. Maar een kaakchirurg voert meerdere operaties uit. Zo kan de kin gecorrigeerd worden. Als de kin van een persoon niet mooi wordt gevonden, kan degene ervoor kiezen om deze te laten corrigeren. Een chirurgische kincorrectie is best een heftige ingreep. Daarom wordt er met behulp van een computer een voorspelling gemaakt over het eindresultaat. Als een persoon tevreden hiermee is, kan de chirurg u helpen met mooier maken van uw kin.

Maar er kan nog meer worden uitgevoerd door een chirurg bij een dergelijke kliniek. Zo kan een chirurg ook een implantoloog zijn. Deze zorgt ervoor dat u een implantaat op maat kan krijgen. Zodat u niet met een gat in het gebit hoeft rond te lopen. Men krijgt een dan een kunstmatige tand, deze wordt door de chirurg aangebracht. De chirurg plaatst eerst een opzet stukje deze verbindt dan met de tandwortel en zal de functie overnemen. Vervolgens wordt hierboven op een tand geschroefd. Dit zorgt ervoor dat u weer kunt lachen zonder gat in de mond, ook kunt u nu zonder pijn eten.

http://www.orfeokliniek.nl/

Gerelateerde artikelen

Crematie Wageningen helpt je om een leven te herdenken.

Bedrijf in de kijker: Wim Meeussen Goudsmederij

Natuursteen Emmen perfect voor grafsteen