Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

7 manieren om het meeste te halen uit uw gehuurde flexruimte

Bij het huren van flexruimte is het belangrijk om het maximale uit uw huurovereenkomst te halen. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw gehuurde ruimte haalt, en deze kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: het optimaliseren van de fysieke indeling en het gebruikmaken van moderne technologie. Wil jij graag een flexruimte huren, maar weet je niet waar? Bij Creative Valley zijn er genoeg opties. Neem contact met ze op voor meer informatie!

Hoe de ruimte gebruiken?

Neem eerst de tijd om na te denken over hoe u de fysieke ruimte gebruikt. Probeer een efficiënte indeling te ontwerpen die maximale toegankelijkheid en efficiëntie mogelijk maakt. Het is belangrijk om gebruik te maken van bestaand meubilair of apparatuur die u al hebt, zodat u geen geld verspilt aan extra artikelen die u misschien niet nodig hebt. Als u nieuwe items nodig hebt, probeer dan tweedehands opties te vinden of huur ze van verkopers op korte termijn. Kijk ook eens naar multi-inrichtingen van bronnen als Ikea of Wayfair die u helpen de minimale ruimte optimaal te benutten. U kunt hierbij denken aan een voetenbank die ook als opbergruimte kan dienen of een bed aan de muur met daaronder een bureau voor dubbele functionaliteit overdag en ’s nachts.

Technologie

Ten tweede kunt u gebruik maken van de verschillende beschikbare technologieën om uw huurruimte nog verder te optimaliseren. Er zijn bijvoorbeeld veel softwareprogramma’s en apps die online boekingskalenders aanbieden, zodat bezoekers hun eigen afspraken kunnen boeken zonder rechtstreeks contact met u op te hoeven nemen. Gebruik daarnaast cloud-gebaseerde tools zoals Dropbox en Google Drive voor gedeelde bestandsopslag in plaats van u zorgen te maken over fysieke documenten die kostbare ruimte innemen in uw flex space kantoor. Investeer ten slotte in een aantal slimme thuisapparaten, zoals verlichting die wordt gestuurd door bewegingssensoren, zodat deze automatisch wordt ingeschakeld wanneer de kamer wordt betreden, en sensoren die geluidsniveaus detecteren en deze dienovereenkomstig aanpassen, afhankelijk van hoe waarschijnlijk het is dat iemand anders in een nabijgelegen kamer/ruimte is die stilte nodig heeft.

Door deze tips en trucs te volgen bij het huren van flexruimte, kunt u ervoor zorgen dat u het meeste uit uw huurovereenkomst haalt, terwijl u waardevolle tijd en geld bespaart op zowel de installatiekosten als de lopende kosten na verloop van tijd door middel van geoptimaliseerde indelingen en innovatieve technologieën.